С кръшно хоро фермери блокираха ГКПП "Капитан Андреево"

Зърнопроизводителите продължават с протестите
Обновена: 29 ное 2011 15:02 | 29 ное 2011 15:02,
112
С кръшно хоро фермери блокираха ГКПП "Капитан Андреево"
Снимка: Dnes.bg

С кръшно българско хоро зърнопроизводителите блокираха за кратко днес ГКПП "Капитан Андреево". Под звуците на формация "Звезди" стопаните заиграха от сърце. Това стана по обяд. Земеделците показаха, че не може само да се протестира, хората трябвало и да се забавляват.

По този начин те изпробваха на българска територия гръцкия модел на протести, и то успешно. Въпреки предупрежденията на премиера Бойко Борисов зърнопроизводителите са готови да продължат да изразяват недоволството, докато не получат уверение, че ще получат обещаните предизборно пари за национални доплащания.

Още по темата
Припомняме, че стотици зърнопроизводители от Хасковска и Старозагорска област са на паркинг до село Капитан Андреево от вчера. Там те са паркирали над 300 трактори. Стопаните ще останат на границата и утре.

За да имат сили за още хорà, те са се запасили с огромни количества пържоли, кебапчета, кюфтета и хляб. Затова и скарите на метри от турската граница не спират да пушат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: протестхорофермери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
8
 
! Отговори
комунист преди 12 години
Не искахте Тошо-било ви лошо, сега вийте кръшни хорца и ръченици. Това е капитала-уравниловката свърши. Всеки се спасява както може.
27
4
 
3
 
! Отговори
бай Ви иван с магаре преди 12 години
Те знаят какво правят ами ние глупаците пак сме в затъмнение,сега така или иначе ще им бъдат приведени стотици хиляди левове според декарите разбира се а пък вие гледайте цирк Балкански ако щете.
26
7
 
10
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Селска им работа!
25
8
 
9
 
! Отговори
ПРОСТИ ЧЕРВЕНИ СЕЛЯН преди 12 години
Селяните понеже няма какво да правят през зимата решиха, като има стане виното и ракията готови да се съберат и да обменят, кой какво е направил, ама се чудеха, как и некой лев да изкарат. Отвориха страти броеве на вестниците и прочетоха, как са го правили мръзливите гърчоля, и хоп и те яхнаха тракторите . . .
24
13
 
6
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
Къде е сега жандармерията да пребие от бой тези селяни мързеливи...чак ''фермери'' се кръстиха...ахаххаха селяяяяяяни селяяяяяяяяни РАБОТЕТЕ не играйте хоро провали такива !
23
3
 
2
 
! Отговори
Правилно преди 12 години
Браво 1.Много вярно.
22
3
 
8
 
! Отговори
15 преди 12 години
15,Какво ти пречи ЕС да продаваш в Русия???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
21
7
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Свинското е най-малко 8 лв защото вие ни дерете с цените на фуража.
20
14
 
11
 
! Отговори
A40 преди 12 години
Тия нека да тропат хорца, след това пак Дянков ще е виновен, че хамбарите празни.
19
7
 
3
 
! Отговори
за 10 преди 12 години
Аз да не съм селски бек,като тебе бе ,че да работя с калта.
18
7
 
17
 
! Отговори
До Доко преди 12 години
Приятел,тези хора не си вадят хляба като теб с плюене по форумите...Те работят и то яко за да има какво да дъвчеш пред компютъра.
17
6
 
8
 
! Отговори
) преди 12 години
лекари и учители - ако се присъедините -с тея дупки е свършено.....
16
11
 
5
 
! Отговори
Stas преди 12 години
Боли ме фара от стачката им, аз наблягам на дивеча-луканчица, пастърмичка, кървавичка-тия нека си тропат ръченица.
15
6
 
16
 
! Отговори
оП преди 12 години
Ако имахме все още руският пазар въобще нямаше да се стига до тук! НА ви Евросъюз! Чакаме на субсидии и тях ги намалят...
14
16
 
12
 
! Отговори
Шумкари преди 12 години
Гоце има за цел да свали правителството,преди Коледа и Нова година. От Позитано са раздали пари, за мохабета на Капитан Андреево.Ся всички другари, ще плюят по правителството....бас!
13
9
 
15
 
! Отговори
до геро преди 12 години
Много си прав човече. Те и гърците така ядоха и пиха на границата, ама сега са се скрили в миши дупки. Само за ден там са съкратили около 16 000 души администрация.
12
19
 
9
 
! Отговори
Doko преди 12 години
Играйте си ръченица и след това чакайте да падне от небето. Мързеливия бугаристанец какво ли няма да измисли.
11
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НАБЛИЖАВА края на гнилата тиква
10
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 1Ти някога работил ли си земя,бе? Или само ви дай да плюете.Земята иска работа и средства.После защо свинското било 8 лв., защо доматите били 3 лв.,защо краставиците са 2 лв. и т.н.Почти всички *** нарамиха чантите и станаха граждани.Съсипа се селското стопанство тотално,а сега *** ти да работиш за без пари и тогава говори глупости.Не става така...някой да обещава едни субсидии,ти да си направиш сметката и в един момент да те изпързалят.Влагаш пари и труд и накрая един чепат!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А танцуващи бтв-мечки виеха ли и те кръшни снаги в краят но това топло ромско лято?