Учителката, която обра банка: Сега съжалявам

Жената е без работа и с още по-големи дългове
Обновена: 26 дек 2010 19:33 | 26 дек 2010 19:33,
256
Учителката, която обра банка: Сега съжалявам
Снимка: Булфото

Плевенската учителка, която обра банка, за да си върне дълговете, съжалява, че не е потърсила друго решение. 

„Аз не споделих проблемите с родителите си, не споделих какво се случва с близки хора. Може би не трябваше да действам така на своя глава”, разказа пред bTV Поля Даскалова.

Учителката получи условна присъда от година и половина за това, че нахлу маскирана и „въоръжена” с детски пистолет в банков клон в Плевен.

Заради чистото съдебно минало и пълните самопризнания съдът не я вкара в затвора.

Даскалова преподавала в село Славяново и работела допълнително в читалището. Мъжът й дълго бил безработен.

"Стигаш до един момент, в който виждаш, че не можеш да се справиш", разказва учителката. Кредитори я заплашвали, когато се разчуло, че семейството й може да замине за САЩ и те се притеснили, че няма да си получат обратно парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
53
 
! Отговори
бай Шано преди 13 години
познат сценаарий--комшиите ми (от времето когато бях в БГ) я докараха почти до там ---всеки месец им намаляваха заплатите докараха я да продадат колата за да могат да ходят на работа и когато видяха че и на къщата ще трябва да посегнат си биха шута за чужбината --и вече 7 год са на вън и се тръснаха и се подмладиха и зъби им "поникнаха"---бяха на 35 а приличаха на 55 годишни сега елате да ги видите и не е че печелят хиляди и не винаги работят и двамата но нали се сещате спокойствие
5
5
 
51
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Тази няма за какво да съжалява,почти всички Банки са на мутри,мутреси,много е явно,че те са обирали други,но за тях няма закон...нямам думи.
4
6
 
57
 
! Отговори
123 преди 13 години
браво на съда,отсъдил е по човешки
3
4
 
43
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Т'ва й е грешката - вместо с детски пистолет и в Плевен,да беше хванала рейса за София и в центъра на думбазите...пуцай, пуцай, пуцай, даскалице!
2
5
 
69
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Бегай навънка,момиче!После,след най много година, ще им върнеш парите на тия които са ти дали!И няма и през ум да ти мине да се връщаш повече тук!
1
15
 
76
 
! Отговори
. преди 13 години
много странно, но оправдавам жената. Знам, че не е правилно, всички трябва да са равни пред закона, но понякога човешкото и разбирането е над това. В други ситуация, щях да плюя по съда, признавам, но сега не мога!