Всички министри на крак минути след труса

Рашидов: Не е имало по-адекватнa реакция на правителство досега
Обновена: 22 май 2012 11:39 | 22 май 2012 11:38,
154
Всички министри на крак минути след труса
Вежди Рашидов Снимка: Булфото

Още в първите минути след силното земетресение, което разлюля страната тази нощ, цялото правителство е било вдигнато на крак, а министрите са пристигнали в министерствата си, за да реагират при необходимост. Това заяви пред bTV министърът на културата Вежди Рашидов. По думите му няма пострадали паметници на културата от труса.

"Не е имало по-адекватни реакции на което и да е правителство в подобни ситуации", коментира още Рашидов и даде за пример наводнението в Хасковско, където отново целят кабинет е действал „под пара”.

"Разбира се, вътрешното министерство се забелязва най-много от хората и медиите, че е на мястото на бедствието, но и другите министри бяха там", отбеляза Вежди Рашидов, който и тогава е трябвало да провери дали има пострадали паметници на културата.

Още по темата

Реакциите на правителството при бедствени ситуации Вежди Рашидов сравни с реакцията на предишното правителство при взривовете във военния склад край Челопечене.

"Министърката беше на козметик, а тогавашният кмет Бойко Борисов - на мястото на взривовете", припомни културният министър.

Той призова българите да се научат да се сплотяват в труден момент, защото само така, по думите му, ще оцелеем като нация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
20
 
! Отговори
58 преди 11 години
циркаджии
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
М-да всяко правило си има изключение, ама то ще е само веднъж за целия мандат да реагира адекватно правителството. А иначе стандартно правителството винаги реагира абсолютно НЕАДЕКВАТНО.
41
1
 
7
 
! Отговори
Б.Борисов преди 11 години
Аз действах най адекватно,първо го подадох на Оптимиста да ми олигави след,което го нахаках на СТРАНДЖАТА.Готино е да си имаш евтини ку..и под ръка.
40
0
 
13
 
! Отговори
коко преди 11 години
Министрите са контролирали провеждането на мероприятието "Земетресение".Така те приложиха на практика челния северокорейски опит.Решаващо за края на земетресението беше нареждането на Вожда за край на мероприятието.Това решение предизвика силна радост в народа.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз още усещам земетресения, преди малко имаше пак едно малко.... вече тотално ми се вие свят, за вас не знам как е. ще получим тренинг като за космонавти :D
38
14
 
7
 
! Отговори
$ преди 11 години
Впрегнаха и земетресението в предизборна агитация!
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страшно адекватно,след няма и 3 часа разрешиха на медиите да съобщят нещо,което всички усетихме!!!!!
36
1
 
13
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
И като научи на шестия ден ко направи да не си премахнал радиацията или тия като се събрали и подпирали сградите да не паднат ? Срещу такива бедствия човека е безсилен ставате смешни вече алкохола не прощава.
35
1
 
22
 
! Отговори
Цветанов преди 11 години
На конгреса на БСП подривни елементи, желаещи да саботират дейността на правителството, взеха тайно решение за организирано провеждане на земетресение. Благодарение на използваните СРС-та, МВР навреме узна за подготвяното земетресение и благодарение на изключително адекватната реакция на органите на реда, успя да ограничи земетресението само до 5,8 по Рихтер. В момента се подготвя заповед за задържането на въпросния Рихтер за 72 часа. Поздравления за МВР!
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, нямаше как да го скатаят :D Всички се събудихме..Затова си е PR - защото се изтъкват измислени реакции..
33
3
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
На кой господ да благодариш?А защо не на аллах,или шива?Това "вярващите"-*** до + - безкрайност!От една страна според тях, господ е предизвикал земетръса,от друга страна-благодарност,че няма жертви!Несъвместимост най-меко казано!
32
2
 
13
 
! Отговори
ОПИЯНЕНИЕ.... преди 11 години
ОПИЯНЕНИЕТО от власта и алкохола водят до такива изменения във индивидите че заприличвате на човека от снимката....Жива реклама против алкохола.....А неговите думи на хвалби след като преди това си раздавал шамари на полицаи пред кметството ...май са си реклама на противозачатъчни средства......
31
3
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ заплашва БТВ! преди 11 години
Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се обаждали и за заплашвали екипа на bTV със закриване!Всички коментари против ГЕРБ се трият а по bTV тече масирана реклама на ГЕРБ!НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ ПРОДАЖНА ТУРСКА МЕДИА bTV!ХОРА РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В САЙТА НА bTV ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!
30
1
 
17
 
! Отговори
деББили..... преди 11 години
Чака такива *** не е имало май на власт....Ама земетресението на ГЕРБ си е най голямото...ама пък ББ не го е открил още ..не е прерязал лентата.....
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички хора бяха навън в квартала и беше суматоха, а една патрулка не се мерна! Така ли реагирате адекватно бе, пияницо??? И къде ви бяха министрите, след като сте ги вдигнали накрак? В колите на парламента с кафе в ръка ли?
28
1
 
8
 
! Отговори
Данъчен преди 11 години
Боже, помогни ми да не намразя българските турци покрай този мултак!
27
1
 
10
 
! Отговори
земетръсний преди 11 години
Министрите на крак първи...и бегом по стълбите изпреварвайки комшиите.
26
2
 
19
 
! Отговори
е как преди 11 години
Герб реагираха и преди самото земетресение да успее да тресне .... и благодарение на тяхната реакция труса е само 5 по рихтер. А самото земетресение е вследствие на заклинанията на конгреса на БСП сигурно... но благодарение на милионните хвърлени за подслушване са хванати вещинските разговори между две почитателки на Станишев и добрите феи от ГЕРБ успели да направят ново заклинание за да намалят щетите
25
2
 
2
 
! Отговори
до 29ти преди 11 години
ти па не знаеш май къде си,нещо те е разтресло,първанов и бб 6теха да катастрофират един в друг кой да стигне пръф,да не са ти ли плащали нещо май да пишеш глупости
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Питам аз - кой е виновен за земетресението??? Кой, а, кой???? Цецко бързо да сформира една група, две-ако трябва и да се разбере...Защо се допусна въобще това земетресение? Сигурно Станишев е виновен. Това е!!!А сега сериозно - да благодарим на Господ, че се разминахме само с уплаха, че както всички са си преустроили апартаментите - не ми се мисли какво ще стане при по-силен трус.