Важно е да няма други безредици!

В Катуница дълго се е събирало напрежение, коментира Цветанов
Обновена: 25 сеп 2011 12:21 | 25 сеп 2011 12:18,
953
Важно е да няма други безредици!
Снимка: архив, БТА

Много важно е да се предотврати избухването на такива безредици в други части на страната. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов във варненското село Приселци по повод размириците в Катуница след убийството на 19-годишния Ангел Петров.

Реакцията на полицията е била бърза и навременна, категоричен е Цветанов. 

Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството, смята Цветанов.

Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици, увери министърът. 

Още по темата

Цветанов добави, че колегите му правят всичко необходимо за провеждане на процесуално-следствени действия и за събиране на доказателства по случая. Това, което е най-важно за полицията, било да не се допускат повече жертви, предвид ескалацията на ситуацията.

127 лица са били задържани по време на операцията. На 29 от тях делата ще бъдат разгледани по бързата процедура в Районния съд. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


953
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
791
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е..ДА важно е бъдем стадо, както досега, нали?!
790
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много е важно да няма ПРИЧИНИ за такова напрежение и за какви безредици говориш?! Става въпрос за УБИЙСТВО И РЕАКЦИЯ СЛЕД ТОВА!!!
789
1
 
18
 
! Отговори
sudo преди 12 години
То вече има други безредици
788
0
 
29
 
! Отговори
34 преди 12 години
Те първа започват размириците Цецко!!!!Омръзна ни да търпиииииииим!Стига вече сте ни тъпкали!Ние сме ви избрали за да ни служите,а не да ни предавате.Велика България!
787
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвъки, с твоите несвързани брътвежи съ излагаш...И 200 000 полицаи да имаш пак не можеш да предотвратиш нищо понеже отдавна е изтървана работата....То не може да отглеждаш 20 години *** и да искаш да се получават хубави неща.Като сте искали хубави неща да сте си отглеждали нас си...*** то пък не може престъпници на власт и хубави работи едновременно - никаде и никъде не е било и няма да бъде *** пустата история не ти е предмет пък и не вярвам да имаш възможности за възприемане
786
0
 
26
 
! Отговори
Живко преди 12 години
Нееееееее, важно е и наложащо безредиците да се разраснат в цялата страна. Едва ли в някоя ЕВРОПЕЙСКА държава обществото би допуснало подобна гавра срещу себе си!!!! А вие, всички властимащи и национални медии доказвате с действията си, че сте АНТИБЪЛГАРИ!!! На вас ви трябва неграмотен и *** народ, каквито са ***, вие се плашите от будно и интилигентно общество, за да можете да си правите каквото си искате. Но рано или късно вие самите ще станете жертва на тази мързелива и проста зган!
785
0
 
18
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Любимият ви премиер, т. нар. "генерал", трябваше да бъде на погребението на момчето. Поне от куртоазия.
784
1
 
18
 
! Отговори
дф преди 12 години
Цветанов абе ти си бил голям ебалник,има ли етническа търпимост я ми кажи бе *** кой Българин обича *** бе я си задайте тоя въпрос защо си заравяте главите в пясъка защо ги хрантутите тия маймуни знам защо защото са гласове и всяка партия иска да ги вземе а *** добиват чуство на безнаказаност докога мислиш ще търпи народа знаеш ли има едно нещо наречено facebook много бързо може да се съберат много хора на едно място сети се за арабската пролет,внимавайте в картинката
783
1
 
13
 
! Отговори
За лентите преди 12 години
Да реже ленти е по-лесно !
782
1
 
22
 
! Отговори
Дядо Петър преди 12 години
Защото Рапонът НАЙ-МРАЗИ ДА МУ ВИКАТ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ.А най-обича да РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ (пред камерите на пикливи журналистки от продажни медии), ДА РИТА ФУТБОЛ в работно време и ДА СИ МИЕ ГУМЕНКИТЕ с маркуч.А ние най-обичаме да му гледаме и слушаме идиотщините И ДА СИ ТРАЕМ.ДОКОГА?
781
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ *** АКО СИ ОТВОРИ УСТАТА ТИЯ ОТ ГЕРБ ИЛИ ТРЯБВА ДА ХВЪРЛЯТ ОСТАВКИ ИЛИ ДА ГО ГЪРМЯТ. СПОНСОР НА МВР, КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ, КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ, ПРОИЗВОДСТВО НА БЕЗАКЦИЗЕН АЛКОХОЛ ВЯРНО ЛИ Е ТОВА???
780
0
 
15
 
! Отговори
ДАНС преди 12 години
събирало се дълго напрежение, а ДАНС пак нищо не са разбрали....
779
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СРАМ Е ДА МЪЛЧИМ И ДА НАВЕЖДАМЕ ГЛАВИ ПРЕД ТАЗИ *** КОЯТО ХРАНИМ ОТ ГОДИНИ, КОЯТО НЕ ЗНАЕ КАКВО Е СМЕТКА ЗА ТОК И КАКВО Е ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ И ТАКСИ , СТИГА СМЕ ГИ НОСИЛИ НА ГЪРБОВЕТЕ СИ ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЕДНА СТОТИНКА ОТ НАШИТЕ ПАРИ ЗАЩОТО СА НАГЛИ ,НАБЛАГОДАРНИ, И МИНАХА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ , ТЕ ТАНЦУВАТ ВЪРХУ НАШЕТО БЕЗХАБЕРИЕ , 1000 *** ПСЕВДО ОРГАНИЗАЦИЙ И НЯКВИ ИЗМИСЛИЦИ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ , ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ СЕГ! ЗА ДА СЕ НАУЧАТ КОЙ ДАВА , КОЙ ДАВАА , ТОЗИ МОЖЕ И ДА ВЗИМА , ОТ ДНЕС ! СПИТАМ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ КАКВИТО И ДА БИЛО , ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ ПАРИТЕ МИ ОТИВАТ ВЪВ ТЕЗИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЦАРЕ КРАЛИЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ПАРАДОКСИ ,,,,,,, УЖАСЕН СЪМ .НО НЕ ОПЛАШЕН , ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ НЕЩО ВЕЧЕ ТОЗИ ПЪТ !!!!!
778
0
 
16
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Абе, ***, ти нали си в отпуска, бе, защо коментираш, а не си гледаш изборите, бе?
777
1
 
9
 
! Отговори
ima imaaa преди 12 години
В Аджисан маала тоя път. Ко ше кайш по въпроса Цвъци, няма ли да смениш регионалния полицейски шеф с по-кадърен и по-непримирим към *** золумства.
776
0
 
2
 
! Отговори
nyakoi преди 12 години
za vas vinagi policiyata deistva birzo
775
1
 
20
 
! Отговори
динко преди 12 години
цецко на вси4ки стана ясно 4е да си 4лен на герб най малко трябва да си обрал банка да си застрелял 2 или да си изнасилил някой оказа се 4е във герб вси4ки сре престъпници и е време да си ходите
774
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
човек с по *** физономия съм виждал само по американските комедии
773
1
 
16
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
това шимпанзе цецо шлифера да си седне на тъпия *** и да си върши работата омръзна ми сапунерките да ни крадат да ни убиват да не си плащат данъците и сметките а да чакат на помощи от моите пари.ако този *** не може да върви на маината си ще сложим друг но трябва да спрем *** да се гаврят с българите .не вярвам на шлифера и на неговите подчинени.заради това че ченгетата не си вършат работата хората вземат правосъдието в свои ръце.така че да се вземат в ръце ченгетата.идват избори цецо.
772
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
SIGURNO V KLUBA NA SUTINIORITE OT BRUKSEL ZIZO E V ROLIATA NA MAZEN TRAVISTIT