Съдят босненци, откраднали дете на българка в Брюксел

Двамата принуждавали майката да проституира
Обновена: 3 апр 2011 22:33 | 3 апр 2011 20:18,
53
Съдят босненци, откраднали дете на българка в Брюксел
Снимка: Reuters

Босненско семейство, замесено в отвличане в България, както и в кражбата на дете на българка в Белгия, е било арестувано и предадено на властите в Брюксел, съобщава изданието "Дерниер йор".

В периода между 2002 г. и 2004 г. двамата 50-годишни босненци малтретирали българското момиче, което отвлекли в България, а после го принудили го да проституира в Белгия и във Франция. В последствие момичето  забременяло от клиент и родило.

Тогава двамата осъдени опитали да й откраднат детето, като го регистрирали в общината като свое.

На 9-месечна възраст бебето било прието в болница, тъй като страдало от рахит и недохранване.

Двамата били осъдени на шест години строг затвор.Семейната двойка избягала, била обявена за издирване и наскоро е била задържана във Франция.

В Белгия босненците имат статут на желаещи да получат убежище. След последния им арест случаят ще бъде
преразгледан, се посочва в информацията.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
16
 
! Отговори
Аре у лево ! преди 13 години
turcin, Нито един българин нищо лошо не е видял от турци... Само 500 години сте ни клали и избивали. Нищо работа ! И като не ти харесваме, какво търсиш в БГ форум???????
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само комунист може да кълне така народа си! Единствено защото не "царства" любимият му социализъм.А защо приключи социализма? Защото някои, далеч от Бг решиха, че ще им е по-изгодно да приключи. Онези, които измислиха изкуствено поддържания социализъм, те го и "приключиха". Ама на комунист можеш ли да обясниш нещо ...
25
7
 
22
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Имам 2-*** приятели български турци и ходя всяка година в Истанбул по работа. Турците са най-приятните хора и в Турция никой няма лошо отношение към българи, напротив даже. Престанете с тези глупости, Турция се превръща в една от най-развитите държави и само добри отношения с нея, гарантира икономическото благо на България.
24
1
 
33
 
! Отговори
помирение преди 13 години
Призовавам българите и турците да не се джафкат, тъй като *** изсмукват труда и бъдещето в нашата държава и на турците и на българите. *** набези по селата са както срещу български къщи , така и срещу турски.
23
11
 
12
 
! Отговори
turcin преди 13 години
do 19Ти лошо от турчин видял лиси нещастнико,само работим и лошо не вършим и пак лоши.Не знам кои по лош е,да не би цялата простотуция да даржат мюсюлманите бе гове...о.Та нали точно вие Българите сте наи лошитеи после идват ***
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе мани ги манагалите и турците незнам защо ги броят към класът човек а не маймуноподобно...
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Резан ли е *** е !
20
3
 
17
 
! Отговори
циган-мангал преди 13 години
Българските турци и помаци не срамят България в Европа. Това е запазена марка на *** селсеме...
19
5
 
5
 
! Отговори
DO ANTITUR4INA преди 13 години
UMNIK TAKAV,KAK RAZBRA 4E SA MUSLUMANI.V BOSNA SE DELQT PORAVNO NA 3 SARBI-TVOI KU4E6KI BRATQ,HARVATI I MUSLUMANI.I NAKRAQ ***....
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Същия случай - във Франция - ама вие сте много бели за българи?!?....Като наводниха първи турчулята по строителните обекти и крадливите *** Европа, ходи обяснявай сега какъв си....
17
4
 
25
 
! Отговори
до 14 преди 13 години
Същото ми се случи и на мене, но в Люксембург. Като съобщих националността си при записване за един конкурс, реакцията на комисията беше следната: "Да, знаем, че сте български гражданин, но националността Ви каква е?". Този въпрос малко ме учуди, но отговорих, че съм от българска националност. Комисията с подозрение,чух как си шушукаше, учудвайки се намоите сини очи и светли коси.Та за наш голям срам и мъка, в Европата възприемат за "чисти" българи само черните миризливи криминални ***.
16
10
 
18
 
! Отговори
Антитурчин преди 13 години
ТО ОТ МЮСЮЛМАНИ ХУБАВИ РАБОТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВАТ.
15
6
 
10
 
! Отговори
Комунист преди 13 години
Нека,*** на демокрацията,нека!!
14
4
 
31
 
! Отговори
Брюксел преди 13 години
Студент съм в Брюксел. Хората не ми вярват, че съм българин, защото съм много бял.... правете си сметка тази каква е... защо не отвлекоха някое белгийско образовано, нормално момиче. Няма оправия с тези *** мамка мууу..
13
6
 
7
 
! Отговори
пиле до Адолф преди 13 години
Въобще не ни липсваш, Адлер! Липсва ни на нас българите един като Север. Той не цепеше басма на никакви тарикати и на външни и на свои. И когато болярите го видеха, знаеха че там далавера няма да мине. Тогава българите бяха най-единни, сплотени и наистина имаше голяма справедливост. А ти си само търговец, продал се на едрият капитал, преследващ техните цели и нищо повече. Нямаш тежест, австриецо, само есесовци!
12
10
 
9
 
! Отговори
Комунист преди 13 години
"Ще плачете за социализма,*** седерастични"!!!За богатата,просперираща и стабилна 9 милионна Народна Република България,в която имапе хляб и работа за всички,в която хората не си заключваха къщите.!! Нека дъщерите ви проституират,нека синовете ви ги избиват в Афганистан,нека *** крадат и убиват родителите ти!!
11
4
 
37
 
! Отговори
adolf преди 13 години
Липсвам ли ви?
10
3
 
16
 
! Отговори
Посетител преди 13 години
Като гражданин на България искам държавата да се заеме лично със случая. И да има сериозни присъди. Също всички знаем, че това момиче няма да е само. Има и още като нея. Помогне те им !
9
2
 
7
 
! Отговори
gtf преди 13 години
до 8 - интересно ...явно за теб "да обичаш ближния" и "да сечеш всеки що неверник" е едно и също ...
8
6
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 13 години
Нали "Аллах" и "Господ" е име на едно и също нещо?Разбирам, че си разгневен, но не обиждай наред!