Нация техническа

Снегорин с животинска тяга – рационализация от Враца
9 яну 2011 08:00,
84

 

Рационализация в снегопочистването от Враца – снегорин, теглен от кон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само мъчи животното тоя индианец.
81
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
това е изобретение на БАН! най-великото им постижение за последните 50 години! браво - дайте им сега заплатки, щом за 50 години изобретиха кон с шейна.
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Супер! Браво!Когато нещо е 1.Просто2.Ефективно (независимо че е демоде)3.Лесно направимо4.Пести време и трудЗаслужава похвала!(а дори е и екологично, не замърсява природата и ползва възобновяеми източници на енергия :))
79
4
 
3
 
! Отговори
читател преди 13 години
Нагледна илюстрациярезултата от управлението на царисти, комунисти и гербери...
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички българи да видят нагледно, че вместо да вървим напред ние отидохме векове назад. След някоя година ще се напълнят и пещерите с непрекъснатото нарастване на данъците и налозите.
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
каква нация техническа бе.това е бедна нация.така са снегопочиствали прабългарите.
76
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kato sloja dve masi vednaga tirchat da mi iskat pari ili da me globyavatobshtinskite plihove,bezpolezna nenujna byurokratsiyaaz kato im plashtam zaplatite s moite danitsi i globi redno da poluchavam ot obshtinataama kato ste mazohisti i machkani ot komunyagite tseli 50 godini kak da se otirvesh ot kompleksite na pocheten i sivesten grajdanin
75
3
 
6
 
! Отговори
Genata преди 13 години
Те са общинска собственост но ние трябва да ги чистим, гадно а? да имаш отговорност за нещо което не е твое...
74
2
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
ЕКО 4. В германия нямат по екологично чист снегорин. А ревът за екология. Ще има да наваксват, само да устискаме колкото се може повече време ЕС да не се присъедиява към нас
73
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 13 години
interesno kakvo ste stane ako konq se podplashi ili yadosa neshto i hvurli edik ku4 nazad!
72
3
 
3
 
! Отговори
краен преди 13 години
към30Развехрил си фантазията си.Това ми напомня за съчинение по картинка.
71
8
 
9
 
! Отговори
shrek преди 13 години
Мръсен комунистическе и герберки сайт. Повече няма да пиша тук. Тихомълком ми изтриха поста в който се ожапих, че ЧЕЗ си пишат квото искат и при свалените ми бушони и ме противопоставят с извадени от контекта постове да се оправям сам с *** тук. *** и гадните ***.
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много е "перфектно". Направи си сметка къде се върнахте :). Ти сам го каза в кои години го е имало това чудо на техниката.
69
2
 
9
 
! Отговори
gre преди 13 години
Нищо ново.Имало го емасово преди навлизането на машините през 50 години.Използувани са снегорини с волска тяга меду селата и околийските центрове в северна България.При задръстените с коли улици едно направо пефектно решение.хубаво е,че го популяризирате.Малките общини могат да го направят масова практика.
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може и да има останки от заводи, но няма най-важната съставка от системата - ЧОВЕШКИ ФАКТОР...Или иначе казано - капацитет...Няма как да накараш мързеливи *** да учат, мислят, разсъждават...Те просто знаят всичко..а и така им е по добре..Поне те така си мислят.
67
8
 
4
 
! Отговори
shrek преди 13 години
Естествено, че *** са виновни и за всичките тия железарии дето ненужно произвеждахме от тях оръжия,. Естествено, че *** са виновни да ни изпапат резервите и пенсиите. Естествено, че те разграбиха държавата и накараха старците да бъркат в кофите. Естествено, че *** като Р.Овч. се ширят в палати. Бонус - Кремиковци, Чернобил и хвостохранилища за тежки метали - фрий оф чардж!
66
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-*** клип не съм гледал, никаква функционалност на този снегорин!Бедна била нацията хахахаха вие как мислите си чистят французите малките улички в някое провинциално село с убийствена емиграция, вземат греблата и на ръка не впрягат коне!Ама ние така сме свикнали бе, все ама все да се оплакваме, абсолютно всичко, което ни заобикаля да се свърза с това, че сме бедни и че политиците ни крадът, а ние в същото време сме гений!
65
3
 
3
 
! Отговори
:) преди 13 години
Един къч,ако случайно се стресне от нещо т'ва конче и е до там :)
64
2
 
10
 
! Отговори
Е, и?) преди 13 години
Всички тук се тръшкат, тонът е иронично - тъжен, само дето "коньоринът" върши работа)) Обективно погледнато - едва ли кметът на Враца има толкова пари,(независимо по какви причини) че да успее да изчисти всички улици на града. И кво правим - да мрем ли?Не, намираш начин и свършваш работата. Но у нас е все така - половината хора са тръшкат от мъка, останалите гледат на това иронично - тъжно, докато "будалите" вземат, та свършат работата...
63
2
 
5
 
! Отговори
ANTİOB6T&am преди 13 години
тратоарите са общинска собственост,те трябва да ги чистятсигурно някой общинар е прибрал парите и е пуснал сина си с коня да отчете дейност