Честита Нова 2013 година!

Екипът на Dnes.bg ви желае здраве, щастие и лек махмурлук
1 яну 2013 00:01,
337
Честита Нова 2013 година!
Снимка: Архив Булфото

Честита Нова година, българи! И, разбира се, наздраве!

Екипът на Dnes.bg ви желае повечко здраве, щастие и любов. Повечко професионални успехи, да не спирате да се учите, да не повтаряте грешките си, да намирате удоволствие и в малките неща, екскурзии, почивки, морета, планини...

Обръщаме се и към самата Нова година:

Привет, 2013, добре си ни дошла, ала внимавай! Лошотията и злото остави ги в миналото, там, при по-малките ти сестри. Ти бъди различна!

Донеси ни първо здраве. Че без него всичко друго е безсмислено.

Дай ни после малко мъдрост – за да се научим да ценим нещата, които вече имаме, за да се научим да се наслаждаваме и на нещата, които тепърва ще постигнем.

Не забравяй да вземеш със себе си и щипка късмет - за моментите, в които малко не ни достига, за да постигнем целите си.

А вие, уважаеми читатели, не забравяйте да се топлите по-често под юргана, че и с децата трябва да наваксваме!

И махмурлукът да ви е лек! Че на 1 януари все ще се намери някой Васил да ви покани на гости!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още по темата: нова годинаЧНГ2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
2
 
1
 
! Отговори
229 преди 11 години
да го д...ш с пожеланията ти ! А за взаимопомощ и дума не може да става след 23г геноцид !!! Сега повелята на партията е- усмивки и добронамереност, нали ! Само, че 23 г. геноцид не се забравят за 23 минути !!!
176
1
 
2
 
! Отговори
Бог да ни благослови преди 11 години
Честита Новата 2013 година на всички ! Здраве, благополучие и повече вяра в собствените ни възможности ! Нека не забравяме, че България - това е онзи наш Дух, който поддържа родовата ни памет, зарежда ни със сила и самочувствие и ни подтиква да бъдем солидарни и да си помагаме !
175
1
 
1
 
! Отговори
до аз № 216 преди 11 години
Дано от *** не се отървете през 2013 до един, а за българчетата- бяха погребани стотици хиляди през тези 23г геноцид !!!
174
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мишки
173
2
 
3
 
! Отговори
третото око преди 11 години
Да благодарим на Създателя! Да пребъде името му! Неотдавна отец Иван каза:"Дал съм обет пред Бога, и го спазвам всеки ден". Ако не можем всички да бъдем като отец Иван, то поне нека по-често си спомняме че Бог ни е създал за добро. Честита да е 2013-та!
172
1
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
Нека през Новата 2013 година българите най- после да сме единни ,да се подкрепяме независимо къде се намираме ,да си помагаме с каквото можем ,да бъдем единни.Само така ще успеем да изградим по- добър живот за себе си и децата си.
171
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Екипът на Dnes.bg ви желае здраве, щастие и лек махмурлук"За първите 2 пожелания времето ще покаже, за последното - не се сбъдна.
170
1
 
2
 
! Отговори
666 преди 11 години
не е хубаво да пишеш от друг от инициалите му
169
3
 
9
 
! Отговори
Натали преди 11 години
Честита Нова Година!
168
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4ЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! За пъви път харесах новогодишното обръщение на нашия президент.Излезна от шаблона на предишните и поднесе обзорно,реялно и оптимисти4но своето приветствие!
167
4
 
5
 
! Отговори
ЧНГ преди 11 години
В новогодишното си поздравление към редица държавни ръководители, Путин споменава Бойко Борисов на впечатляващото пето поред място ...Обръщайки се към министър-председателя на Република България Бойко Борисов, руският президент изказа увереност, че в следващата година ще бъде обезпечено по-нататъшно активизиране на политическия диалог Едва след това Путин се обръща с поздрав към такива световни лидери като Дилма Русеф, Дейвид Камерън, Уго Чавес, Бениамин Нетаняху, Ангела Меркел и т.н.
166
2
 
29
 
! Отговори
аз преди 11 години
Ч Н Г на всички българи по всичките земни кълбета. Желая духовно и физическо здраве !Дано през Новата година да се родят много, много българчета!Амин!
165
1
 
23
 
! Отговори
Father Frost преди 11 години
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички мои сънародници ! Бъдете , здрави , усмихнати , обичайте семействата си , уважавайте приятелите си , бъдете по-добри и ще изживеете една щастлива , мирна и благодатна 2013 година .
164
1
 
2
 
! Отговори
666 преди 11 години
До Анонимен Извинявай, но ти маи малко Бъркаш,преди Войната е работиш в Германия ,а след войната идва Комунизма.
163
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
212 браво на дядо ти , въпреки че малко ми намирисва историята с връщането от германия и обличането на униформата , *** тогава са били с изключително изострени чувства спрямо дошлите от хитлеристка Германия , дали не е минал тогава и през Беляне.
162
1
 
7
 
! Отговори
666 преди 11 години
До Анонимен Ти си толкова *** че вече ми е безпредметно да ти отговарям. Моя дядо дето го обиждаш с собствените си ръце е строил Дунав Мост,Дъговия и Големия мост над Русе,Гъбозовода в Красен Металургичния също в Русе и още стотици обекти с отрудените си ръце е хранил семейството си и е строял блага за хората.И с честен труд е живял.Същия този дядо преди войната е работил в Германия като строител и се е върнал за да облече униформата и да се бие за БЪЛГАРИЯ.А ти си просто едно НИЩО СПРЯМО НЕГО
161
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 208Сега ще звънна на всичките си познати да им кажа, че са много по-богати отпреди защото сигурно и те не знаят таз радостна вест.Аз вече се чувствам богат и щастлив...като прочетох поста ти.Благодаря ти, че ме осъзна.Нави ме.Ще гласувам за Бойко тогава, че дано стана още по-богат, че да мога да си позволя не само хляб, но и малко сиренце.
160
2
 
4
 
! Отговори
a от мен това преди 11 години
Да е честита Новата година ,да бъде мирна,здрава и късметска.Мечтите да са реализирани,година на успехи,богатсво и дълголетие,вода ,слънце и въздух за всички,благодатна и благослобенна бъди ти 2013 гОДИНА.Доброта и любов в душите.На здраве на евсички българи и за Новата година да люшнем нии хорце
159
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
минималната РЗ не е 90 а 290 и става 310 от 2013 , това пак не са пари но са повече от тогава .
158
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
205 в момента сме точно 2-пъти по богати оъют тогава , само се огледай на улицата , чуй новините довечера , колко народ се прибира с колите си от морета , планини , чужбини , какви ще са здръстванията на входовете на София Нали знаеш че пред цифрите и боговете пърдон *** мълчат.