Дядо Николай съжалява пишман крадеца на колите му

"Поради бездуховност, беззаконието в отечество ни се множи"
24 май 2011 17:11,
155
Дядо Николай съжалява пишман крадеца на колите му
Дядо Николай. Снимка: Булфото

"Аз съжалявам за този сънародник, който вчера е навършил пълнолетие и за тези наши младежи, които в бездуховността са лишени от духовна просвета и са далече от Бога и не знаят Божиите заповеди, една измежду които е "Не кради!"

Още по темата
С тези думи пловдивският митрополит Николай коментира опита за кражба на двете лъскави коли – джип BMW и лек автомобил "Ауди" от двора на пловдивската митрополия в центъра на града.

Той поясни, че кражбата на ключовете е станала докато е бил на визита в чужбина.

Освен ключовете за автомобилите, били откраднати и тези за митрополитския дом и за параклиса в двора на храм "Света Марина".

Задържаният 18-годишен велинградчанин има в досието си цели14 престъпления.

Митрополитът благодари на разследващите полицаи и на шефа на МВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов за адекватните действия по залавянето на злосторника.

"Поради тази бездуховност, беззаконието в нашето отечество се преумножи", смята владиката Николай.

В сряда прокуратурата ще реши дали да поиска постоянна мярка "задържане под стража" за пишман крадеца на митрополитските возила.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
6
 
! Отговори
antiES преди 13 години
ако не сте виждали сатаната в расо ей ви го на!
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За Онемях! Радвам се, че онемя. Вместо да дрънкаш простотии кажи как се връзват златните ролекси и ланци на поп Николай с вярата, за колите намери някакво идиотско обяснение, за ланците кажи или се разкарай, че ми писна от тесногръди празноглавци.
111
6
 
3
 
! Отговори
Онемях! преди 13 години
БОЖЕ, колко много сектанти и атеисти има тук! И каква омраза, и каква злоба! ИЗВОД - Да пазим православието ние, православните християни и да не се боим, че враговете ни се множат от простотия и невежество! Православието е непобедимо, а змията хапе най-много преди да умре!
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРОВОКАЦИЯ !А часовникът и ланците му трябват за да знае колко е часа, нали?:)))) Че за БРЦ по-голяма провокация от тарторите и няма. :)))))
109
2
 
3
 
! Отговори
иво преди 13 години
тоз брадатия ши ва спаси *** народ еееей
108
7
 
4
 
! Отговори
ПРОВОКАЦИЯ ! преди 13 години
ТОВА Е поредната съзнателна и целенасочена провокация срещу църквата! Някой е насочил младежа към колите и е подтикнал за взлома! За колите - вие какво искате бе -това е владика, пеш ли да обикаля страната и енорията!?! Не ви ли е срам да пишете глупости - имайте страх от БОГА,атеисти нещастни! Засрамете се- озверяхте от омраза към църквата, пяна излиза вече на устата ви! Оставете православната църква на мира!
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Анатемосва и на другия ден работодателят му го наказва.
106
1
 
6
 
! Отговори
иво преди 13 години
от къде са тез пари ве божи пратеник ли си какъв сииии мафиози мръсни
105
3
 
6
 
! Отговори
иво преди 13 години
мааайка ви попска кви са тез коли ве боклуцииии само бабите ви вярват ***
104
3
 
16
 
! Отговори
някой преди 13 години
нямаме нужда от попове, за да вярваме в Бог! Поповете са такова корумпирано племе, че не ми се говори...еле па тоя николай - часовник за 20 000, коли за по 50 000 - що не нахрани с тея пари някое сираче? ***...попска мафия.
103
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"diado" Nikolai moje da mi lapne patoka.
102
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРЕДАТЕЛ В РАСО,ТУРСКА ***,КОДОШ И ***
101
1
 
7
 
! Отговори
93 преди 13 години
До 97Нямам представа как е с демокрацията, все още живеем в комунизма. Ако беше друго, то нямаше пастирите да са все старите десейци. Демокрацията е ред и законност, най-малкото щеше да се намери един данъчен да отараши БПЦ . Църквата плаща ли данъци? Питам, защото е и стопански субект.
100
1
 
17
 
! Отговори
ВИНКЕЛ преди 13 години
Кога този сребролюбец митрополита ще нахрани бедните ще помогне на болните в неговата епархия. Вместо това врещи колко сме грешни и не ходим на църква за да им даваме още пари за по скъпи коли и имоти за разюздани пирове и греховни нощи. Ако беше митрополит при цар БОРИС 1 отдавна щеще да е без килимявка и глава :)
99
0
 
3
 
! Отговори
kalarion преди 13 години
bezdarni p****asi! Drug komentar ne zaslujavat!
98
0
 
5
 
! Отговори
ignatii преди 13 години
98 -mi pepel komentar si napisal bratle! Aplodismenti! Gospod da gi sadi tez nenasitni pe***asti oble4eni v raso! Semkata im e kalpava na tezi ne6tastni ko***eta! Tez pari deto kradat, za sve6ti da ne im stigat! Amin
97
4
 
16
 
! Отговори
мадоберач преди 13 години
тоя гнусен *** пак се е изтипосал с простотиите си...толкова гнусен човек може да е само колегата му в алчноста и извратенията катила галактион-агент на 3 управления на дс с псевдонима мишо,и цялата им ненаситна армия от *** монаси и попове..Бог да ги накаже!!АМИН!!
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 93Тя и демокрацията е дошла с много изклани глави, даже и сега я гледаме по новините как търкаля главите на невинни хора.
95
3
 
16
 
! Отговори
дявол преди 13 години
Този митрополит Николай е жив Дявол.Заради такива като Николай православните християни не ходят на църква.Църквата я обърнаха на бизнес.
94
1
 
2
 
! Отговори
набабавифърчилото преди 13 години
от едната страна стои свещеник а от другата млад ,само с 14 престъпления регистрирани .получи се ирония!