Бойко - бандит, стига геноцид!

Стотици хора излязоха на протести в страната срещу безобразията в БГ
Обновена: 17 мар 2012 18:53 | 17 мар 2012 18:51,
1021
Бойко - бандит, стига геноцид!
Снимка: БТА

Стотици хора в страната излязоха на протест срещу „безобразията в държавата”. Протести имаше в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Добрич, Пазарджик, Благоевград, Силистра.

Проявата беше организирана във Facebook и обявена обявена като общонационален протест срещу безочливото поведение на българските политици към своя народ през последните 23 години.

Исканията на протестиращите бяха разнообразни - от премахване на монополите, през адекватна образователна система, граждански контрол върху съдебната, изпълнителната и законодателната власт, до забрана на добива на шистов газа и споразумението АСТА.

В Пловдив протестното шествие се огласяше с викове  “Бойко - бандит, стига геноцид”. Демонстантите тръгнаха от площад “Съединение” и преминаха по главната улица на града. 

Около 150 души "избухнаха" във Варна срещу безобразията в България в последните 23 години. Всеки защитаваше своя кауза, но хората бяха обединени от нетърпимостта и решимостта да настъпят промени в страната.

На митинга в морската столица излязоха варненци от различни възрасти и с противоположни възгледи.

Някои от протестиращите призоваха за връщане на комунизма, други не искаха да чуят за това, трети пък  се обявиха срещу изсичането на горите, добива и проучванията за шистов газ. Имаше и такива, които са недоволни от правителството и местното управление. Всички обаче бяха единодушни, че в България и Варна трябва да се създаде по-добър и приятен живот за хората.

В Бургас десетки хора също протестираха срещу "безчинствата" в страната. 

Андрей Андреев, който се представи от групата на Анонимните в България, каза, че всички протестиращи са анонимни, защото политиците и управниците гледали на тях като гласоподаватели и като хора, от които само могат да вземат данъците си, без нищо да им дават.

„Обявяваме се против тяхното управление и безобразията, които направиха през последните 22 години. Искаме да им бъде потърсена съдебна отговорност, да бъдат махнати от НС, и народът да избере чрез пряка демокрация хората, които да го представляват", настоя Андреев. 

По думите му предстоят още протести.  Демонстрациите вероятно ще има 31 март, а както и на 1 май - Денят на труда. 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1021
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
801
7
 
19
 
! Отговори
Do 975 преди 12 години
Стефан Софиянски, пич- забравихте ли го -че ви спаси от инфлацията.И че и до днес повече от 10 години бул. Тодор Александров в София не е мръднал- а уж беше много скъп- за има Софиянски да краде......Ха сега исете вижте Цариградско след 3 години.....та то си се нагъна при откриването още...Явно- Бойко повече крал....
800
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко - Компрадорко
799
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойкоооо мутрооооо стиггггааааа !!!!!!
798
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАЙДЕ , ЛЯГАЙТЕ СИ. СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ , НЯМА ПОВЕЧЕ ПАРИ. СПРЯХА НИ КРАНЧЕТО.
797
4
 
39
 
! Отговори
Тариката преди 12 години
Хора обират Ви,всичко което е наречено подземно богатство се разграбва.За бъдещите поколения и вода няма да остане.Тотален геноцид.
796
6
 
49
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
По тъпо и некадърно правителство не сме имали от времето на Виденов! Дано краят не е същият, че както изхарчиха резерва...
795
20
 
4
 
! Отговори
toni преди 12 години
aman ot tapi komuneta tuk
794
6
 
36
 
! Отговори
ХАГА го очаква преди 12 години
Бойко - бандит, стига геноцид!-Б.Б. на съд в Хага,за престъпления против Българският народ!
793
2
 
41
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
И ако на парламентарните избори пак те (ГЕРБ)си броят бюлетините и спечелят и ние си мълчим, значи наистина сме овце и си заслужаваме съдбата. Няма такава проста нация като нас, защото ние им позволяваме да се гаврят с нас.И ГЕРБ и БСП и всички останали са лешояди и смучат кръвта на народа. и докато не започнем да им държим сметка и да ги наказваме,те ще продължават да се гаврят с нас. Всички политици рано или късно заприличват на *** и започват да действат като тях. Трябва да ги закопаем.
792
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По "големите" медии мълчат, няма репортажи май
791
27
 
6
 
! Отговори
къффф преди 12 години
е тоя гей на картинката, прическата му е мноо специална,да не е надрусан.
790
1
 
3
 
! Отговори
do vsi4ki!!! преди 12 години
radvam se da vidq 975entara!!!, a kolko sa vsi4kite izlezli na potest ?
789
3
 
5
 
! Отговори
коко преди 12 години
Ние ги видяхме кои са...полицай коко
788
6
 
41
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 12 години
Бойко - бандит, стига геноцид! ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИИТЕ И РАПОНА НА ВЪЖЕТО.
787
2
 
8
 
! Отговори
VAZMUTENA преди 12 години
I AZ PISAH I MNOGO HORA PISHAT NO KAKVO OT TOVA - ONEZI GADOVE PRODALJAVAT DA NI DARJAT GLADNI S TEZI MIZERNI PENSII - TRQBVA DA IZLEZEM VSICHKI DO EDIN I DA GI SRINEM KAKTO MAHNAHME KOMUNIZMA - DRUGO RESHENIE NQMA - NARODE OSAZNAY SE I TUK V TOZI SAIT DA SI OBQVIM DEN V KOITO VSICHKI DO SDIN DA PROTESTIRAME PRED PARLAMENTA I DA PODPALIM KAKTO STANA PREZ 1989 g. - NARODE OPOMNI SE I NE TRAY POVECHE A DEISTVAI !NAPRED NARODE I VSICHKI DO EDIN NA ULICATA I DA SPRAT RABOTESHTITE I TE DA UCHASTVAT !
786
12
 
14
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Всички са еднакви: не вярвам на никого повече!Добре, махаме Бойко, и после какво?Кой да дойде на власт? ЕДНИ И СЪЩИ СА!Има много кадърни и талантливи хора, но те отдавна напуснаха България.Кажете ми, кой да дойде след Борисов? Дайте алтернатива?Старите политици са корумпирани до мозъка на костите си, младите нямат опит, нямат време да се научат, старите не ги учат, всичко е един затворен и страшно порочен кръг!На всичкто отгоре робската ни психика, страха, простотията, все още робуването на " Преклонената глава - сабя не я сече ", съчетани с подлост, лицемерие, злоба, завист, корупция...много дълго е за изреждане, никога няма да ни позволят да бъдем успешни и свободни!
785
7
 
9
 
! Отговори
цветанка ризова преди 12 години
след 6 мин. почвам . да ме гледате!!!! целувки зайчета
784
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1700 лева заплата ми се струва добра ,като по време на криза ...Тия от ГЕРБ си разбират от работата...Браво !Да ни управляват дълги години !!!
783
14
 
17
 
! Отговори
БСПедар преди 12 години
искаме си станишко,доган,царчето,може и кунева-пръмова,да дойдат и р.овч,масларка,запалката,батко и братко,огладняхме,искаме да крадеме
782
5
 
62
 
! Отговори
150 души "избух преди 12 години
*** ти избухването - във Варна - 150 , в другите градове-още по-малко!роби сме , страхливи сме,прости сме - затова ни "редят" здраво отзад