Какво се случи при Свидетелите на Йехова (18+)

Видеоматериал от снощното меле в Бургас
Обновена: 19 апр 2011 09:30 | 18 апр 2011 18:26, Екип на Dnes.bg
1490



Организаторите на протеста, прераснал в меле, пред молитвения дом на „Свидетели на Йехова“ в Бургас ще бъдат санкционирани, съобщи говорителят на местната полиция. Засега няма задържани за бруталната разправа, след която петима души бяха приети в болница. 

В неделя вечерта членове на ВМРО и фенове на двата бургаски футболни клуба се събраха пред молитвения дом да поднесат цветя „за загиналите от отказа от лекарства и кръвопреливане”. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нека някой да ми докаже че са забранени в редица държави , много моля!
3
 
8
 
! Отговори
Някой си преди 13 години
Защо българниа трябва да бъде толкова ограничено животно? Един казал че причинили самоубийства и всеки се връзва.Няма абсолютно нищо такова. Напротив , според тях самоубийството е най-големия грях. Някой от вас *** идиотчета знае ли с какво се занимават и както проповядват Свидетелите?
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И аз не одобрявам сектите, но никой няма право да бие когото и да е! ВМРО са *** убитаци! Ще се погрижа този и другия клип до няколко дни да стигнат до нужните инстанции в страните от ЕС, както и в САЩ! Работата ми го позволява. :о)
2
 
3
 
! Отговори
DESI преди 13 години
PARVO ZA DA RAZGRANICHISH KOE E SEKTA NAUCHI KAKVO UCHI BIBLIATA
4
 
8
 
! Отговори
Доктор Грайн преди 13 години
СЕКТИТЕ ТОВА Е РАК В ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО
4
 
12
 
! Отговори
Марк Антоний преди 13 години
Дали сме шанс на държавните институции, 20 годишен дълъг шанс, НО 20 години държавният апарат залива децата ни с дрога, секти, алкохол, разврат и всякакъв вид поквара. Друг вариант освен народнасамоотбрана към убийците на децата на България не остана. Ще се пролива кръв, но търпение вече нямаме.
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хах, и един път гласувах за ВМРО. Това наистина. И мислех да го направя и на следващите избори. Това, което се вижда на кадрите, е безнаказана неандерталска свинщина. Дотук с гласуването, а сега ще обмисля как да се махна от мизерната провинциална дупка, наречена България.
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ухаааа,егати кефа.утре пак така да ги бият на почивки д...а и сектите
2
 
3
 
! Отговори
Desi преди 13 години
Predi da gi napadate-parvo gi izslushaite posle reshete dali e tolkava losho da jivesh v mir i lubov s horata okolo tebe.I kogato neprekasnato kazvame che sa sektanti-parvo e hubavo samite nie da se zapoznaem s BIBLIATA.
6
 
23
 
! Отговори
мрво боклук преди 13 години
Не желая такива малумници да защитават децата ми и да говорят от мое име. Това са ***, които не са прочели една книга в живота си. Да не говорим за Библията. И те искат политическа власт, надяват се да влязат в парламента. Ужас. Болни мозъци, пропити с омраза към всичко, което не е като тях. Чудят се с кои беззащитни да се заядат, за да бъдат забелязани. Що не скачат на мутрите, на милионерите? ***.
0
 
2
 
! Отговори
Desi преди 13 години
Az iskam da mi kaje nqkoi i vchera tova pisah no otgovor ne poluchih.Oznachavali che nqkoi koito e pokrasten v pravoslavna carkva i utre reshi da se samoubie tova e zastoto popovete sa go nakarali. Az smqtqm che ne popovete sa vinovni tova e bil lichen izbor.Sigurna sam che kakto pravoslavnata taka i Svideteli na Iehova ne propovqdvat posegatelstvo nad lichniqt jivot.Tova e moqt otgovor -sega e vash red.Iprestanete s tova az sam chul ot tuk tam tova a se baziraite na vashi lichni gokazatelstva.
8
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 13 години
ВМРО трябва да бъде забранено, също и АТАКА. Има достатъчно алинеи, по които могат да го направят - разпалване на етническа и религиозна вражда, подтикване към насилие, развращаване на непълноетни и пр. Не може някъв кир да излезе и да каже "Не ги искаме в нашия град". Кой си ти, бе ***, за да кажеш, че града е твой?
5
 
14
 
! Отговори
до М.А. преди 13 години
Суек, аз искам моето дете да ходи с костюм и вратовръзка, а не да е небръснат селянин с анцуг, който не може да сметне 2 и 2 и целия свят му е виновен, че не става за нищо. Ако православието означава смрадливи анцузи и грубиянщина, просто ще стана "сектант" и детето си ще запиша. И като дойдеш да ми казваш как да живея, ще ти счупа главата, защото ще ме мързи да ти обяснявам, съгласен ли си?
4
 
15
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
Жалки псевдонацисти ! Аз ако гледам у дома си петунии примерно, и това на някой ГАЩНИК от тези "смелите", с качулките не му харесва, защото решил че не е готино - какво ??? Да чакам да разбият врата и на моя дом ли ??? Ами чакам. Само дето, аз не съм от хората дето обръщат другата буза като ги ударят. Нека заповядат. Мръсни страхливци. Няма по-долно и низко нещо от това да биеш беззащитен човек. Знаят само да псуват, а после да хленчат, че полицията ги "агресирала" безпричинно.
5
 
6
 
! Отговори
До №1322 преди 13 години
А аз пък практикувам "357 Magnum" и ще науча моето дете също да го практикува че да попрочисти сектантски ММА-нчета!!! ;)
2
 
8
 
! Отговори
без значение преди 13 години
Не съм сектант. Нооо, нека всички разбирачи, които имат мнение по въпроса и скачат като наежени петлецна - някой може ли да изведе статистика колко БГ деца са умрели от секти в БГ. Аман от псевдо - експерти. Цялата ни държава е такава поради това - щото всички сме разбирачи. Аз съм твърдо ПРОТИВ негативните явления в обществото, но за всички тях си има адекватни инструменти. Никой не тръгва да бие нарко-дилъри, които са много, много по-страшни....Народе, трябва да се ограмотим, за да се оправим!
1
 
6
 
! Отговори
Човек преди 13 години
Марк Антоний, искам да те питам нещо.От видео материала, който е тук, се вижда едно много ясно послание - проблемите се решават с насилие.Да се съгласим с това послание с цел да опазим децата, както ти призоваваш в своя коментар.Ами аз практикувам MMA, надявам се знаеш какво е това, и ще уча детето си на този вид спорт, за да може да сцепи кратуната на твоето, защото е по-различно, и да може да отстоява своите интереси и да се запази по този начин.Съгласен ли си с това?
4
 
5
 
! Отговори
Петрова преди 13 години
И какво стана сега? "горките" "свидетели" ще излязат мъченици... Че с бой нищо няма да се постигне - няма, ама като не останаха начини за противодействие... Като и църква, и държава мълчат, а децата ни умират, объркани от криворазбрана идея за религия и от користните подбуди на хайка гнусни сектанти с политически протекции!Иначе първоначалната идея да се поднесат цветя в памет на жертвите на тази секта, я подкрепям напълно, защото самата аз вече три години нося цветя на гроба на моя близка...
5
 
17
 
! Отговори
Марк Антоний преди 13 години
20 години чакане, 20 години чакаме държавата да направи нещо за българския народ и българските деца, НО тя освен да ни обири и рекетира не направи нищо. Някой разговарял ли е с родители, чиито деца са станали жертви на сектите, историите са трагични. След като държавата не желае да ни опази, тогава ние сами ще опазим децата на България, когато всички законови механизми са изчерпени или работят в полза на народните изедници ние с кръв ще се борим с тях, НО няма да изоставим българските деца.
0
 
2
 
! Отговори
до rj 1315 преди 13 години
Ти не разбираш ли че тук става въпрос за душите ни?