Районната кметица от Пловдив си подаде оставката

Обвинената, че е блъснала две деца Кацарова не искала спекулации
6 юли 2012 21:30,
80
Районната кметица от Пловдив си подаде оставката
Павлинка Кацарова. Снимка: Община Пловдив

"С оглед на създалото се напрежение и тиражираните публикации взех решение да не изпълнявам функциите на районен кмет". Това заявява в писмо до медиите кметът на пловдивския район „Южен” Павлинка Кацарова, която бе обвинена, че е блъснала две деца и е избягала от мястото на произшествието.

Още по темата

"С цел да не се предизвикват спекулации и това да не се отрази негативно върху авторитета на ПП ГЕРБ и на Община Пловдив, подавам оставка, която ще депозирам в понеделник в деловодството на Общински съвет.”, казва още Кацарова.

Кметицата отрича да е блъснала децата.

Чрез официалния бюлетин на дирекцията на МВР в Пловдив бе разпространена информация, че 51-годишната Павлинка Кацарова е излязла със служебния си автомобил от паркинга на кметството в четвъртък около 18 часа с несъобразена скорост, качила е колата на тротоара и в гръб е блъснала две момичета на 12 години. По данни на МВР едното дете е с леки контузии и е изписано от болница.

По-късно Кацарова отрече обвиненията като заяви, че е била засечена от автобус, но премълча факта, че излиза от паркинг на улица без предимство. Тя твърди, че не е блъснала никого и е останала на място 15 минути, като не е видяла видими наранявания по децата, нито пък те да са паднали на земята.

Ако бъде доказана вината й, Кацарова ще плати глоба до 200 лева. Тя обжалва акта на КАТ. В разпространеното писмо тя заявява, че с обжалването тя ще докаже правотата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
31
 
! Отговори
Апаратчик преди 11 години
Изтеглиха я да я готвят за министър на транспорта.
26
2
 
29
 
! Отговори
Ужас преди 11 години
За блъснати деца - "Ако бъде доказана вината й, Кацарова ще плати глоба до 200 лева."Яко...за убити 500лв! Мачкай народе има промоция...*** ненормалната съдебна система имаме.............
25
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
sama si e podala o6te malko i povqrvax
24
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ГЕРБ ... долни комунистчета по форумите. За едно дребно ПТП тука изкарахте, че трябва най-големите (ГЕРБ) да подадат оставка. Ама вашата комунистическа партия повече няма да стъпи на власт! Хората ви изгониха преди 3 години и показаха, кой е правилния път. И на предните избори, пак ви разбихме. Само ще ни гоните БСП-арчетаСамо ГЕРБ ... долни комунистчета по форумите. За едно дребно ПТП тука изкарахте, че трябва най-големите (ГЕРБ) да подадат оставка. Ама вашата комунистическа партия повече
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък, Попе, вярвам, че три години не са видели цените на фотоволтаиците. Пък и други неща не са видели - както и аз не съм видял три години министерския съвет нещо да работи и нещо да свърши. Бойко има повече телевизионно време отколкото му е работното. А и без това половината от работното му време е я на мач, я на рязане на лента на селски *** или черен път, я играе тенис... Та премиерът не работи нищо, защо си мислиш, че другите министри работят? Или че четат договори?
22
7
 
20
 
! Отговори
попа преди 11 години
Бойко Борисов и да и подаде оставката, и да не и я подаде - след тоя пореден резил с цените на тока, им пойде каручката надолу към вира. 3 години се правиха на умряла лисица и не видели разбираш ли, цените на договорите за фотоволтаиците, та сега друг им бил акал у гащите, да ме извиняват. А ние пасеме трева. На лято и вие в миманса като предните (Пръмова, а ти не се радвай без кръчмар, че тебе само с едни предпазители срещу деца за евро-запалките те запалихме, пардон, запомнихме!!!).
21
3
 
53
 
! Отговори
Не е подала оставка преди 11 години
ББ и е звъннал по телефона и я е уведомил, че вече е подала оставка!
20
12
 
41
 
! Отговори
Урунгел-герберунгел преди 11 години
Типична за ГЕРБ урунгелска визия!
19
7
 
12
 
! Отговори
Инкасо милионер преди 11 години
***-скиор и жена-шофьор ... може да сте равни с мъжете но си оставате жени.
18
5
 
24
 
! Отговори
Ицо преди 11 години
Тази хем е дебела, хем няма цици!
17
3
 
11
 
! Отговори
загрижен за герб преди 11 години
няма ли тук някой гербер, та да подшушне на бойко, че в пловдив няма хоризонтална маркировка, камо ли пешеходни пътеки, та той да звънне на главния несправящ се кмет тотев за оставка преди да е нацапана герб с кръвта на някое невинно прегазено дете
16
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че и звъннаха по телефона, да го направи. Партийната дисциплина е хубаво нещо, с този темп и тези кадри, до изборите в партията ще останат двама.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
yyy
14
12
 
25
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
Я се замислете, кога червена *** ще си подаде оставката за нещо подобно?
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега Иван Тотьо ще си я прибере в екипа.
12
1
 
27
 
! Отговори
Manowar преди 11 години
Тя твърди, че не е блъснала никого и е останала на място 15 минути, като не е видяла видими наранявания по децата......как да го разбирам това-а да децата са се блъснали в нея.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ КАКВО ПИСАХ ЧЕ ЩЕ Я ПОВИШАТ...а стига ве-ставам за политически анализатор и прогнозист...:)))
10
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо още не е арестувана щом е избягала? Ловя бас, че свинята е била пияна и за това не е изчакала ченгета!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тая *** и шефът и са за пандиза!!!!
8
1
 
37
 
! Отговори
със зъби и нокти преди 11 години
Борисов брани партията: Не искам и петънце да пада върху ГЕРБКъсно е либе за китка-гербер