Пияна учителка пее и танцува в час на своя колежка

Директорката се принудила да викне полиция
Обновена: 10 дек 2012 14:29 | 10 дек 2012 11:44,
120
Пияна учителка пее и танцува в час на своя колежка
130-о СОУ "Стефан Караджа". Снимка: Facebook

48-годишна учителка е задържана пияна в час в столично училище, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 10 часа сутринта 48-годишна преподавателка по руски и немски в столичното 130-о училище нахлула в класна стая, в която нейна колежка провеждала часа си.

Видимо подпийналата жена започнала да пее и танцува пред смаяните погледи на учениците и колежката си, категорично отказвайки да напусне.

Намесила се и директорката на училището. Тя се принудила да повика полицаи, които да озаптят любителката на спиртни напитки. Когато обаче полицаите поискали личната карта на жената, тя категорично отказала да си я даде. Затова й е наложен акт за неподчинение на органите на реда.

Пийналата даскалица е задържана в V РУП в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 102:Аз пък предлагам при 1 неизвинено отсътсвие на ученик да му се отрязва езика.При второ Двете ръце и 2-та крака.....
109
0
 
0
 
! Отговори
sportal преди 11 години
Тъжно, няма нищо смешно, защото все повече хора изпаднаха в такава душевна дупка като тази жена. И това са българи, наши съграждани
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯСНО Е ЧЕ Е ЗАБОЛЯЛА ПСИХИЧЕСКИ
107
0
 
4
 
! Отговори
klug преди 11 години
Колко бързо съдим другите и колко снизходителни сме към себе си! Голямо забавление е паднало тук - цели няколко страници на гърба на един нещастен човек. Никой няма право на грешка, освен ако се касае за ... МЕН ! Вижте, скъпи сънародници, ако нещо може да ни направи НАРОД това са сплотеност и солидарност, това са отзивчивост и състрадателност.
106
0
 
4
 
! Отговори
Младши сериен убиец преди 11 години
Тази поредна провокираща новина маркира прагът на моята поносимост, не е възможно в 21 век в Европа да има толкова ужасна страна. Некадърни преподаватели от ВУЗ-ове, остават на работа, въпреки направени многобройни подписки, а учителки с деца да бъдат уволнявани при това с медиен скандал. Хора умират в калта от която сме създадени, алчни *** ни разказват играта от всеки ъгъл. Ако медиите са гласът на народа, то този народ, трябва да престане да съществува. НА МАЙКА ВИ П***АТА *** !!!!
105
0
 
11
 
! Отговори
Баба Пена преди 11 години
Има и игрови подход при преподаване на материала.Сега сериозно.Жената е с три деца.Говорила е за палачинки,които са ежедневие за едни деца и лукс за други.Имала е проблеми-ясно е ..Защо директорката бърза да уволнява?Може би тези проблеми идват от училището.Грешка на учителката?Да!Грозна грешка?Да,да!Но,за грешката има и причина,а може би и извинение.При безпаричие границата между равновесие и падение е само едно залитане. В нашето училище има друг сюрприз-игране на хоро в час.
104
0
 
20
 
! Отговори
malart преди 11 години
Извинявам се, какви какви са тези простотии с искане на лична карта. Човек може да е в делириум, амок, психичен срив и не може да го атакуваш с искане за лична карта. Би трябвало да викнат лекар или психолог. Ама и директорката толкоз й акъла.
103
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де за *** поругали националните ни герои нямаше дори и глоба, а защо никой не се поинтересува какво е накарало сама жена с 3 деца да стигне това състояние, давате ли си сметка, че всеки може да сгреши и ако не му се даде шанс да поправи грешката си какво става с живота му и на децата му, ако беше *** сигурно пак щяха да я оправдаят, но понеже е българка дайте да я смачкаме за назидание на другите българи!
102
0
 
16
 
! Отговори
53 do 112 преди 11 години
Това е съвсем различно, наистина тъжно е положението на жената. Но не е взела най-правилното решение. По-добре да беше потърсила помощ в инспектората...сега не виждам как ще си намери нова работа като преподавател...емоциите са лош съветник, сигурен съм, че вече съжалява.
101
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учителката е имала договор до Нова година, а има и три деца.Добре ,че не направила друга глупост.
100
16
 
7
 
! Отговори
53 до 109 преди 11 години
Абе, ти нормален ли си?! Става въпрос за учител, не за арматурист! Трябва да са пример за учениците, не да се разправят смешки за тях с години. Пиян даскал в училище не е изцепка, а срам за цялата образователна система! Кой я е направил тази учителка, ха на бас, че това не й е първото напиване. Ако не я изгонят ще съм потресен.
99
5
 
36
 
! Отговори
ДАСКАЛО преди 11 години
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ЧОВЕК ПО ЕДНА ИНЦИДЕНТНА ИЗЦЕПКА.ВСЕКИ ИМА ЛОШИ ДНИ.
98
1
 
15
 
! Отговори
Валя преди 11 години
Е, не е редно. Но защо Вежди Рашидов не е в новините всеки ден?
97
2
 
13
 
! Отговори
DASKAL PANDO преди 11 години
NAZDRAVE, KOLEJKE !!! DRUGIQT PAT I ZAMEZVAY .....
96
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставете жената на мира. Моля Ви върнете я в училище!Тя има 3 деца и въпреки, че знае в каква скапана държава живее пее и танцува женицата. Чудо учителка ,подкрепете я.
95
2
 
12
 
! Отговори
53 преди 11 години
Гарантирам ти, че приемат ли се само тези 4 правила простотията в училищата бързо ще изчезне, защото на ученика ще му се скъсат ръцете да копа градинки, а техните ще го научат дали да бяга пак и как се плащат зверски глоби. Дай сега да ти видим твоите предложения, че иначе ми изглеждаш поредния всезнайко...
94
4
 
29
 
! Отговори
53 преди 11 години
Ето ти и решенията за образованието, поне според мен:- преподаватели да стават само хора със стабилна психика, не е лесно да учиш 25 човека в най-проблемната възраст- учителите да се възнаграждават според заслугите си- 5 неизвинени - 100 часа общественополезен труд, 1000 лв глоба за родителите 10 неизвинени - 300 часа и 3000 лв глобаИзвинителни бележки се приемат само от училищния лекар, при фалшива такава - посочените глоби за 5 неизвенени- обида, удар срещу учител - 500 часа и 5000
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Примерите, които ти давам са от една от най-силните математически гимназии в страната и един от най-старите и уважавани университети. Сам се сещай за какво иде реч в по-малко престицните учебни заведения. И за да не ме мислиш за провокатор - в СОУ имах учител, който ме остави на поправка....заслужено. Всички, които изпълняваха задачите на учителя, влезе на първо класиране с оценка над 5.00, че и повечето с отличен, където пожелаха. Имахме и прекрасен историк...как те могат, адругите учители не?
92
3
 
9
 
! Отговори
53 до 55 преди 11 години
Имам много по-добър поглед върху образованието от теб, бъди сигурен. Завърших преди 5 години и съм наясно как стоят нещава в наши дни. Не може учител в СОУ да чака подаръци, друг да те кара да се застраховаш за да имаш Отличен, трети да не е наясно в кой клас трябва да преподава и т.н. За ВУЗ-овете: един мой любимец беше написал в учебника си правоъгълен квадрат-ти кажи кой квадрат не е правоъгълен! Друг ни даваше да преписваме по 5' ако си купим учебника, трети не знаеше в кой корпус е изпита.
91
1
 
8
 
! Отговори
Поговорка преди 11 години
Пиян цар / учител/ весел народ /Ученици/.