Превърнаха огромна пътна дупка в офис

Ямата е дълбока 3 м, намира се до сградата на община Сливен
Обновена: 30 май 2011 14:44 | 30 май 2011 08:02,
100
Превърнаха огромна пътна дупка в офис
Снимка: Булфото

Младежи от Сливен се настаниха в дупка в центъра на Сливен и след това я обявиха за свой офис.

Домакинът на офиса Тони се закани, че ще го пази с всички възможни средства. Той е сложил е такса от 5 лв.  за всички, които искат да посетят "Централен плаж - Сливен", намиращ се на метри от дупката на пътя.

Младежите са отправили молба до кмета на града Йордан Лечков да спре асфалтирането на улицата.

Ямата офис е дълбока над 3 м. и стои необитаема над 1 г. Намира се на метри от община Сливен в центъра на града.

Огромните изкопи по улиците на Сливен са част от замразения проект по подмяна на водопреносната и канализационна мрежа на града. Младежите планират следващия протест за 26 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
25
 
! Отговори
Цвети преди 12 години
Никога до сега не съм гласувала за градоначалник,по причина,че кандидатите които бяха предлагани не съм одобрявала.Все пак живеем в Сливен и се чува това онова за всеки.Сега обаче,на тези избори ще отида аз и семейството ми за да сложа един голям черен кръст върху бюлетината с името на Лечков.Не искам да го обиждам,почти всичко е казано за него.Но той в едно трябва да е ссигурен,че идва Видовден за всеки,а такъв като него ежедневно е проклинат,така че нищо хубаво не го чака.Само въпрос на време
55
39
 
2
 
! Отговори
saki преди 12 години
Аз не одобрявам младежи да се месят в политиката. Много партизански и пионерски ми звучи. Тип "Тимуровска команда" и "Другарски съд". Младите трябва да учат, да се забавляват, да се женят и да правят деца, а не да се занимават с политика и кметове.
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво пишем тук.Просто така.Нека се направи едно видео с разрухата,че е прах,дупки и такава мръсотия,че чак свикнаха с нея и красавиците.Нали?Да се заснеме всичко вкл. и хотелите му и луска вътре.И че само посока ХОТЕЛИТЕ МУ БУЛЕВАРДИТЕ СА ОК.МНОГО НАГЪЛ.БЕЗПАРДОНЕН ЧОВЕК.Народа е свикнал и е свел глава с безразличие.Казваха,за запада ,че осигуреният народ си траел ,а за гладният?!
53
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сливен бъка от ***.Смрад.В болниците,зоната около пазара.След около 20-тина година няма да може да се диша. Лечков се подхилква и краде много яко.Сливналии почти нищо не предприемат.Ако има обявен протест се вкл.около 300 човека.Другите пият ракия със салата .Третите:,,А,какво му е на града''Чисто са се предали ли,изпуши ли всички там?!Едните със свити души-бедни,другите ,които долу-горе са добре са бездушни,третите с милионоте изцяло са опростели.....жената на кмета дебелее.А синовете
52
0
 
12
 
! Отговори
До 51 преди 12 години
ЖАЛКО,ЧЕ ИМАШ КОМПЮТЪР.ЖАЛКО,ЧЕ СИ БЪЛГАРИН.ЖАЛ МИ Е-ТИ СИ ДОСТА УВРЕДЕН ЧОВЕК!ЗА ТАКАВА ТЕМА В ГЛАВАТА ТИ ИЗРОДСКИ РАБОТИ.ГОСПОД ДА МЕ ПАЗИ ОТ ТАКИВА КАТО КОЛЕГИ ИЛИ СЪСЕДИ.
51
4
 
11
 
! Отговори
Гришата преди 12 години
БУДАЛА, превърнал дупката в офис. Напълния с вода и развъждай риба.
50
24
 
6
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Ммммм ... това девойче с дънките на снимката, не бих му простил ако ми падне. Много добре, много!
49
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички нормални граждани на Сливен трябва да заведат колективен иск за увреждане здравето и имуществото им срещу общината в частност Лечков. Защото всекидневно гълтат неимоверни количества прах и вредни частици които рано или късно ще си окажат влиянието. А иначе Лечков му дреме на офиса той ще се покрие, в тая държава имаш ли пари закон не те лови. Жалко за децата!
48
1
 
7
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Браво!!!
47
2
 
51
 
! Отговори
Бай Тошо преди 12 години
Лечков е пълен ***. С перуката съсипа нацшоналния а той лично съсипа Сливен. Да си беше останал с това което направи 1994. Ама не той лаком за пари. Какъв кмет може да е един *** футболист? Сливен МОЛЯ ВИ НЕ ГО ИЗБИРАЙТЕ ПАК ЗА КМЕТ!!!!
46
1
 
42
 
! Отговори
Dundy преди 12 години
Преди време се връщах с удоволствие в Сливен, беше чисто, зелено, със сравнително добри пътища, спокийно...В момента е като след бомбандировка, няма 10 метра асфалт читав, мръсотия, задръствания, само до хотела на Лецата оправен пътя и сложено смешното кръгово. За два мандата този наркоман разсипа града, работи само за себе си и свързаните с него фирми. Страх ме е, че с гласовете на *** пак ще стане кмет и тогава града ще загине!
45
3
 
3
 
! Отговори
Staf преди 12 години
До 44Извинявам се. Не прочетох правилно какво си написал. Мнението ми е за такива като кико.
44
0
 
13
 
! Отговори
Staf преди 12 години
До 43 и 44За такива като вас само лечковци, бойковци, цецовци, трактори,догановци, златки и прочие ***. Те ще ви осветляват пътя. Грамотни не ви трябват, да ви карат да се чувствате неловко.....
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ние на тебе Кiko
42
1
 
33
 
! Отговори
Сливналия преди 12 години
Малкото останали читави млади хора в Сливен дано не ги саботират, защото мошеника Лечков веднага ще разтръби, че това е политическа пропаганда. Той добре си е направил сметката и знае че ако не спечели изборите ще му се види тесен света, затова от рано започна да захранва *** с брашно, ориз захар и т.н. Сега ще им даде и пари и работата опечена - пак ще краде и безчинства 4г.Сливен загива благодарение на него - само *** останаха като *** са навсякъде плъзнали-нямат изтребване.
41
3
 
16
 
! Отговори
ka4oka преди 12 години
specialno za Sliven ne e vinoven Borisov,a Le4kov i negovata kradliva dushichka
40
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТ КАКТО ДОЙДЕ БОРИСОВ ДЪРЖАВАТА ЗАТЪВА А ПАРИ ВСЕ НЯМА И НЯМА.ЗАТОВА НЯМА ЗА КОНСУМАТИВИ, НЯМА ЗА РЕМОНТИ.ДА НИ Е ЧЕСТИТ БОРСОВ.
39
1
 
31
 
! Отговори
Бай Лечков преди 12 години
Лечков както и Биримиров са мега некадърници и мега нагледци оня ден гледах във вибокс как тоя *** Боримиров налита на бой по време да детски футболен мач на това ли учите децата *** смотани... по големи *** от футболистите в България няма!
38
6
 
8
 
! Отговори
do 36 преди 12 години
Точно с глупости като Zeitgeist се опитват да прикрият истината... а истината е, че не е нужно 1000-годишни секти и тайни общества да се занимават с тайни ритуали, истината е, че когато двама души с пари искат да направят повече пари, е нормално да си спретнат комбина. Така се управлява света...
37
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
36, Zeitgeist е безумна пропаганда за безумци...