Зърнопроизводители затвориха ГКПП "Капитан Андреево"

Блокадата им обаче продължи едва час и половина
Обновена: 30 ное 2011 15:02 | 30 ное 2011 15:00,
56
Зърнопроизводители затвориха ГКПП "Капитан Андреево"
Снимка: БТА

Зърнопроизводителите затвориха ГКПП "Капитан Андреево" за час и половина - от 12 до 13:30 часа.

Час след началото на блокадата зърнопроизводителите се скараха с полицаите. Причината - мним служител на реда документираше на видео протеста, като наблягаше на номерата на селскостопанските машини.

Още по темата

"Имаме съмнения, че още утре ще започнат един по един да ни привикват в полицията", коментира председателят на Регионалния съюз на зърнопроизводителите в Хасково Тенчо Тенчев.

Проблеми с трафика на ГКПП "Капитан Андреево" не се очакват. По време на блокадата имаше осигурена аварийна лента, по която се пропускаха линейките и камионите, натоварени с бързоразвалящата се стока.

Леките автомобили се отклоняваха по обходни маршрути, а движението на тирове е слабо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
11
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Лукановата зима!Купони и режим на тока!Ти или си ходил прав под масата тогава или страдаш от склероза!1996 и 1997 г. са следваото комуноидно насиране!Действително не са едно и две!
15
10
 
6
 
! Отговори
Freedom_people преди 12 години
Да блокираме границата с Гърция и всички други граници за да си получим европейските заплати а не да ни ги крадът - такива като Киро Японеца ! Да напишев Нова Българска ИсторияСъбудете се братя Българи - Време е за Национално Обединение !Да се разграничим от Синдикатите чиито шефове са заптиета - с картончета на Турско-българското ДС !Тоз койта падне в Бой за Свобода Той не умира !Политиците и олигархията се опитват да заличат земеделието като Дерибей - Заптиета
14
10
 
4
 
! Отговори
Национално Възтание преди 12 години
Да блокираме границата с Гърция и всички други граници за да си полум европейските заплати а не да ни ги крадът - такива като Киро Японеца !Събудете се братя Българи - Време е за Национално Обединение !Да се разграничим от Синдикатите чиито шефове са заптиета - с картончета на Турско-българското ДС !Тоз койта падне в Бой за Свобода Той не умира !Политиците и олигархията се опитват да заличат земеделието като Дерибей - Заптиета
13
2
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 12 години
Очевидн не си на подходящата гънка!Тази ти е за срание!но тука не е ***, все пак!Опитай с другата мозъчна гънка и тогава се изходи отново по въпроса!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не на арендата! Да на изполицата! Милиони пенсионери, а и не само пенсионери за експлоатирани от зърнопроизводителите! Половината от приходите на зърнопроизводителите се полагат на собствениците на селскостопанските земи!
11
4
 
8
 
! Отговори
majorski преди 12 години
до 7;каква гладория 1990 бе пич...тогава фабриките работеха още ...пари имаше ...искаш да кажеш 1995...когато управляваха БСП-то или .../?
10
4
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Тихо милиционер доносник - Българина търпи търпи и в един момент се вдига на възстание !България се е освободила от Турско робство ще се освободи и от милиционеро комунстическо 1990 година е било глад защото милиционери от ДС изнесоха куфари с пари в личните си сметки в швейцарски банки1990 година всичко беше режисираноВреме е да си платите
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
3С работа се купува! С работа! Трактор не се подарява! ъМожеш да опиташ и ти, ама не ти стиска, защото гербер и работа са антиподи:))))
8
2
 
5
 
! Отговори
еп преди 12 години
Super nagli hora nqma laja nqma izmama.
7
3
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Ти си явно пъпчив пубер и не помниш гладорията от 1990 г. !Тогава непрекъснато се протестираше и правителствата падаха като круши!Обаче протестите не правят пари и глада стана още поголям!не си мисли, че държавата е една голяма стая пълна с пари и "лошия" Министър на финансите /киойто и да е той/ не дава на държавните смукачи повече пари!Жинота всеси си оправя сам, а на държавната хранилка трябва да само сираците и недъгавите!точка!
6
15
 
26
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Какво си въобразяват тези ***, че ще ми пречат да се движа свободно по пътищата ли?!?Плащам данъце, купувам си винтеки и никойа няма право да пречи на пътумванията ми и да ми нанася щети на бизнеса!Като са недоволни от ББ да му блокират резиденцията и Министерския съвет!!Още о т утре да ги приберат в полицията и да им скъсат задниците от Бой!Искали пари , мама им...Че кой не иска и аз искам, ама не ходя да им блокирам селските пътища за тракторите!!*** чукундури!
5
6
 
14
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
До 3 Абе умнико ка ще обясниш че в Англи се очаква 2 милиона протестиращи срещу пенсионата реформа. Добре разбра 2 милиона. Там пак ли е добре организиран с цел съботаж на правителството на ГЕРБ -
4
16
 
20
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
Боко давай оставката и започвай в националният по футбол. Там с Гонзо ще сте си лика прилика и по ум и по умения.
3
19
 
16
 
! Отговори
Незаблуден преди 12 години
Протестите са резултат от добре разработен сценарий за дестабилизиране на страната. Фермери, приберете скъпите си машини (как ги купихте, а?) и не създавайте хаос, вие сте инструмент в ръцете на хитри подбудители! Тренчев, защо клатиш България?
2
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко диктаторе *** си. заедно с милиционерския отряд.
1
13
 
23
 
! Отговори
Freedom_people преди 12 години
Стани юнак балкански - да си върнем държавата от олигархията - да ги запалим и обесим като Кадафи за да станем с еврпейски заплатиДа се обединим и освободимДа освободим медиите и да се разграничим от синдикатите чиито шефове са с картончета на ДС !ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА - ТОЙ НЕ УМИРА