Бунтът на Катуница в кадър

Картини от сблъсъците и разказите на очевидците
Обновена: 25 сеп 2011 11:08 | 24 сеп 2011 19:33, Екип на Dnes.bg
557




Разменени обиди между български и ромски младежи прераснаха в убийство, което предизвика бунт на жителите на Катуница срещу фамилията на т.нар. Цар Киро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още по темата: Цар КироКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
461
0
 
27
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
В Плевен се разкарват с каруци и навсякъде мирише на конски фушкии,но Зеленогорски има нужда от гласовете им и мълчи. Срам!Опустошиха виличките на хората, изровиха пътищата и окрадоха кабелите ,през месец крадат трафопостовете и няма ,кой да им направи нищо. Има запустели села ,държавата да заплати имотите на хората и да ги засели там. Нямат работа сред хората.Трябва ние да си помогнем. Лошото е ,че само една агитка се е надигнала. ВСИЧКИ трябва.
460
0
 
13
 
! Отговори
SAUER do Turchin преди 12 години
С какавто акъл ще те изпържа и теб ***...Така и те ще горят.... Вие сте от едно семе
459
0
 
26
 
! Отговори
Учуден преди 12 години
В петък пак по БТВ дадоха в ефир как *** заплашва ,за това че го хванали ,като купува гласове. Прокуратурата няма още доказателства ,за да се самосезира. Трябва да се даде урок на ***. журналистите започнаха да им викат "роми".Историците мълчат и не казват ,че не са роми ,а ***. Всеки им се кланя, за да го изберат във властта. Президенти им опрощават задължения към енерго и ВиК. Станаха най-важни в държавата.
458
23
 
3
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
тия с къв акъл ще палят имота на човека....тц тц има закони
457
2
 
18
 
! Отговори
mrawka преди 12 години
Браво на хората от Катуница и футбулните фенове.Така трябва да направим всички дружно с изедниците дето ни управляват 22 години Те са същите като убйците на момчето и ни затриват бавно и сигурно.Ако полицията предприеме деиствия срещу феновете известяваите във форумите да запалим някое полицеиско да се разбере от всички ченгета и управляващи че тук е велика България и народа ще управлява за напред.
456
2
 
12
 
! Отговори
SAUER преди 12 години
Срам за нас ако не ги изгорим като плъхове...Виновните сме самите ние!
455
2
 
22
 
! Отговори
torlak преди 12 години
Срам за полицията ........не можа да хване един 73 годишен мъж троен убиец ...а сега варди живота на фамилията Рашкови а защо не уварди живота на Ангел и на още сума ти деца и хора убити нелепо от откачалки и явни бандити .........СРАМ .....СРАМ .....Н е *** са виновни а ДЪРЖАВАТА е главния виноник .....тя се грежи и пази и бандтите от *** произход и бандитите от български произход .....СРАМ ...а искат Шенген .........шъ видат Шенген през крив макарон СРАМ........ЗА ТАЯ ДЪРЖАВА !
454
0
 
4
 
! Отговори
SAUER преди 12 години
Gigi- Oi,Oi... you toob
453
1
 
17
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Бавна и мъчителна смърт за ***.
452
2
 
25
 
! Отговори
SAUER преди 12 години
Не бях в града ,но като научих това вече нямам нерви...*** да ми каже *** и да убиват!? Вземам си Walthera и отивам тамммм... Мамичката им ***... Плача от нерви... Те ли *** ще ни мачкат и ние ги търпим...Беше до тук!
451
1
 
13
 
! Отговори
dmad преди 12 години
Още от 1984 г. т. е. по времето на мнозина любим от пишещите- Тодор Живков, така наречения бандит "Цар Киро" си живее спокойно, нарушава закона- но той е над него разбира се, след като има протекции от високо държавническо ниво. Така необезпокояван и до днес той безчинства в Катуница, там хората живеят под *** робство толкова години- този ром Кирил ...търгува с наркотици-това е обществена тайна!Заплашва цяло село!Отказаха ни Шенген временно и ето ти *** премаза умишлено човек...
450
1
 
17
 
! Отговори
Пловдивско МеВеРеее! преди 12 години
Мисля, че не за първи път жителите на Катуница искат изселване на наглия *** барон и неговата орда. Само че подчинените на Чонов от ОДМВР-Пловдив отговарят : "Крийте се по домовете и не излизайте навън". Г-н министър, г-н гл.секретар, не е ли време ком.Чонов да сдаде пагоните и ако има желание, да отиде на работа при цар Киро? Ако той беше взел необхадимите мерки, Ангел нямаше да е убит и палежи нямаше да има! И каква е службата на жандармериситте - да охраняват палатите на цар Киро ли? Ами защо царят не ги вземе на работа при себе си! Защо непрекъснато ни плашите с тях или с баретите! Това ли им е основната дейност! На 23 октомври ще ги пуснете ли пък "да агитират" за управляващите?! Защо застанахте в защита на наглия род и наглото обкръжение на цар Киро! Защо шефът на МВР не отиде в Катуница, където му беше мястото?!
449
1
 
17
 
! Отговори
Родната полиция преди 12 години
Онзи ден около 20 часа Ангел Петров излязъл да разходи кучето си в селото, когато срещу него се засилил микробус и го блъснал. В микробуса са били приближени на ромския бос Кирил Рашков - Цар Киро. Минути по-късно мъже от Катуница започнали да се събират пред къщите на Рашкови. На място пристигнали и двама полицаи от участъка в Садово. След около час микробусът отново се появил и се врязал в образувания кордон от хора. Прегазил двама души и блъснал полицаите, след което се скрил в двора на дъщерята на Цар Киро. Ден преди това роднини на убитото момче пращат жалба до МВР за смъртни заплахи с/у момчето. Отговорът бил : Крийте се в къщи и не излизайте! Както пееше В.Маринов Родната полиция ни пази. Само че полицията не опази Ангел, а изведе фамилията на цар Киро извън Катуница, зер да не падне косъм от царя...
448
2
 
13
 
! Отговори
НЕ ЧАКАЙТЕ !!! преди 12 години
НЕ ЧАКАЙТЕ !!!Б. Б., Цв. Цв., Р. Овч., Р. Пет., С. Гей., И. Кос., В. Сид., Ст. Соф., ВИС, СИК, ***, Черепа, МВР, МО, ПРОКУРАТУРА, СЪД ...ДА ВИ ОРГАНИЗИРАТ !!!БРАТЛЕТА ТОВА Е НАША РАБОТА !!!ДА НЕ СА ПОСМЯЛИ ДА ПИПНАТ НИКОГО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !!!Т
447
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПАРАДОКС!Само аз ли забелязвам как Стоянова 463 и 464 с един и същи коментар раздели народа на две!WTF!
446
0
 
14
 
! Отговори
ром? преди 12 години
ако е ром, като кубинския, хубаво, но това са ***
445
0
 
16
 
! Отговори
ангел преди 12 години
Време е !
444
0
 
25
 
! Отговори
Wake up преди 12 години
Съжалявам , че едно дете си е отишло, но да видя , че Бг народ се бунтува....ТОВА НЯМА ЦЕНА!!!ДОКАТО НИЕ НЕ СЕ СЪБУДИМ...няма партии , няма ББ, няма АТАКА ...гррр 466 стой си в къщи и не се обаждай!, няма да има политическа сила , която да ни оправи! Емиграцията( защото и подобни неща четох) също няма да ни оправи! Има само "ВДИГНИ СЕ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ И ОТ СЪН ДЪЛБОК ТИ СЕ СЪБУДИ"! Трябва да сме господари сами на себе си и докато не го осъзнаем няма кой да ни помогне! Вива БЪЛГАРИЯ!
443
0
 
12
 
! Отговори
Дeян NYC преди 12 години
Абе кви ромБи бе....мръсни ***...кога "медийте" ще започнат на наричат нещата с истинските им имена?????
442
2
 
6
 
! Отговори
Бухенвалд преди 12 години
за всеки, който не е българин!