Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол

Борисов призова да не се раздухват слуховете за евентуални терористични атаки
Обновена: 7 яну 2012 11:25 | 7 яну 2012 09:04,
236
Нямаме проблем с арабския свят, освен че бих посланиците им на футбол
Борисов реже лентата на новата пречиствателна станция. Снимка: БТА

Бойко Борисов призова медиите да не раздухват тиражираната информация за евентуални терористични атаки на 12 февруари срещу израелски граждани в България.

Той взе отношение по темата по време на посещение в Търговище вчера, където откри пречиствателна станция.

"Считате ли, че ако техните служби имат такава информация няма да ни предупредят и да вземем мерки?", обърна се към журналистите премиерът.

Според него на подобни слухове не трябва да се отдава значимост и да бъдат водеща новина. Информацията за готвена терористична атака в България е удар срещу туризма и икономиката на страната ни, смята той.

Борисов не пропусна да демонстрира характерния си стил и заяви, че "България има прекрасна външна политика към арабския свят. Като изключим, че завчера бих арабските посланици на футбол".

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
8
 
33
 
! Отговори
бай Султан преди 12 години
До 226Ти грешиш.Народа не мрази тази *** мутра.Той простичко следващия път нама да гласува за него или напук срещу него.Няма значение за кого.Народа иска наказания.Реални.Ефективни.Само зарвор не е достатъчно.Заедно с него ще се накаже и цялата герберска ***.Пак там :в панделата.Всички министри,началници на кабинети/полит.лица/ и прочие манафска ***: ритник и след това-затвор.Това иска народа.
221
8
 
33
 
! Отговори
аз преди 12 години
спокойно хора тероризъм в България няма да има защото ,Умник Гюро се беше исказал преди месеци че на всяко кюше има дюнер а сега като изключим, че завчера бих арабските посланици на футбол -спете спокойно .
220
8
 
40
 
! Отговори
ilko преди 12 години
как може държавата да стана такава дебилска ***, КАК МОЖЕ ТАКЪВ *** ДА УПРАВЛЯВА КАК МОЖЕ НИЕ ДА СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ... *** приплаква ми се
219
8
 
40
 
! Отговори
тук съм преди 12 години
Човека не е добре, личи му???????????
218
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На комунисти европейците няма да дадат пари, еле па на откровени троянски коне на Русия.
217
12
 
35
 
! Отговори
Фанете ма за шланга преди 12 години
Другари, аз израстнах в бедност ,докато вие имахте всичко щото дедите ви бяха''активни''. Затова сега е ваш ред да гладувате. Ако сте много гладни, яжте ми пожарникаро-генералския ***, намазал съм го със свинска мас за да ви е блажно......За най-гладните от вас съм отгледал лично два големи картофа....В заключение - ДГД :)
216
11
 
33
 
! Отговори
за 214 преди 12 години
''....Просто сега е времето да се усвояват пари от ЕС и трябва да се усвояват иначе ги губим.Което и правителство да беше на власт това щеше да прави.....''===========================================================================Умньо , което и да е не става, особено ако е крадливо, като червено- турската царска тушия по АвжиГоцевски....или вече забрави,че им резнаха фондовете ?
215
10
 
36
 
! Отговори
хаха преди 12 години
да България има добри отношения с Арабския свят, но не Бойко е причината.... а комунягата Гоце.... всеки си спомня шейховете как кога и защо бяха дошли....
214
10
 
40
 
! Отговори
Румен преди 12 години
Какъв израз на слугинажа: Характерният стил на мутрата !! Голям смях !!
213
16
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко,все още можеш да си отидеш с чест от политиката.Направи го преди да бъдеш изгонен като предишните.Не усещаш ли,че Народът вече те мрази
212
14
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват.Докато ние в нета си ръсим умни мисли,Боко си прави втория милиард и дреме му на дедовия.До края *** мандата си, ще е откраднал вече 2 милиарда лева минимум,пък вий се ревете по форумите.Когато България се разпадне, Боко ще си живее охолно в Швейцария, с нова самоличност,недосегаем от никого
211
10
 
37
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!
210
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бе, тоя изобщо не е ***.
209
10
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на тоя единствения му проблем е връзката с главния мозък, други няма
208
11
 
41
 
! Отговори
Ей 220 преди 12 години
Това е писано от твойте, не познаваш ли почерка ?Така Тиквун Велики да изпъкне отново,просто заложеное ПР-медийният му план за деня !Честно по комунистически, не виждаш ли приликите между новият Ким и Вожда ?!
207
13
 
38
 
! Отговори
Айде ,комунягите... преди 12 години
....и тая партенка писана от РУСКИ евреи от Израел.....НЕ ХВАНА ДЕКИШ...ХЯ,ХА,ХИХА,ААА...!ЯЗЪК , ЗА ПАРИТЕ, платени за "поръчковата статия" във вестниците....!!!!!!!!!!!!НЕ ИМ ВЪРВИ НА ***!!!БИЯТ ИМ ДУСПАТА В УНГАРИ,...ГОНЯТ ГИ ОТ РУСИЯ....ХА,ХА,ХАААА....ОСТАВАТ ИМ------АЗЕРБАЙДЖАН ,КАЗАХСТАН, ТУРКМЕНИСТАН ...И СИБИР!ТАМ ,МУ Е МЯСТОТО
206
8
 
50
 
! Отговори
КАТО НА ИГРА преди 12 години
Да, Борисов върши всичко като на игра и на инат.Мисля че като дете е нямало време за игра, защото сега точно това прави и ние народа страдаме, защото сме вътре в играта. Но този *** народ си заслужава всяко зло, защото този народ избра един непораснал Бойко. Но най-страшного е че той вече си мисли че е голяма работа и вярвайте той е следващия Кадафи, нататък отива работата, вижте държането му, наглоста му и как се потиграва с бедния народ, с работника, който подържа тия *** от горе.
205
8
 
34
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
Ох, най-накрая намерих къде се мести. Местете да не ви преместят. Мести-и-им
204
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
боци мама,защо пишат тука такива работи за теб ***! таткоти хубаво ти казваше че си як ама ***,но ти не го послуша,виж сега,как те наричат!
203
8
 
44
 
! Отговори
демагог преди 12 години
Скъпи терористи ако искате да елиминирате другите терористи мястото е Парламента , потърсете мястото в Гугъл Мапс и носете повечко тротил , че сграда е доста масивна . Успех !