Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство"
Обновена: 8 апр 2012 12:17 | 8 апр 2012 12:17, Красимир Ангелов
482
Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна
Снимка: Impact Press Group

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който е председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси, приветства ромската общност по повод Международния ден на ромите, съобщиха от правителствения пресцентър.

"Отговорността ни като общество и като част от Европейския съюз сега е по-голяма от всякога - ние трябва да дадем позитивен, практически насочен, устойчив принос за осъществяването на общоевропейска политика за интеграция на ромското население”, подчерта Цветанов.

По думите му приемането от Народното събрание на Националната стратегия на Република България за интегрирането на ромите 2012-2020 г. е недвусмислен израз на политическата воля това да се случи.

Цветанов допълни, че това, което предстои, е неуморен труд, търсене на най-добрите решения за комплексно решаване на проблеми и преодоляване на предизвикателствата.

Вицепремиерът изрази увереност, че със сътрудничеството и партньорството с ромските граждански организации, които са членове на НССЕИВ, с многобройните ромски експерти по областите и общините тези хоризонти ще бъдат достигнати.

"Нека в този ден на почит и равносметка си пожелаем добро партньорство и сътрудничество, сили и увереност в постигането на целите на интеграционната политика, за да бъде обществото ни силно и стабилно в своето икономическо, политическо и социално развитие”, завършва приветствието си към ромската общност министър Цветанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква интеграция бе Цеко !? Лично на мен ми писна да им плащам сметките на тия животни и в същото време да тормозят обедняващия Български народ ! ИНТЕГРАЦИЯ за тях няма ! НЯМА И ДА ИМА ! Време е на народа да му избият лимките ! Ако правителството (и не само сегашното) продължава да толерира размножаването на тези ***,скоро ще сме малцинство в собствената си държава ! Ще ми казва онзи Пу*ьо Уорлик да сме ги интегрирали! Да си ги взима в Щатите тогава! Безвъзмездно !
302
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Политиците искат българите да са тормозени по един или друг начин от *** престъпност за да може в това време те необеспокоявани да си правят каквото си искат
301
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
22години празни приказки за "интеграция.Който искаше да се интегрира отдавна го сториха.Останаха неграмотните мързеливите крадците изнасилвачите убийците.И за 220години тези няма да се интегрират защото така им е добре .Българите ще работят за тях и ще ги хранят .а те ще раждат от 12години.
300
0
 
14
 
! Отговори
dragko преди 12 години
Сиктир,бе.......Отговорност?Пред тоя на снимката?Ми тоя жив шъ мъ изде,уа......Който иска да поема отговорност.Само не мъ бъркайте с Цветанков,моля.........
299
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tova 4e ot India sa proizlezi drevni ezici i kulturi, ne ozna4ava, 4e ot *** e izlyazlo ne6to :) *** se ve4no nedovolni kolkoto i pari da im dade6. Kradlivo pleme sa. Ako tolkova gi obi4a6, za6to ne otide6 v mahalite im i da po4ne6 da gi obrazova6..Nau4i gi da izpolzvat kondomi, nau4i gi da pi6at i da smqtat. *** ti pre4at, i ne doprinasyat s ni6to v Bulgaria. Samo ru6at i uni6ozhavat!
298
1
 
4
 
! Отговори
Убавъта Ромка преди 12 години
И нии ромиту поздравява Цветанов за добра противобългарска политика
297
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз лично отговорност към тях нямам и непоемам. Нестига, че им плащам всичко - ток, вода, помощи, лечение, образование (евентуално), че сега и отговорност ще ме втълпяват. Ай си*тир!
296
0
 
19
 
! Отговори
гого преди 12 години
Лично съм слушал нагли *** в трамвая как си говорят, че мразят българите. Правете сметка, българи. Тези ***, ако не се ичистят, те нас ще изчистят скоро с помощта на управляващите, които предадоха българския народ за зелени хартийки, наречени долари.
295
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам думи да изразя възмущението си от това обръщение. Едно е сигурно ***, бездомните кучета, криворазбраната хуманност и толерантност ще свършат това което управлявящите неможаха 22 години.
294
0
 
31
 
! Отговори
ВИК преди 12 години
ФАКУЛТЕТА НЕ ПЛАЩА ВОДА! ВСИЧКИ СМЕТКИ НА КВАРТАЛА СЕ ВОДЯТ "ЗАГУБИ" И СЕ НАЧИСЛЯВАТ НА БЪЛГАРИТЕ! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ТОРМОЗЯТ ХОРАТА ПО ТЕЛЕФОНА КАТО ГИ КАРАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ "НЕБРОСЪВЕСТНИ И НЕКОРЕКТНИ"! *** ЗНАЕ ЧЕ ВОДАТА НЯМА ДА МУ СПРАТ,ЗАЩОТО ЩЕ ПЛАМНЕ ЕПИДЕМИЯ В СОФИЯ И ПРОКАЗА ЩЕ ЗАВЪДЯТ. Е ЗАТОВА ДРАГИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТАЗИ ГАВРА С НАРОДА! НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКА РОБСКИ НАРОДЕ!
293
1
 
9
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Само простотията ги гони нашите политици...всичките се изредиха днес, за празника да ръсят простотии! То не бяха Стани Шеф, Лъжлив дедо, Цв апартаментчик, Тиквун, фъндък-Кучкарката, госпожа Йес...и т.н....ужас!
292
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не отговорна, а безкрайна...
291
0
 
26
 
! Отговори
ЧУГУН преди 12 години
БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ДА Е *** ГЕТО НА ЕВРОПА. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. ИМАМ ПОЗНАТ В ФОНДАЦИЯ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА РОМИТЕ И ТОЙ ГО КАЗА: ЕВРОПА НЕ ИСКА ***,А ИСКА ТЕ ДА СА В БЪЛГАРИЯ. ДАВАТ ПАРИ САМО И САМО ДА СИ ГИ ДЪРЖИМЕ ТУК. И АКО НИЕ НЕДОВОЛСТВАМЕ НИ САНКЦИОНИРАТ. Е ТОВА: НАСИЛСТВЕНО ЩЕ НИ ПРАВЯТ *** ГЕТО. ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ С КОИТО ДА СЕ ОГРАНИЧИ ТЯХНОТО ВЛИЯНИЕ В ОБЩЕСТВОТО: НЯМАШ ЛИ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ - НЯМАШ ПРАВО ДА ГЛАСУВАШ! САМО ТАКА ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ СВЕСТНИТЕ!
290
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Срам за България!
289
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А отговорността ви към Българите, смотани мутряги ??
288
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов кво направи *** които размахваха оръжие в ефир бе"Долу герб долу ибийци на българия *** такива
287
23
 
3
 
! Отговори
снимката -ужас преди 12 години
ЕС вече над 20г. изпраща всяка година десетки милиони евро за да се изгради инфраструктура в районите населени с *** ,да се построят що-годе добри жилища и т.н. ,а българите окрадоха парите и сега имат луксозни имоти в Маями и още по-луксозни яхти !Не се сърдете на *** ,че крадат кабели /докарахте ги до просешка тояга/ ,*** направо трябва да ви счупят главите и да си ги търсят тези пари чрез международен съд!Но и техните лидери са в комбина с българите и те получават минимална част
286
0
 
19
 
! Отговори
??????????? преди 12 години
САМО ДА ПИТАМ-НИЕ СМЕ МАТРЕЯЛ А ИМАМЕ ГОЛЕМИ ОТГОВОРНОСТИ ЗА МАНГАЛЯТА???????НАПРАВО СИ ........ МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!!!!
285
0
 
22
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Това, което има да се случва тук по отношение на управляващите и ***, ще стане спонтанно, без подготовка и точно затова жална им майка, защото ще е некотролируемо по никакъв начин. Ще се срути шибаният им "РЕД" като вавилонската кула. За да се оправи едно нещо трябва нацяло да се срути и да се започне начисто!!! Просто няма да има избори...да, страшно е, но друг начин за България явно не съществува!
284
0
 
28
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
до 370цялата политическа шайка която не успя да изпълни планът Ран-ът,защото се оказахме жилав народ,трябва да бъде изселена барабар с *** да си търсят друга държава