Гладуващ железничар е приет в болница

13-и ден вече продължава стачката в БДЖ
Обновена: 6 дек 2011 15:26 | 6 дек 2011 15:26,
41
Гладуващ железничар е приет в болница
Снимка: Impact Press Group

Гладуващ железничар от Перник беше приет в болница поради влошено здравословно състояние, съобщиха от КНСБ.

Кирил Пенчов Гумнеров се почувствал зле, заради което е извикан екип на Бърза помощ, след което е бил хоспитализиран.

При измерване на кръвното му налягане лекарите отчитат показатели от 100/180. Оказва се, че Кирил Руменин е диабетик.

Лекарите са категорични, че той трябва да прекрати незабавно гладната стачка и не трябва да се явява на работното си място този следобед, защото излага на риск здравето си, се посочва в съобщението.

Още по темата
Стачката в железниците продължава тринадесети ден. И на Никулден влаковете спряха в интервала между 8.00 и 16.00 часа.

Преговорите за бъдещето на компанията продължават с министъра на транспорта Ивайло Московски. Според него синдикатите ще ликвидират БДЖ, ако не спрат стачните действия.

Вчера по искане на министъра преговорите се отложиха за днес, тъй като той е поискал да се запознае  с подготвения от ръководството на БДЖ колективен трудов договор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: стачкаБДЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 12 години
Всеки ЖеПееЦ има неотменно право да гепи нафта, а кондукторите да прибират кинти без да издават билети. Стачка до дупка за гарантиране на тези две неотменни права!
39
2
 
3
 
! Отговори
PETKO13 преди 12 години
Дочакахме и ръководството на БДЖ да се присъедини към стачката като от 11.12 спира всички влакове.
38
0
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Иване, ти пи ли си хапчетата в 18:00, както ти каза доктора ?
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господина има проблеми с панкреаса,с кръвното и логично със сърцето и бъбреците.До тук нищо ново,защото другият гладуващ който ако не се лъжа прекъсна същият ден "гладната стачка" имал 2 инфаркта!Питам се как се допуска хора с толкова тежки заболявания да са машинисти или обслужващ персонал,защото съм убедена че освен че са на редовна работа са и пенсионери по болест,а толкова млади хора подсмърчат пред трудовите бюрата с надежда да работят нещо?
36
4
 
8
 
! Отговори
до НАЧИНА 26 преди 12 години
А ти знаеш ли какво е социална държава?Гражданите да се грижат за държавата, за общността си, а не да и извиват ръцете.Много грозна и зловеща е ролята на синдикатите. Подлъгват хората, някой от тях кадърни, вместо да работят и да разчитат на себе си, да чакат от държавата, т.е. от работещите хора.Т.н. колективен трудов договор превръща работниците в стадо. Тоя човечец е тяхна жертва, те да му берат греха.И това само за да правят мускули, да са овчари на стадото и да се съобразява някой сях.
35
5
 
8
 
! Отговори
Bez ime преди 12 години
Дано да отиде БДЖ-то по-бързо при Кремицовци, докога ние работещите ще плащаме, за да измъкнем един "гигант" като БДЖ натежал от дългове и крадливи работници?
34
9
 
7
 
! Отговори
иван преди 12 години
Гербери че ви ***.Мама ви да *** геберска платени писачи че избробвам новия си нож върху вас.
33
0
 
3
 
! Отговори
jj преди 12 години
Вижте...... от юни месец:dnes.bg/evrointegracia/2011/06/23/shte-stigame-za-3-5-chasa-s-vlak-do-moreto.122206ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХдобре върви проекта като гледам :(((((((((((
32
1
 
6
 
! Отговори
До Петър 23 преди 12 години
Петре, разкажи ни на всички за "печалбите" на БДЖ!!! Щото ни знаеме само за загубите!
31
8
 
3
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
*** *** искат всичко да засмучат с ненаситните си ректуми....
30
3
 
10
 
! Отговори
До 26 преди 12 години
Пич, не съм от ГЕРБ. Просто първосигнални диваци-популисти като теб няма как да класифицират инакомислещите. Та няма да се занимавам с теб и да те убеждавам колко си ***, защото няма да ми се получи. Само се замисли какво значи социална държава, преди да пишеш глупости. Жалко за теб, но мина времето, в което без да работиш взимаш пари, про това колкото всички останали. Втори бунт на неуките простаци няма да има. ***.
29
2
 
14
 
! Отговори
До 26 преди 12 години
Ти какво разбираш под социална държава? Нека позная - държавата на социалните *** като теб! Аз да работя за да може държавата да ти плаща заплата, за това че по цял ден си бъркаш по дупките - тази няма да я бъде, бъди абсолютно сигурен!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
az pyk kak se natypkah na obiad ..da sa e u jivotnoto
27
0
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Не се излагай, а се поинтересувай малко. Има цифри, отчети и елементарни икономически правила. Аман от популисти
26
9
 
8
 
! Отговори
НАЧИНА преди 12 години
22, знаеш ли какво означава "асоциален психопат"?Ами такъв като тебе и приятелите ти гербаджийчета.В конституциата на България е записано, че е социална държава.Ако не ти харесва, отивай в прехвалената ви Америка или ако искаш на майната си отивай!нали си много "конкуретноспособен", ще се оправиш и там.
25
5
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Ти луд ли си? Сериозното те питам? БДЖ печелела пари за държавата!? Господи колко прости хора има на този свят.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ да кажат защо няма осъден нито един едър олигарх,нали обещаваха съд за Догановци,Станишевци и т.н.Няма ли осъдени-да си ходят и те.
23
8
 
9
 
! Отговори
петър преди 12 години
аман от *** и ограничени хора бдж ако фалира това е загуба за всички нас защото реално печелеше пари за държавата сега някой ще го купи както купиха булгартабак бга балкан кремиковци и ще си плаща данъците на държавата а печалбата отива за него после защо пенсийте и заплатите ниски нямало пари за здравеопазване и т.н ами как искате да има като няма икономика като икономиката е разпродадена на частни лица и няма прходи за държавата с данаци хазна не се пълни иска производство и икономика
22
0
 
11
 
! Отговори
ww преди 12 години
За щастие не останаха много такива - БГ Пощи и БДЖ.
21
8
 
7
 
! Отговори
ww преди 12 години
Бремето на комунизма продължава да тегне над нас. Държавата не е длъжна на никой, нито пък е социално дружество, което носи отговорност за несретници, неконкуретнтни на трудовия пазар. А защо не са неконкурентни - защото са свикнали държавата да се грижи за тях, точно както се случваше 50 години. Време е да се отърсим от това си мислене. За съжаление това не е толкова лесно, но е въпрос на още едно поколение.