Алпинисти спасиха кученца, хвърлени от скала

Палетата се закачили в храстите на скат до плаж във Варна
Обновена: 20 май 2011 16:49 | 20 май 2011 16:48, Екип на Dnes.bg
94



Алпинисти от Гражданска защита спасиха две кученца, закачили се в храстите на скат над плаж във Варна. Рибари забелязали палетата в четвъртък вечерта, но заради сигурността на хората кученцата бяха прибрани тази сутрин. Предполага се, че някой ги е изхвърлил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Журналистите от ДНЕС.БГ да попрочетат малко закони. Гражданска защита няма от 01.01.2011година. Според новия закон за МВР са прехвърлени в пожарната.
59
1
 
47
 
! Отговори
Рибарчето преди 12 години
Преди няколко дена имаше клип как таксиметрови шофьори помогнали на коте във Варна,как му направили къщичка на дървото.Сега и с тази новина пак от Варна,за пореден път се убеждавам,че варненци със своето поведение и мислене все повече се доближават до нормалното европейско поведение.Браво съграждани,продължавайте все така.
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя тарикат ама тарикат тука при коментарите, ако му бия един шамар иначе цял живот ще ме помни и ще се хваща за бузата замислен.....
57
1
 
28
 
! Отговори
soso преди 12 години
Най-после днес да прочета една радостна новина! :)
56
1
 
0
 
! Отговори
Тарикат преди 12 години
55
0
 
0
 
! Отговори
до Тариката преди 12 години
54
9
 
2
 
! Отговори
тарикат преди 12 години
Аз сам добре,ами ти си зле......
53
2
 
11
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
тоя Тарикат е уникално болно парче
52
2
 
17
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
що не хванат да те хвърлят тебе от някаде да се пръснеш кат домат бе аман от такива като тебе
51
1
 
29
 
! Отговори
бръмбЪЪЪр преди 12 години
миличките добре че са ги спасили дано да им намерят и дом и някои да се грижи за тях :)
50
48
 
4
 
! Отговори
Тарикат преди 12 години
Да ги е.ба в ***,толкоз шума за нищо,чудо големо,като пукнели,ний на село ги фърляме от тополата на мегдано,пукат долу като зрели дини,хаха
49
3
 
11
 
! Отговори
до-57 преди 12 години
Ей роки я са успокой малко!Ти май найстина си зле.Ти какво искаш?... Да има специлно дружество за спасяване на кучета, друго за коти, трето за хамстери и незнам си кво.Не ти ли я ясно че в Германия,САЩ и вс. други по развити от нас викат пожарната за котка дето неможе да слезе от дърво а ??!?!?!И щом смяташ, че кучетата са граждани защото ги е спасила Гражданска защита значи с право съм ти казал КУХАНГЕЕЕНС!!!!!!!!!!
48
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Необходимият орган?Че това си е направо членгражданска защита де!
47
1
 
36
 
! Отговори
Рибарчето преди 12 години
Те и пожарникарите в нормалните страни помагат на животните,дали ще ги свалят от някое дърво или ще ги извадят от горящ обект.Обаче няма такива коментари като твоя а има само адмирации.Да те питам нещо УМНИКО,кучето като те извади изпод лавина,тогава какво ще кажеш ???Долен ***,научи се да уважаваш МАЙКАТА природа и всичко което е създала тя.
46
33
 
6
 
! Отговори
sas до 56 преди 12 години
Откога кучетата станаха граждани, че от Гражданска защита ще ги спасяват? Къде са кучезащитниците да свършат тази работа? Или тяхната работа е само да лаят по форумите? Работата на Гражданска защита НЕ Е да спасява кучета. А ти дал ли си поне един лев на някое дружество за защита на животните??? Аман от *** като теб!
45
1
 
22
 
! Отговори
до-47 преди 12 години
Ей ама ти си много много тъпо парче - кухангес, просто хората се радват че има такива които си вършат работата и животинките са живи и здрави това е.....А тоя чикатило е по *** и от гума на комбайна и по задръстен от китайски ***.Друго нямам какво да кажа.
44
2
 
37
 
! Отговори
cella преди 12 години
аз пък не мога да си обясня защо винаги като се появи репортаж за жестокостта към животните/тяхното спасяване и веднага се появяват умници, които да мрънкат глупости от сорта на дали кучешкия живот е по-смислен от човешкия, колко баби умирали преди линейките да дойдат и т.н. Някой да ви е казал, че кучешкия е по-важен от човешкия?! Някой да ги е СРАВНЯВАЛ?? Как може да сравнявате чий живот е по-важен? Въобще осъзнавате ли абсурдността на това, което говорите?!?
43
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО, БРАВО Колко мило. Ееех ако не си бяха заминали виетнамците.
42
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а аз мислух,че в тази оскотяла държава не са останали хора с души.явно,има още искрица-две.
41
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благородството е да помогнеш на по-слабия, човек или животно. Вижте ги тези кученца- те са като деца- безпомощни и изцяло зависими от човека в този момент. Наистина тази новина ме зарадва много, на фона на всички криминални които четох напоследък, на фона на боя в джамията, земетресението в Турция, бедността на голяма част от българите. Почувствах се щастлива от това ДОБРО