Жената с пръстените: Борисов, не ви прави чест!

Ще ги продам да си платя сметките, а после, възмути се Даниела Генкова
Обновена: 16 яну 2013 14:45 | 16 яну 2013 10:25,
746
Жената с пръстените: Борисов, не ви прави чест!
Снимка: БНТ

Не му прави чест на премиера да говори така. Това заяви пред БНР Даниела Генкова, работничка във ВМЗ-Сопот, на която вчера премиерът Бойко Борисов преброи пръстените на ръката й.

Генкова каза, че пръстените е придобила в моминските си години.

„За момента ще си продам пръстените и ще си платя сметките. Но за следващия месец какво ще направя? Да дойда да прося от него ли? А какво да правят хората, които нямат пръстени? Да продадат дрехите от гърба си ли или къщата, за да платят сметките си? Какво да продадат, за да преживеят?, попита работничката.

“Не му прави чест на господин Борисов да обръща внимание на толкова дребнави неща“, възмути се няколко пъти тя на думите на министър-председателя.

Още по темата
Вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че от ВМЗ-Сопот трябва да бъдат съкратени 700-800 работници, за да може дружеството да бъде приватизирано, защото никой не го иска с 3200 души състав.

„На госпожата, която ми пращаше лук, всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам пръстени и никога не съм имал", коментира Бойко Борисов ситуацията с протестите на работниците.

През декември миналата година по време на поредните протести на работниците във ВМЗ-Сопот под мотото „Гладни сме“, Генкова символично подари вечерята си на Бойко Борисов  - филия хляб, лук и чубрица.  

На въпроса дали вярва на управляващите, че ще получат парите до края на седмицата, днес жената отсече: Ще повярваме тогава, когато видим парите в банкомата.

Даниела Генкова каза още, че заемите в банките й висят. Вземала и пари назаем от приятели, които работят извън ВМЗ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


746
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
628
1
 
0
 
! Отговори
nyozova преди 11 години
До АнонименАйде бе голям демократ се извъди!
627
1
 
0
 
! Отговори
bogomil.avramovhemy преди 11 години
Extract:""" Вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че от ВМЗ-Сопот трябва да бъдат съкратени 700-800 работници, за да може дружеството да бъде приватизирано, защото никой не го иска с 3200 души състав.""" N.B.: ЗАЩО ДА СЕ БЪРЗА С ПРИВАТИЗАЦИЯ!?! ЧЕ ПОНЕ ЕДИН ДЪРЖАВЕН ЗАВОДНЕКА ДА ОСТАНЕ. ПО ВРЕМЕ НА ЦАР БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ ВОЕННИТЕ АРСЕНАЛИ, ЗАВОДИ И ДВЕТЕ САМОЛЕТНИ ФАБРИКИ ОТ ОБЩО ТРИ - СА БИЛИ ДЪРЖАВНИ.
626
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като не им стигат парите, да си продават жилищата. По добре е без жилище, но сит. А сега е криза няма пари, разберете това и се научете да работите повече за да получавате поне толкова, колкото сте вземали до сега. Комунизма свърши който не му оттърва да заминава в чужбина.
625
1
 
1
 
! Отговори
Онуфри преди 11 години
Благодаря на всички за благопожеланията!Съдбата на госпожата не може да ме застигне,ако съм здрав дай Боже,защото не съм си губил времето а съм учил,освен това на село също съм бил и съм бачкал много,и да ви кажа-не се умира от работа.Освен това, дори и да остана без работа,ще започна да мисля какво да направя,а няма да мрънкам и да искам друг да се грижи за мен!Един безплатен съвет-НЯМА ПО-ГОЛЯМ И СПРАВЕДЛИВ УЧИТЕЛ ОТ ЖИВОТА.Само здраве да има!Хайде,със здраве!И се научете да пишете грамотно!
624
2
 
0
 
! Отговори
в преди 11 години
защо тези хора се молят, защо не вземат пример от гърците, да почват с палежите първо банковите офиси, от какво се страхуват те 3000 сте какво ще ви арестуват ли, не няма да посмеят а бързо ще изплатят парите
623
2
 
2
 
! Отговори
имало едно време,, преди 11 години
един народ който бил горд по своемо, но дощло времето на новите айдуци, те били ора с милиционерски палки пред кристал, после тия по селските тарикате сменили палките с бухалки и биели ората за пари,после власта взели щот народеца вервал в айдути и всекакви простотии, и затуй сега некий гледа женицата в ръцете и вика ,ей сега ако и шибна една бухалка у тиквата /шъ/ и взема пръстенчетата от времето на живков...я простаците гледат кат телета и викат ,ава нас нема да на разфасоват///
622
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов не търпи никаква критика, той се мисли за непогрешим, ако някой опита да го критикува, както тази работничка от ВМЗ Сопот, той веднага започва да напада, като змия. Този премиер е напаст, сътворена от медиите, от която българският народ трябва по-скоро да се избави
621
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най-унизителното нещо,което някога съм чувала.явно човек се самозабравя,когато влезе във властта.
620
2
 
2
 
! Отговори
Иларион Спиртомиров преди 11 години
В цял свят оръжейната индустрия е на огромна печалбал защо ли в българия е обратно ??? Направете си оръжията и изтребете вредителите, те сами няма да си идат.
619
1
 
1
 
! Отговори
ИНТЕРЕСЪТ Е ДРУГ !!! преди 11 години
последният оръжеен завод, от всичките, ще бъде продаден но не като оръжеен и произвеждащ специална продукция, а като обикновенно фалирало предприятие, не като предприятие за специална продукцияистината е проста -просто трябва свой човек да го купи, ТОВА Е, просто и ясно като някои прости хораАрсенал -частен,Лясковец -частен,сега и ВМЗ -ще бъде частнозащо такъв интерес -ами много просто -маржа печалба от военна продукция варира от 200 до 500% мимимум,а се задава и война -апетитна хапка нали
618
1
 
2
 
! Отговори
SeoKungFu преди 11 години
Мутрафоните нямат чест...
617
1
 
3
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
ВМЗ затънал със 150 милиона...Добре, но УВОЛНЕНИ ЛИ СА ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ:- ДИРЕКТОРА- ЧЛЕНОВЕТЕ НА ДИР. БОРД, ЧЛЕНОВЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ НА МИНИСТЕРСТВОТО- ОТГОВОРНИЯ ЗАМ. МИНИСТЪР- МИНИСТЪРА... - Много им е лесно да твърдят...:- Работниците ни си изработвали заплатите..., но изброените по-горе създадоха ли им условия за това...- БОКО, УВОЛНИ ГОВЕДАТА ДОВЕЛИ ЗАВОДА ДО ФАЛИТ...!!!
616
2
 
1
 
! Отговори
тя преди 11 години
ТАЗИ С ПРЪСТЕНИТЕ НИЩО ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД,ВИЖ БОЙКО ПО КУЛТУРНО,ТЯ СИГУРНО ИМА АПАРТАМЕНТИ,НО ТЯ ЩЕ РАЗПОРАВА ЗАЩОТО ИМА ЗАЕМИ ОТ ДРУГИ ПО ЗАМОЖНИ,СВИКНАЛИ НЯКОЙ ДА ИМ ПОДСИГУРЯВА ВСЕ НЕЩО,ЗНАМ,ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИЛИ И НЕМ ЕНЯ ЗА НАС,НО НИЕ САМО РИТАМЕ КОГАТО ДЕБЕЛИЯ НИ ЗАСТИГНЕ,ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА,НО РАЗПРОДАВАНЕТО ГЕНКОВА НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА,ДЪЛБОКО В СЪРЦЕТО НА НАЙ ОТРУДЕНИЯ НАРОД МУ ТЕЖИ,ЧЕ И ПОСЛЕДНИЯ ЗАЛЪК МУ ГО ВЗЕМАТ.
615
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!! Да учредим партия Г Л А Д Който е съгласен да пише .Да си върнем заграбеното от политиците ,от техните деца -защото не може на 20 и няколко години да имаш хотели и имоти за милиони нали. Да си върнем държаввата ПОМИСЛЕТЕ!!!!!!!!!!!
614
2
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Всички ще си пратят за безчовечието и Онуфри и неговият идол Мухобойко! Ти и твоята криза се заврете от там от където сте излезли - дето слънце не огрява!
613
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
онуфри онуфри каквото ти е името , такова ти е и мисленето -от *** гъс искарано. това е див балкански капиталисъм . *** ти на село , копай , произвеждай и като минат *** хем бой ще ядеш ,хем къщата ще ти разграбят а от продукцията ще ти остане хамалогията. А тях ги чака нашата съдба - след 2г. ще се молят за каквато и да е работа за минимална заплата .И ние бяхме горди но ........глада няма гордост
612
1
 
1
 
! Отговори
ТОДОРОВ преди 11 години
До ИЗБЕРЕТЕ ГО ПАК- НЕГО СИГУРНО НЯМА ДА ГО ИЗБЕРЕМ , НО СЕГА СЕ ГОТВЯТ ЕДНИ МАЗНОТИИ ЗА ВЛАСТ -НАСЛЕДНИЦИТЕ НА СИДЕРОВ И КОСТОВ ОТ НФСБ/НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ/ ! ВСЕ ГРЪМКИ НАИМЕНОВАНИЯ ,КАТО АТАКА , ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАБЛУЖДАВАЩИ ЛЪЖИ !ТАКА ЧЕ ,ХОРА, ВНИМАВАЙТЕ ,ПРЕДАВАНИЯТА ИМ ПО СКАТ ГАЛЯТ УХОТО ,НО ТЕ СА ЗАД ФАСАДНАТА ЧАСТ НА ГОРНИТЕ ДВАМА ЛЪЖЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ !
611
2
 
2
 
! Отговори
ДАНЧО ОТ ПОИБРЕНЕ преди 11 години
До Анонимен-НЕЕФЕКТИВНИЯТ СОЦ. ЗАВОД ХРАНЕШЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕ ,НИКАКВИНИКО ! ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ,ДЕТО ПОДСКАЧАХА С КОСТОВ И СИ ВИРЕХА ДВАТА ПРЪСТА ,НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ ! СЕГА ,НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ ГЕРБ И БОЙКОВЦИ НИ ДОВЪРШВАТ! НО,ИДВАТ ИЗБОРИ И СЕ ПРИГОТВЕТЕ ДА СИ НАВРЕТЕ ДВАТА ОТВОРЕНИ ПРЪСТА -ЗНАЕТЕ КЪДЕ !АКО ИСКАТЕ НАВРЕТЕ СИ САМО ПАЛЕЦА !
610
2
 
1
 
! Отговори
до 678 преди 11 години
Онуфрие, от сърце ти желая тоя толкова хубав план който даваш на жената тя да го избегне, а ти да го осъществиш. И то за дълго. Бог чува и вижда. Каквото мислиш на другите хора безсърдечнико на тебе двойно да е. И внимавай пази си пръстените.
609
2
 
0
 
! Отговори
СЕЛСКО МОМЧЕ преди 11 години
До Анонимен- ТЯ ,ПРОДУКЦИЯТА ХИЧ НЕ Е ЗАЛЕЖАЛА , АМИ Е СПРЯНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ОТВЪДОКЕАНСКИТЕ НИ ГОСПОДАРИ,ЗАЩОТО ТЕХНИЯ ОРЪЖЕЕН БИЗНЕС ЩЕ СЕКНЕ ! ЕДВА ,КОГАТО ЗАВОДА БЪДЕ ДОКАРАН ПРЕД ФАЛИТ ,ЩЕ СЕ ПОЯВИ ЕДИН ЧАСТНИК ПАК ПРАТЕН ОТ ТАМ , ЩЕ ГО КУПИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ЩЕ ПРАВИ ТОВА ,КОЕТО МУ КАЖАТ ПАК ОТ ТАМ ! ТОВА Е ИСТИНАТА ,БЪЛГАРИ , НО НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА НИКОГО-НИЕ СМЕ ЗАБЛУДЕНИТЕ ОВЧИЦИ,ДЕТО ПОВЯРВАХМЕ НА РАЗНИ ДЕМОКРАТИ СЛЕД 1989 Г. И СЕГА НА РАЗНИ МУТРЯГИ ,БОЙКОВИСТИ !