МВР пуска и жени агенти под прикритие

Дамите работят не по-зле от мъжете
10 яну 2012 07:36,
104
МВР пуска и жени агенти под прикритие
Снимка: архив, МВР

Родните антимафиоти използват и жени - агенти под прикритие, в операциите срещу престъпния свят, съобщи зам.-шефът на ГДБОП Валентин Трифонов. По думите му те работят не по-зле от мъжете.

Двойно са се увеличили внедрените в престъпните групи служители през миналата година в сравнение с 2010-а, пише в. "24 часа".
 
През 2011 г. са проведени 58 операции с тайни агенти. От ГДБОП отчетоха, че някои от успешните им акции са именно със служител под прикритие.
 
80% е ефикасността при използването на тайните агенти.
 
Те се включват най-вече в операции срещу търговци на дрога, оръжие, антики и дилъри на фалшиви пари, обясняват от ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
10
 
! Отговори
5ър преди 12 години
Ще излезе май много *** тоя Валентин Трифонов ,за да обявява това публично .
27
1
 
14
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
"Дамите работят не по-зле от мъжете"...ммм дааа...Когато става въпрос за МВР, градацията винаги е зле, по-зле, много зле, не по-зле, толкова зле...и т.н.
26
1
 
10
 
! Отговори
MВР преди 12 години
До 26пост.Напълно си прав.Ние се интересуваме от конкретните резултати.Не бива да забравяш и другото.Тъпия шестак Цецко и мутрата -Тиквата унищожиха ДАНС.Баш разбирача на серсемлъци и простотии Цецко ше духа супата след като не е министър в панделата.Там му е мястото.
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен ще са доста по-успешни от мъжете, тъй като в БГ загорелите чичковци имат само *** в главите си и не могат да осъзнаят, че жена би могла да е агент. От друга страна, в подкрепа на горното твърдение, жените в БГ са готови на всичко, като под това имам в предвид всичко позволено от закона, за да се издигнат в кариерата. Особено пък в МВР.Така, че само една *** ги дели от успешна мисия и разследвания, продължаващи с месеци и дори години.
24
7
 
22
 
! Отговори
varg преди 12 години
най-много по една *** да изядат друго не виждам какво ще стане
23
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Поредната глупост ,с която ни "облъчват".Данъкоплатците се интересуваме от крайните резултати.Нека специалните служби повече да работят ,по-малко да приказват.Приличат на махлянска групичка ,а не на полицейски служби. Перчене ,перчене и накрая нищо.Следват "светлият" пример на ... Няма да го казвам кой -вие се сещате.
22
6
 
5
 
! Отговори
Гого преди 12 години
Така се работи ефективно от много години "на Запад". Вас веднага ви подгониха параноите :)
21
2
 
5
 
! Отговори
Ало МВР преди 12 години
Защо не им дадете и имената а ? Баси.
20
5
 
11
 
! Отговори
Ташунко преди 12 години
Времето на доносниците се завърна. Здраво. Не ,цхе досега ги нямаше ,ами от сега , човек трябва да внимава като пие една ракия къде и какво говори.
19
4
 
8
 
! Отговори
Стинкаджията преди 12 години
Сичката работа в полицията е оправена сал едни жени за агенти не и достигаха...
18
0
 
5
 
! Отговори
хахо преди 12 години
Мата Хари
17
2
 
14
 
! Отговори
ПИТАНЕ преди 12 години
МВР ще публикува ли списък с агентите под прикритие и на кой саит?
16
1
 
19
 
! Отговори
жик-так преди 12 години
Интересно при толкова агенти под прикритие,защо няма нито един осъден мафиот или пък тия агенти минават на отсрещната страна,максимата всеки си има цена сигурно е главната причина...
15
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
аз защо си мисля,че няма един осъден..
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по околовръстните, по входно-изходните пеячките и свирачките /агенти под прикритие/ съвсем открито са разстановени - по-сполучливо от милиционерска такава и яко бачкат против ОПГ-тата. Парсата се дели танто за танто.
13
1
 
2
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
На колко си години?
12
4
 
23
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
Тия жени- агенти ги има още от 1990-та година!И наистина доста от големите престъпници се "сринаха" благодарение на тяхното "пеене" и съпружеска "вярност"!Женска работа!За това жената трябва да се държи далеч от бизнеса!Мноого далеч!
11
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 12 години
93-96 исках да кажа
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано дамите са по-отпуснати от оня *** и некадърник Ивайло Захариев... Мартинчо който се опитва да играе агент под прикритие.
9
0
 
3
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
По всякакъв начин премиера (няма да назовавам име, че да не не ме обвинят в политозъм) се опитва да се бори с настъпващия хаус. Жалко, че ще е по-трагичен отколкото 63-96.