13% увеличение на тока няма да има, твърди шефът на ДКЕВР

Покачването щяло да бъде само до 5% от първи юли
28 фев 2011 17:55,
234
13% увеличение на тока няма да има, твърди шефът на ДКЕВР
Снимка: Булфото

Председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев заяви, че няма да има 13 - 14 % поскъпване на тока от месец юли, предаде БНР.

Този процентен скок беше поискан от дружествата Е.ОН и ЧЕЗ, а за 5 % поскъпване на електроенергията настояха от EVN.

Още по темата

Според Семерджиев в най-лошия случай токът може да поскъпне с до 5 % през лятото.

"Аз допускам като крайна цена, ако всичко друго се запази същото, само заради компенсиране на възобновяеми източници, поне 1,5%. Останалите фактори ще се преценяват.

Но така или иначе, не очаквам съществени промени от 3-4%, максимум 5% в крайните цени на електроенергията за следващия период", категоричен шефът на ДКВЕР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: Ангел СемерджиевДКВЕР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
0
 
9
 
! Отговори
NAPRED преди 13 години
И нека всички покажем колко са жалки,така наречените властимащи.Нека им покажем на 3 март в кого е найстина властта -в народа.Нека не се подиграват със следващите поколения на Велика България.
192
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Здравейте,въпреки че съм доста пиян искам да споделя нещо.В България не съществува патриотизъм,българите са доста по гадни и от ***.В работата винаги се намират групички от злобари и тарикатчета да злословят и правят мръсно.Това управляващите много добре го използват и знаят,че е така.Още много монополисти ще се налагат.Егоизмът и собствената гордост ни пречат да бъдем единни спрямо еничарите на България.Докога ще продължава това,задайте си този въпрос ако сте истински българи.
191
1
 
20
 
! Отговори
Ако сме народ ... преди 13 години
ЕРП-тата са престъпници !Тези трябва да ги изгоним с камъни от България, защото вече се гаврят с нас !Всички на протест !!!Основно искане на протеста : СВАЛЯНЕ С 50 % НА ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА В БЪЛГАРИЯ !!!
190
0
 
10
 
! Отговори
манол преди 13 години
еееееееееееееее добре ще е . САМО ,ЧЕ ПАК ЩЕ НИ ГО НАТЕГЛЯТ ПО СХЕМАТА 2 по 5 плюс 3 процента ,ще е по нежно един вид ,по финно ще го вкарат
189
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
абе гадно племе са нашите управници...абе дават пример с Европа това Европа онова...ама не знам си колко много малко сме плащали като данаци...а видите ли техните данаци колко високи били...добре бе тикви с вас тикви кухи...а защо искате първо данаците им да въведете в БГ..въведете първо Европейските им заплати а после данаците им...ама в тая *** държавичка само който не е ревнал само той не е видял нищо. всички искат да продават скъпо а евтино да копуват,е няма как да стане това
188
1
 
8
 
! Отговори
Елена до Човек преди 13 години
Там съм, а реагирах така, защото позицията "СТРАХЛИВИ,ПРЕДАТЕЛИ,РОБИ,ПОДМОЛНИ,ДОЛНИ,***,ПРОСТИ,ОВЧЕДУШНИ " е много удобна, ама вече стига толкова!
187
0
 
17
 
! Отговори
8 преди 13 години
NA 03.03 2011 PRED PARLAMENTA!!!
186
0
 
11
 
! Отговори
спешно преди 13 години
друго много важно е да не се допускат провокатори. нарочно внедряват и развалят работата. и трето, винаги се намира по някой предател и ухо, дето докладва. на такива ще кажа, вие ще живеете с нас след това!
185
0
 
7
 
! Отговори
miro преди 13 години
абе да си ходат,ако трабва през година да се сменят докато не дойде правилния 4овек,ако не от европа ще дойде някой ама да работи не да краде
184
0
 
7
 
! Отговори
Човек преди 13 години
Не изненадайте ги. Да ги изненадаме заедно, Елена !! И дано това да не е само една спонтанна реакция.
183
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МОЛЯ ВИ НЕ ПОЛИТИЗИРАИТЕ ТОВАОТ 15 ГОД Е ЕДНИ СЪЩО,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОИ Е НА ВЛАСТТУК ГОВОРИМ ЗА МОНОПОЛИАКО СЕ СЕ НАМЕСИ ПАРТТИЯ НЯКОИ ЩЕ ЯХНЕ ВСИЧКО И НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМПАРТИИТЕ ВЪН ОТ ЖЕЛАНИЕТО НИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕИНАЧЕ-ПРОВАЛ ПЪЛЕН КАКТО ДО СЕГА КЪДЕТО Е НАМЕСЕНА ПАРТИЯ
182
0
 
25
 
! Отговори
Елена до 178 преди 13 години
НИКОЙ НИКОГО НЯМА ДА СВАЛИ - ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СМЕ СТРАХЛИВИ,ПРЕДАТЕЛИ,РОБИ,ПОДМОЛНИ,ДОЛНИ,***,ПРОСТИ,ОВЧЕДУШНИ ... С ЕДНА ДУМА - СТРАХЛИВЦИ А- изненадайте ги де!
181
0
 
14
 
! Отговори
Един идиот преди 13 години
Дреме им на вожда и физкултурника, че горивата, а с тях и всичко друго поемат нагоре и няма да имат спиране! Техният стандарт отдавна няма нищо общо с нашето дередже, а сития не верва на гладния! За тях и слугите им важното е да ни промиват мозъците. И го правят успешно - социолозите доказаха, че стадото наистина си верва, че идат добри времена!!!!
180
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бунтът на роботите!
179
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия кръвопийци искат за наша сметка да си оправят головата разлика за Шенген! Не ги интересува ,че горивата , ел.енергията и вс.останало се увеличава , а заплати и пенси даже дърпат на зад! Ако това е цената да съм Шенген и да имам някакви магистрали , то мерси ! Това , че правителството иска да се хареса на Запад за сметка на народа си , също мерси !По-добре сит и жив , пък даже без магистрали , шенген и ЕС ! С 2.50 НАФТА И БЕНЗИН , КОЙ ЩЕ ПЪТУВА ПО БЪДЕЩИТЕ МАГИСТРАЛИ?
178
1
 
20
 
! Отговори
borokaro преди 13 години
НИКОЙ НИКОГО НЯМА ДА СВАЛИ - ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СМЕ СТРАХЛИВИ,ПРЕДАТЕЛИ,РОБИ,ПОДМОЛНИ,ДОЛНИ,***,ПРОСТИ,ОВЧЕДУШНИ ... С ЕДНА ДУМА - СТРАХЛИВЦИ
177
0
 
21
 
! Отговори
e преди 13 години
Вече има инфо и по другите форуми- на 3 март, пред Парламента, българите да се съберат на едно място и да бъдат единни- няма кой да ни помогне, ако не си помогнем сами- долу кръвопийци, изсмукали народната кръв!
176
0
 
7
 
! Отговори
явер преди 13 години
Anonimen, спешно,дими, 8, 08, 130, човек, и всички други Трябва контакт. НАРОДЕ !!!!!!!
175
1
 
14
 
! Отговори
миро преди 13 години
аз за тях гласувах ама като не стават кво да правим,да си ги сваляме както си ги избрахме
174
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ostavka ostavka ostavka po losho stana i ot robstvoto