Закопчаха ромите, поругали гробище

Прокуратурата ще решава дали да ги обвини
Обновена: 2 май 2012 14:52 | 2 май 2012 07:35,
365
Закопчаха ромите, поругали гробище
Снимка: Facebook

 

Полицията в Пазарджик арестува четиримата младежи от ромски произход, които направиха нощна фотосесия в гробищния парк на пазарджишкото село Звъничево. 

На фотосите са запечатани моменти как момчетата позират върху паметни плочи и гробове, като дори се подиграват с имената на мъртъвците и снимките на паметниците. 

"Младежите са разпитани, те обясняват, че са отишли в гробището, за да докажат, че не ги е страх да отидат през нощта на такова място", съобщи за Dnes.bg говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Запечатали престоя си на гробището и после качили снимките си във Фейсбук.

Още по темата

Постъпката им се определя от закона като хулиганска проява. Действията им взривиха социалната мрежа. 

Двама от задържаните са непълнолетни. Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи. Срещу тях е образувано досъдебно производство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


365
Още по темата: гробищероми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
do Bob преди 12 години
ама не се качват върху кръстовете с една единствена цел -подигравка и демонстрация на отношение към българите
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как щяла да реши. Това си е престьпление и трябва да има наказание.
37
0
 
27
 
! Отговори
гост преди 12 години
Никакви обвинения, никакви затвори! Направо да се изградят трудови лагери /като концлагерите/ и да работят до откат. Ще видим ще им дойде ли на ума за алкохол, секс и други извратеняшки неща. Работа има достатъчно - да залесяват, в строителството, по чистотата, а не да се плодят на по 12 год. и да искат жилища, защото не искат да живеят във "фаргон".Не може да са само машини за деца, които ще последват личния пример на родителите си. В България *** и кучетата са с по-големи права от нас.
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прокуратурата ще решава дали да им повдигне обвинения. Ako iskate im daite nagrada.
35
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хитлер е бил прав да трепе тази най-низша "човешка" пасмина! Да се гавриш с мъртъвци - това и най-долните и най-низшите племена на земята не са го правили! Само миризливите *** го правят! ЗАЩОТО СА ***! ТЕЗИ *** ГИ ЗАЩИТАВАТ ЕВРОПА И АМЕРИКА! ДА ИМ ГИ ПРАТИМ ДРУЖНО ДА ОСКВЕРНЯВАТ ТЕХНИТЕ ГРОБИЩА! ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ!
34
4
 
0
 
! Отговори
dimitar преди 12 години
zapochva da stava ednovremenno tajno i smeshno.za kokoshka nyama proshka-za milioni nyama zakoni.za takova neshto osven edno preduprejdenie i malko podigravka ot strana na vrastnicite im im stiga
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бтв е мангало турска медия
32
12
 
3
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Не че защитавам ***, но трябва да сте големи лицемери ако това ви изненадва. В грбищата постоянно има хора които се препитават от това не само роми. Има хора които събират храната за животните, има хора който търсят пиене има дори хора които взимат цветята. Това става ежедневно и се прави не само от роми. Има и много фенове на по тежката музика които ходят вечер, но за тях е нещо нормално и не си правят снимки все едно са видели Папата.
31
0
 
19
 
! Отговори
nikolai преди 12 години
*** *** !!!!!!!
30
0
 
18
 
! Отговори
преди 12 години
Имунната система на държавичката ни е разрушена, затова има толкова много *** ***...
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако се бяха поругали с еврейски гробове, досега светът да беше ореван и не ***, а българите обвинени в расизъм и антисемитизъм!
28
0
 
22
 
! Отговори
ДОКОГА?????? преди 12 години
Aко бяха БЕЛИ БЪЛГАРИ,ПРОКУРАТУРАТА ДА Е ПОВДИГНАЛА ОБВИНЕНИЕ,А НА РОДИТЕЛИТЕ ДА Е НАЛОЖИЛА ГЛОБА!!! ДОКОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СМЕ ДИСКРИМИНИРАНИ ОТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО СЕГА В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ?????? ЗА РОМИТЕ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ! Могат да раждат на 11г да ползват здравна помощ без да плащат осигуровки и въпреки това да ПРЕБИВАТ ЛЕКАРИ БЕЗНАКАЗАНО! ДОКОГА??? Анти Комунист съм,но ми писна от еропростотиите за интеграция на племе което НЕ ИСКА СПАЗВА ЗАКОНИ!!! ЗА ТЯХ ТРЯБВА СТАЛИНИЗЪМ!
27
0
 
20
 
! Отговори
дедо Мунчо преди 12 години
Преди нямаше такава *** напаст.Когато започнаха срещу кебапче да продават гласа си и да ги коткат комунистите и новоизлюпените им производни,станаха неуправляеми...Няма закон за ***,все са над него!няма кой да ги прати да копат,няма кой да ги озапти,че все идат избори...
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Районната прокуратура в Пазарджик ще реши дали да повдигне обвинения срещу арестуваните младежи."Направо да им се извини за причинените неприятности!
25
8
 
3
 
! Отговори
Павел преди 12 години
Не превръщайте всичко в расизъм.Нека просто ги осъдят за хулиганство на първо време.Защото ако винаги натъртваме на факта че са роми, съда винаги ще ги пуска заради съмнения за дискриминация. Нека нещата започнат да се случват справедливо - закона казва хулиганство - да ги осъдят за хулиганство, да ги глобят или каквото трябва. Ако повторят и потретят - превръща се във рецидив и си ги съдят като рецидивисти. Ако е инцидентно - там глоба и някой друг час в затвора или каквото пределя закона.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Де със същата експедитивност да действаше полицията и спрямо тези, които рушат и ограбват гробове... Тия лайнарчета поне не са вандалствали. Ударете им по 50 тояги на голо и със здраве...
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За *** има един момент ,че трябва да се изградят трудови затвори ,държавни сред полята кадето да работят.
22
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ром" - алкохолна напитка. Тук става въпрос за ***.
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде да чуем сега БХК как ще изкара черното бяло.
20
0
 
44
 
! Отговори
Е - Ник преди 12 години
Казват се ***! Стига вече с това "роми"!