Джип, паркиран между мартениците

Адвокат си хареса място в градинката зад Окръжния съд
Обновена: 22 фев 2011 18:03 | 22 фев 2011 13:55, Екип на Dnes.bg
217

 

Известният варненски адвокат и бивш общински съветник Бранимир Балачев паркира джипа се в градинката зад Окръжния съд във Варна редом до сергиите с мартеници.

Алеята между тревните площи била избрана за паркинг, защото достатъчно голям истински паркинг няма, обясни адвокатът, който си плати глобата, но не се ангажира с обещание, че повече няма да прави така.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
1
 
11
 
! Отговори
мама преди 13 години
Нагло прасе!!!
183
0
 
20
 
! Отговори
georgi44 преди 13 години
Просто ще ходи пеш, дебелият му ***. В по-големите страни също нямат достатъчно места за паркиране, ама там не спират по пътечките и тротоарите. Оставят си колите в покрайнините на града и си ходят с градски транспорт и пеш. Ама в БГ са всеки иска да е началник, никой не му се ходи пеш.
182
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе друго си е от магарешката каручка да скочиш направо на джип BMV-X6.Нали хората трябва да га видят?Ей това е Байганьовщината в България.Простащината няма почивен ден.
181
4
 
1
 
! Отговори
славян преди 13 години
Защо съдите за другите по себе си!
180
2
 
19
 
! Отговори
Varnenec преди 13 години
всички упреквате човека, но според мен той е огледален образ на цялата нация. Всички вие сте същите селяни-*** в ежедневието. Факт...
179
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нали същият този *** е бил общинар ? Що не е направил паркинзи ? Ааааа, бил е зает да си пълни гушата мършата прокажена. Сега ще ми се прави на много умен и ще ми адвокатства. Като нема къде да паркираш, ще походиш пеш бе *** мършава д...
178
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nagal i smotan pomiar. li4i si 4e e ot golemite bokluci
177
12
 
2
 
! Отговори
не знам преди 13 години
Човека е също толкова виновен, колкото и общинарите разрешили града да расте прекомерно без да се изгради нито един паркинг за обществено ползване, бил той и платен, въпреки нарастващия брой пришълци, въпреки безразборното строителство при което на мястото на къща в центъра се издига 5-6 етажна сграда. А това, че г-н Адвоката не търси къде да паркира законно е друго на ръка...
176
1
 
27
 
! Отговори
Мърто преди 13 години
А АКО ИДЕШ НА РАБОТА, БЕЗ КОЛА...КАКВО ЩЕ СТАНЕ?!?!? ИМА ТАКСИТА! ИЗБИРАШ ЕДИН ГОЛЯМ ПАРКИНГ, СПИРАШ , ВЗИМАШ ТАКСИ И ОТИВАШ В СЪДА... ВАРИАНТИ МНОГО! НООООО НАМА КАК ДА ТЕ ВИДЯТ, ЧЕ КАРАШ СКЪПА Х-5 ААААА ТЕ ТАМ Е НОМЕРА НА ПОЗАБОГАТЕЛИТЕ И ПОЗАБРАВИЛИ СЕ..;)
175
1
 
1
 
! Отговори
do 171 преди 13 години
Къде казах НДЖ? А и от там има лек- влакове бол. Карат хората до спирката на влака в НДЖ и хоп на влакчето. Обърни внимание през деня колко коли с регистрация НДЖ ще видиш в манхатън- много малко, въпреки, че е от другата страна на реката. Никой няма да тръгне да паркира в градинките. Нали веднага отива на съд и колата бива вдигната.
174
0
 
4
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 13 години
180, що не се научиш да пишеш на кирилица? Защо трябва да се завижда на наглеци по случайност дебели?
173
10
 
1
 
! Отговори
do 168 преди 13 години
kolega, stani i ti debela svinq za da ne ti pravqt vpechatlenie "niskite" globi. ***, aman ot zavistnici. sega ochakvam vsi4ki kompleksari da udarqt po edin negativen vot haha :)
172
3
 
19
 
! Отговори
Патила софиянка преди 13 години
Веднъж,заради голям автомобил,препречен пред входа,мама закъсня за важна делова среща и имаше неприятности в службата.Нахалникът,паркирал така,се оказа не от махалата - оставил си возилото и отишъл да си върши работата,а мама е дребна на ръст,не може и дума да става да се катери по чужда кола,за да излезе от сградата. Кухненският ни балкон е точно над входа.Още същата вечер започнах да дебна - остави ли си някой колата по същия начин за през нощта, изсипвах върху нея всички остатъци от вечерята.
171
4
 
8
 
! Отговори
Патила софиянка преди 13 години
Започваше едно звънене по съседните сгради - да се издири собственика на колата,та да може човек да си влезе вкъщи.Тийнейджърите от махалата измислихме "наказателна" акция. По-късно вечер, особено когато е мъгливо или пък не е включено уличното осветление, някой се качваше върху някоя кола и хукваше така, стъпвайки само по покривите и капаците на колите, качени на тротоара. Алармите ревваха, наставаше олелия. Някои тавани на коли хлътваха,по други оставаха само "печати"от маратонки.Продължение..
170
3
 
7
 
! Отговори
Патила софиянка преди 13 години
Ще си призная нещо - как се справях в пубертетска възраст с най-нахалните паркиращи. Живея в малка уличка в централната част на София. Преди няколко години по края на тротоарите монтираха метални колове(не знам дали имат специално название) и вече колите не могат да се качват по тротоарите.Преди това обаче беше кошмар - можеше да се върви само по уличното платно.Най-наглите си паркираха колите така,че препречваха входа на жилищната сграда. Продължение ...
169
3
 
1
 
! Отговори
Varg преди 13 години
И аз искам такъв джип
168
0
 
8
 
! Отговори
Друго си беше! преди 13 години
Е, друго си беше, когато ходехме на детска градина! Ако си обърнеш чинията със супата върху друго дете, ако му вземеш играчката или го набиеш, ще те накарат после да му кажеш: "Извинявай, мило другарче, вече няма да правя така!"Ама в градината зад Окръжния съд, ако сгафиш - не е нужно да се извиняваш и да обещаеш, че вече няма да правиш така!
167
2
 
4
 
! Отговори
koevoet преди 13 години
Величествен
166
0
 
9
 
! Отговори
advokat преди 13 години
Това не беше ли оня същия, дето хванаха "уж" майка му с неговия джип 3 пъти да кара с превишена скорост, бързайки по бизнес дела? Тогава какво, никой не му осигуряваше предимство за "спешните" му дела ли?
165
1
 
14
 
! Отговори
piron преди 13 години
За такъв селянин вземате по дълъг и по ръждив пирон (че рамото му е по голямо и лесно се работи с такъв ) минаваш покрай наглеца по няколко пъти от двете му страни на колата и накрая му слагаш пирона на задната гума -Като се накефи на надраната боя и запали с *** газ от кеф земе че се окаже че и гумата му е омекнала та общо земе че му се върже 1 /10 от цената на колата Работи без грашка