Сидеров сезира прокуратурата заради гаврата с историята ни

Младежите на снимката са от "турска рап група от Добричко", твърдят от Атака
Обновена: 21 окт 2012 15:16 | 21 окт 2012 12:57,
876
Сидеров сезира прокуратурата заради гаврата с историята ни
Снимката във Facebook, която предизвика вълна от гневни коментари.

Лидерът на Атака Волен Сидеров сезира прокуратурата заради взривилата интернет снимка, на която роми са заели непристойни пози и държат в ръцете си изображения на Васил Левски, Цар Симеон и Княз Борис.

Вчера националистите разпространиха снимката с искане към обществеността за разпознаване на лицата, които участват в "гавра с националното ни достойнство".

"Само за няколко часа бяха идентифицирани лицата, част от турска рап група от с. Крушари, област Добрич", пише в съобщение на партията.

Искането на Атака е тримата младежи от снимката да бъдат подведени за отговорност за хулиганство и всяване на религиозна омраза.

От партията съобщиха още, че вчера техни активисти са правили многократни опити да се свържат с единия от участниците в това престъпление, като според тях той се казва Али.

Още по темата

Още утре Атака ще внесе въпроси към министъра на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, както и към министъра на образованието Сергей Игнатов, уверяват националистите.

От ВМРО пък обявиха, че тяхно разследване във Facebook установило, че младежите са ученици от 11 клас в Професионалната гимназия по автотранспорт в Добрич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


876
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
9
 
4
 
! Отговори
олаф преди 11 години
Да си кажат колко им платиха спинозните от Позитано за тази гавра на турските ***
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе да... Сигурно пък ще се закачат с иелектурата. После и кибапити няма да им помогнат. Аз с моя извратен мозък си мисла, че тва е провокация на БСП. Значи са платили на тия, та Цвъцко после да ги подгони и да си развалят отношенията с иелектуратя... Без майтап. Необходими са отряди за борба с *** произвол. И то тежко въоръжени.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има твърде много скачени съдове.
3
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия *** гнусни от снимката трябва да се превърнат *** за ***!!!!!!!!!!
2
41
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tochno Ataka im e platila da napraviat tazi snimka!!! Pomnite li jamiata v Sofia?
1
3
 
89
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тея са си чисти *** ,не съм турчин ,ама ми писна *** да се изкарват турци ,сигурно и на турците.Такава гавра си заслужава боя и затвора.