Бакшишите – коректни на пътя, отчетоха от КАТ

И още: "Голям процент от тях са възпитани"
11 яну 2011 15:55,
127
Бакшишите – коректни на пътя, отчетоха от КАТ
Снимка: Булфото

"Няма статистика за нарушенията по пътя на таксиметровите шофьори, но голям процент от тях са възпитани и коректни", обяви пред Дарик главен инспектор Даниела Дескова от Пътна полиция – КАТ в София.

Тя добави, че до края на седмицата ще има нова среща между КАТ и таксиметровия бранш, за да се уточнят мерките, които ще бъдат предприети след последните инциденти, в това число с простреляния в събота таксиметров шофьор Емил Денев.

Още по темата

"Може да предложим фирмите, контролиращи таксиметровите автомобили, да изискват информация за нарушенията и наказанията, а ние да ги уведомяваме за изтекли права на шофьорите.

Самите фирми може да си изградят вътрешни правила, които да изискват от водачите да предоставят удостоверения от съответната пътна служба за предишни нарушения и наказания", препоръча Дескова.

Според нея би било хубаво на определен период, например от 6 месеца, да се изисква обновяване на информацията в досието на водача, защото за това време може да са настъпили промени в личния му картон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
23
 
! Отговори
marinela преди 13 години
"... голям процент от тях са възпитани и коректни "! - Няма нужда от друг коментар.
2
12
 
2
 
! Отговори
petko преди 13 години
mi istestveno,kat karash cel den v natvarenia trafik i da neshtesh stavash profisionalist,a vaspitanieto to kolko kolegi sa vishisti ,prosto prostaciti ni zavijdat i krivi na obvinavat
1
2
 
33
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 13 години
ТОВА СА НАЙ НЕКАДЪРНИТЕ ШОФ.КОИТО НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ЕЛАТЕ В СТАРА ЗАГОРА ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И НИКОЙ НЕ ГИ СПИРА...НЯМА КОНТРОЛ....ЕДИНИЦИ СА ПРИМЕРНИТЕ