МВР разпространи лицето на атентатора от Бургас

Ликът му е възстановен с помощта на нови технологии
Обновена: 1 авг 2012 15:12 | 1 авг 2012 10:24, Красимир Ангелов
345

Снимка: МВР
12

Лицето на атентатора, извършил терористичния акт на летището в Бургас, е възстановено с помощта на модерни технологии и на базата на наличните до момента данни,  съобщиха от МВР.

От вътрешното министерство пуснаха и първите официални снимки на терориста, чиято самоличност на този етап все още не е обявена.

От МВР молят гражданите да съобщят в най-близкото поделение на министерството както и на тел.  056/84 42 42  всяка информация, свързана с мъжа от снимката.

Анонимността е гарантирана.

Преди ден министърът на туризма Делян Добрев обяви в Израел, че съдебномедицинските експерти почти са готови с пресъздаване на образа на атентатора, който уби шестима души при бомбеното нападение на 18 юли в Бургас.

"Разследването на нападението напредва и ние успяхме да пресъздадем 95 процента от лицето на убиеца", съобщи канцеларията на президента Шимон Перес, цитирайки изказване на Делян Добрев на среща с него в Ерусалим.

Още по темата

"До няколко дни ще получите снимки на терориста, на тези, които са го изпратили, и на съучастниците му", е заявил Добрев според съобщението на президентството.

Малко след нападението от 18 юли българското вътрешно министерство излъчи видеозапис от камера за наблюдение на летището в Бургас, показващ човек, за когото се твърди, че е атентаторът.

Според съдебния лекар, който е прегледал останките на терориста, "той е бил на възраст между 25 и 30 години, може би малко по-възрастен", със светла кожа и "би могъл да е от арабски произход", съобщи преди ден Франс Прес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
2
 
4
 
! Отговори
Барак се Бара преди 11 години
Мечкопрасечовека идва! Страхувайте се!!!
183
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
терориста би могъл да е от арабски произход. тези не спряха със лъжите. много им се иска да се харесат на евреите бе. не се пренапрегайте че ще хванете да се сецнете и тогава жална ви майка. това което се случи в бургас е дело на вашите приятелчета евреи и хамериканчета. как иначе ще намерят повод да ударят иран? същият сценарий както със кулите. не намириха за какво да се хванат в ирак и си бутнаха кулите за да ги ударят. много изтъркан номер хамериканчетата. вие да не си мислите че хората са правени в ду.е? ако си мислите това много лошо говори за умствените ви възможности.балъците много отдавна умряха
182
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен ми прилича на Рей Романо от "Всички обичат Реймънд" :-)))
181
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-*** е , че всичките разбирачи, тайни агенти и прочие са се забили тука във форума и говорят пълни измишльотини. Ако някой може да направи по-добър фото-портрет да иде и да помогне,ако някой знае от коя страна е- да вземе да каже. Коментари от сорта "тоя е от еди-къде -си и прилича ми на еди кой си" и тия от МВР много *** картинка са направили подхождат на 3 годишни. Сериозно
180
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе готин е
179
3
 
6
 
! Отговори
Ха сега де, кой ли е преди 11 години
Този на снимката няма, ама хич няма нищо общо с араби, нита с персиец; дори и не е ислямист. Нещао тъмно, ама много шантаво тъмно има около тази личност. Цялото му лице издава бяла Европейска личност. Май прави ще излязат някои, които отхвърлят тезата за Ислямска намеса в атентата. Времето ще покаже истината.
178
1
 
1
 
! Отговори
Alfonso преди 11 години
I kakvo sega za kakvo go tyrsite toi 4oveka sam si izkopa groba i sam vleze v nego
177
6
 
9
 
! Отговори
Гб преди 11 години
Няма добри мюсюлмани, а само такива още незапознати с радикалния ислям.
176
1
 
11
 
! Отговори
Антрополог преди 11 години
Прилича на Цв.Цветанов в късния пуберитет.
175
5
 
8
 
! Отговори
До Tulski преди 11 години
Какво бе, брат? Настъпиха те по еврейския произход ли?
174
6
 
18
 
! Отговори
AHA преди 11 години
ГЕРБ да си преразгледат външната политика защото ще запалим пак България.Този изцениран атентат не визираше българите а евреите.Камикадзето не се взриви в метрото,на оживените улици,гара,аерогара където има българи,ами точно определен еврейски абтобус,това означава че арабите не визират българите а евреите и България трябва да не влиза в мръсната колонизаторска експоататорска игра на американо еврейските сионисти.Ние колонизаторски амбиции нямаме.ГЕРБ за опасни за България и българите.НАВЪН
173
4
 
13
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Теория на конспирацията !!! Всичко вече е такива *** в името на парите,че няма да се учудя,ако американците си взривят Белия дом,а руснаците Кремъл за да си гърмят после,я по Иран,я по Чечня.....Май нещата не вървят на добре...
172
2
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Tazi snimka i snimkata ot ohranitelnite kameri si prilicat kato dve kapki voda
171
6
 
7
 
! Отговори
Focker преди 11 години
Публикувайте нещо за поредната гавра на Топлофикация. Половината квартали в София ще бъдат без вода повече от месец?!!!?
170
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прилича на Мариус Куркински
169
4
 
4
 
! Отговори
zizitop преди 11 години
Ами, ако се окаже че е българин
168
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, щом тоя е терорист, онзи с бермудите какъв е?
167
1
 
4
 
! Отговори
Хектор преди 11 години
2012 е стаята на огледалата-човек ще се изправи срещу свойте страхове и от това дали ще ги преодолее зависи МИР или Разруха ще бъде.Израел-Иран,Сащ-Русия,Кюрди-Турци,Гърци-измами,Германия-господство,зелена енергия-атомна,богати-бедни,Българи-завист,деца-родители,алчност-аскетизъм,матриархат-патриархат,работници-началници,глобално затопляне-ледена покривка...........Доброто и злото са във смъртна схватка,проблемите така са се заплели че само ДОБРО ИЛИ ЗЛО може да бъде оттук наатък за хората.
166
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жуков, от къде черпиш информация, щото, във века на информацията, Талмуда не се превежда на никакви езици.
165
2
 
5
 
! Отговори
catenaccio преди 11 години
той би могъл да е и от марсиански произход... но не е