Един загинал и 22-ма ранени за денонощие

Тежките катастрофи са 21, от които 5 в София
Обновена: 29 сеп 2012 10:45 | 29 сеп 2012 10:40,
5
Един загинал и 22-ма ранени за денонощие
Снимка: Bulphoto

Един човек е загинал, а 22-ма души са ранени при 21 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщават от пресцентъра на МВР. В София регистрираните леки пътни произшествия са 74, а тежките са пет, петима души са ранени.

Смъртният случай е регистриран при тежък пътен инцидент край Свищов, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Малко преди полунощ в близост до кръстовището за с. Овча могила е блъснат велосипед, управляван от 15-годишен младеж от село Червена. Момчето е настанено е във великотърновската болница с наранявания по ръцете и главата. На рамката на колелото се е возил още един човек, който е загинал на място. Все още не е установена самоличността му, съобщават от полицията.

Водачът на автомобила, причинил инцидента, е напуснал местопроизшествието и се издирва. Той се е движил в посока към Плевен.

Заради катастрофата е затворен за движение главният път "I-3" на територията на община Свищов. Обходният маршрут е през селата Овча могила и Морава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
Николов преди 11 години
Дано не са били хора наистина тия с коуелото.
3
3
 
14
 
! Отговори
. преди 11 години
До Салахадин абе гомнар ти акъл имаш ли 21 тежки катастрофи при всичките ограничения и за скорост и яките глоби а вчера 6 човека погребани пак заради катастрофи ти питаш герб абе *** да не мислиш че герб са длъжни управляват колите на хората и тиквата е виновен за катастрофите все едно той ходи и ги блъска една в друга или има политическа отговорност че тези *** са полу *** посред нощ да се возят на някакво колело без жилетки аре бегай се скрий някъде има си теми за плюене на герб !
2
1
 
21
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Очевидно са нямали жилетки. По точно не са успели да откраднат още.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По това време с колело между селата, при това двама на едно колело, се движат само ***. Колелото имало ли е задължителните светлини и *** били ли са с жилетки? Не оправдавам водача на колата, но може просто да не е имал шанс да ги види