Две деца загинаха при пожар във варненско село

По неофициална информация става дума за битов инцидент в ромска къща
Обновена: 11 дек 2012 16:08 | 11 дек 2012 15:00,
20
Две деца загинаха при пожар във варненско село
Снимка: архив, Булфото

Две деца, на година и 4 месеца и на 2 години и 9 месеца, са починали при пожар във варненското село Гроздьово, съобщиха от полицията, която разследва инцидента. 

Момиченцето и момченцето били докарани във филиала на Бърза помощ в Долни чифлик минути преди 11 часа от мъж. Лекарят, който приел малките пациенти, установил, че те вече са починали. 

Телата на децата са откарани във варненската съдебна медицина, където се извършва аутопсия, за да стане ясна точната причина за смъртта. 

Момиченцето и момченцето са били с изгаряния и обгазени, обясниха от Спешната помощ във Варна. 

От пожарната пък казаха, че не са получавали сигнал за огнена стихия в селото. По неофициална информация се касае за битов инцидент в ромска къща на Гроздьово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
мнение преди 11 години
Колкото и да съм толерантен и снизходителен към ***, и на мен ми минават мисли, че те не са хора. Тук много неща са спестени. Къщата е горяла, а т.нар. майка е гледала и не роднините са викнали пожарната. Т.нар. им дядо ги е закарал, вече задушени, но е изумил лекарите с това, че не е знаел на каква възраст са. Гледах и репортажа с роднините по нова, нито дятото, нито бабата бяха развълнувани, говореха с един равен тон. Е, как да имаш добро отношение към тези ***, те са еволюционна тапа
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До българче dati go tury v girloto ti nymashli deca. ubit takiv smotanyk
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, два хляба повече, какво толкова е станало.
16
3
 
8
 
! Отговори
Вбесен преди 11 години
Еееееей, *** и безотговорни ***!Кога ще се научите да правите само толкова деца, за колкото можете да се грижите?!Кога най-после вашите 13-годишни сополани ще се научат, че за да бъдеш МАЙКА означава не само да си свалиш гащите?! Родиш ли дете, трябва да бдиш над него като орлица!Бог да ги прости дечицата от с.Гроздьово.
15
1
 
1
 
! Отговори
до 13 и 14 преди 11 години
Не се напъвай чадо да настървяваш хората с плювни по българите - нито бате ти Болен ще стане премиер, нито ще те направи евродепутатка. Но поне на стари години ще има да си спомняш уроците му по флейта.
14
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Познавам ***, много по-достойни от уважение от всичките ***, които пишат простотии за мъката на родител загубил децата си в пламъци.Има цитани добри хора, има и *** ***. Както има и българи добри хора и българи ***.Левски е искал свобода и равенство за всички, а вие се държите като турски заптиета.
13
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички отворковци:Ще ви видим когато се връщате от магазина/аптеката и намерите стаята с малките ви деца пламъци.Какво ще направите? Няма ли да запалите колата и да карате с 300 до болницата, за да се опитат да ги спасят.Като чета коментарите на някой от Вас, почти ми се ще това да се случи на вашите деца или близки и когато умрът в ръцете ви да мина и да Ви се изсмея, щото децата ви били с руса или кестенява коса каквито не харесвам.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер.
11
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека има все повече такива новини!
10
3
 
30
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Наскоро една Българска майка получи тежки изгаряния, но спаси детенцето си !!! Къде са били тия гнусни подобия на хора, докато мангалетата им са изгаряли живи? За подчовеците *** са само средство за получаване на помощи от данъците и осигуровките ни !!!
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е чиста проба убийство...но добронамерено убийство. Просто децата вече са били много големи и не се е взимало детски за тях, а само е трябвало да се хранят тия хрантутници. И ей ти на решение. Сега две нови и парите пак заваляват.
8
6
 
7
 
! Отговори
хХх преди 11 години
Предлагам дни като тези да се обяват за Национален празник! Това добра новина за развитието на България!
7
4
 
22
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Върви *** семейство по улицата ,и едното *** пада в локваЦиганина пита--жена ,ще го мием ли ,или ново ще правим!!!!
6
6
 
20
 
! Отговори
българче преди 11 години
Това е светъл ден за България!Трябва да направите рубрика добрата новина и всеки ден да показвате по 5-6 такива новини
5
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един път да напишете, че са ***, та да не ги жалим много.
4
0
 
28
 
! Отговори
Несъгласен преди 11 години
Всеки разумен човек,без значение майка или баща,винаги мисли първо за децата си,децата поставя на първо място и техните нужди винаги са с предимство.Как би могло някое от тези същества което не си грижи и нехае,а в повечето случай дори и убива собствените си деца,та то възможно ли е да помисли за някой друг.Може ли да е полезно с нещо на някого,на направо добро на друг човек?! Аз не мисля! Не съм съгласен да ги интегрират,не искам аз да им плащам ракията,лечението,храната и да им отглеждам децат
3
5
 
28
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
*** ще си направят нови чаавета и пак ще лапат помощи. Не ги мислете.
2
2
 
45
 
! Отговори
ЯСЕН преди 11 години
ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА *** ,ЧЕ СЕ РОЯТ ПО МНОГО ,А И РАЗЧИТАТ НА ДЪРЖАВАТА ДА ГИ ХРАНИ!! СЕМЕЙСТВА С НАД 3 ДЕЦА - БЕЗ ПОМОЩИ . ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО Е ДОСТАТЪЧНО БОГАТО ЗА ДА СИ ГИ ОТГЛЕДА САМО!!!
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая къща енергиен сертификат има ли?