Сливенски жрици завладяха холандския Грьонинген

Общо 250 са проституиращите жени в града, повечето – българки
Обновена: 12 юли 2011 20:21 | 12 юли 2011 20:03,
188
Сливенски жрици завладяха холандския Грьонинген
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

70% от българските проститутки в холандския град Грьонинген са от Сливен. Общо 250 са проституиращите жени в града, а голяма част от тях са българки, съобщиха представители на полицията от холандския град.

Те са на посещение в Сливен за представяне на съвместния проект за борба с трафика на хора, с цел сексуална експлоатация, реализиран с българските им колеги.

Освен българските труженички имало още от Румъния и Чехия. Те работели по 18-20 часа в денонощието, а спечеленото давали на сводниците си.

Сексробините се страхуват да подават жалби срещу сутеньорите си, коментират холандските полицаи.

Въпреки това при всеки получен сигнал момичетата получавали закрила от органите на реда, медицинска помощ, настанявали ги на таен адрес и им осигурявали безопасност.

Целта на представения в Сливен съвместен проект за противодействие на сексуалната експлоатация е размяна на информация между българските и холандските полицейски служители и превенция на риска от трафик.

Изработен е и филм, който ще бъде показван на момичета в рисковата група от 12 до 18-годишна възраст.

Проектът е дългосрочен, а през есента се очаква ново посещение на холандските полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
9
 
! Отговори
!!!! преди 12 години
Какви българки, бе нещастен турски сайт??? Чисти ***!
20
1
 
4
 
! Отговори
haha преди 12 години
Mnogo zadrysteniaci pishat tuk. Alo, ako germancite sa v podobna kriza kato nashata, jenite im shte sa po -zle i ot nashite, zashtoto i sex nemogat da praviat nito da gotviat. Myrzelivi trytli. Nerazbirater li che bez voina ni pobedi Zapadna Evropa i sega si plashtame, no loshot e che bezkryvnata zaguba ni zatriva.
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 17:Po pravilniya,bez gre6ka slovored,koito si izpolzval si li4i,4e ti si tooooooolkova*4ujdenec-EUROPEAN*,kolkoto az sum AMERIKAN :)))).Bulgarskiyat ezik e vseizvesten s izklyu44itelno trudnata si gramatika za 4ujdencite,taka 4e..............Sme6nik
18
1
 
9
 
! Отговори
баш българка! преди 12 години
Щом са от Сливен са от нашите!
17
12
 
10
 
! Отговори
EUROPEAN преди 12 години
ВСЕ ТАЯ КВИ СТЕ *** ЛИ БЪЛГАРИ ЛИ ТУРЦИ ЛИ ЗА НАС НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ПРОСТО НЕ ВИ ИСКАМЕ ЗАЩОТО ЦАПАТЕ ХУБАВИТЕ НИ ПОДРЕДЕНИ ДЪРЖАВИЦИ ТАКА ЧЕ СТОЙТЕ СИ У ***!!!
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не забравяй, че и депутатите са хора с мераци!
15
8
 
9
 
! Отговори
Makedonec преди 12 години
Sigurno se ciganki! Hahaha... Abe bolgari bolgari...
14
14
 
21
 
! Отговори
Гърция преди 12 години
България има 5 милиона население от българи и 1 милион зад границаЧужденците идват тук по морето само заради секс туризмВ света няма по алчна и менкартилна жена от българката700 000 официално си признават че проституират за пари в страната а 1 200 000 в чужбинаБългария е извества с леките си жени - *** и мутрите тип тиква
13
7
 
17
 
! Отговори
мои преди 12 години
Насилствена проституция в България отдавна няма.Става въпрос за мързеливи и прости *** които по друг начин не могат да изкарат пари.В Сливен е нормално съпругата да е *** в Холандия а мъжа да гледа децата тук.Огромната част от *** там са си чисти българи,*** са по малко.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те не биха отишли там ако нямаше клиентела - т.е. холандците не бяха масово незадоволени.
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"представители на полицията от холандския град... Те са на посещение в Сливен за представяне на съвместния проект...". Явно хората, държат на качеството и са дошли да проведат кастинг.
10
1
 
23
 
! Отговори
пю преди 12 години
Аз бих издал закон за разстрел на сводниците! Проституцията е гадно нещо, но е стара колкото света. Но, ако някоя жена сама тръген по тоя път няма какво да и кажеш? А сводниците са насилници и тя не е длъжна ако не иска даже добър ден! да им каже, а камо ли да им плаща?! Няма ли депутати дето мислят поне малко според справедливостта на живота, а не по лични интереси? Ако не щат да ги застрелят, поне да ги пратят доживотно да копаят газопровода "Южен поток, Набуко или ..".? Защо не съм Батман?
9
1
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 12 години
Защо пък да се разпада? Мизерията е национална?
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горките жители и гости на Грьонинген. В края на отктомври ще си останат на сухо. В Сливен има избори...
7
8
 
6
 
! Отговори
do 2 преди 12 години
Poznava6 kontingenta may xaxaxxaaaaa...Otkade si siguren,4e sa "български граждани от ромски произход"?
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки изнася каквото има. Германия изнася коли, България - жрици :)
5
15
 
3
 
! Отговори
Разпад на България? преди 12 години
За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.
4
22
 
6
 
! Отговори
Разпад на България? преди 12 години
България ще се разпадне на няколко части. Турско-ислямска на изток и юг, македонска на югозапад и една или две бългаски части около София и Северозапада. Малки части от България ще преминат и към Сърбия, Гърция и Румъния. Ще се образуват и няколко ***-български анклава.
3
1
 
24
 
! Отговори
Ralf преди 12 години
Е, Сливен е известен в Европа от деситилетия със своите нежни куртизантки ;-)
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди няколко дни някакъв "холандец" беше опитал да пребие полицай тук и в статията пишеше "холандски гражданин от турски произход".Интересувам се защо тук не пише "български граждани от ромски произход"?"Българин" е името на член от българският етнос (точно както "ром" - а ромския), а "български гражданин" е нарицателно за всички живеещи на територията на България без значение етноса.