Фирма на бивш шеф на НСБОП охранявала конференцията

НДК не е посочен като клиент на ”Крон Секюрити”
Обновена: 19 яну 2013 18:58 | 19 яну 2013 18:58,
43
Фирма на бивш шеф на НСБОП охранявала конференцията
Снимка: БТА

Управител на "Крон Секюрити", която е охранявала Осмата конференция на ДПС, е ген. Кирил Радев – бивш шеф на Националната служба за борба с организирана престъпност.

Днес по време на конференцията 25-годишният Октай Енимехмедов насочи пистолет към лидера на партията Ахмед Доган, докато той четеше доклада си. Доган пръв се защити от нападателя и побягна, Енимехмедов беше повален от делегатите, а после се намеси Националната служба охрана, която пази Доган. Това доведе до вълна от критики към НСО.

Фирмата "Крон", която охранява НДК, е осъществявала вътрешната охрана на пунктовете за пропуск на гостите и делегатите на националната конференция на ДПС, каза директорът на НСО генерал Тодор Коджейков по-рано днес.

”Крон Секюрити” има двама управляващи - Кирил Петров Радев и Ярослав Кирилов Радев. Собственик е Ярослав Кирилов Радев.

Фирмата е лицензирана за извършване на охранителна дейност на територията на страната, предоставяне на охранителни услуги, транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и лизингови сделки, както и друга, незабранена от закона дейност, показва справка на БТА.

Фирмата предлага изграждане на технически системи за сигурност; професионална физическа охрана (въоръжена и невъоръжена) с униформени охранители на промишлени обекти, банки, офиси, жилища, имущество, сгради, помещения и др.; експертни оценки на съществуващи системи за сигурност; охрана на мероприятия; персонална охрана.

Като клиенти на фирмата са посочени БТК АД, Технополис България ЕАД, Общинска Банка София, Общинска застрахователна Компания София и други, но не и НДК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
краси преди 11 години
Единственото добро решениена Тодор Живков беше преименуването на турците!!!
14
2
 
1
 
! Отговори
Краси преди 11 години
ДПС трябваше отдавна да бъде забранена!!!Тя е противоконституционна!Но, преди 20 год.с 6:6 конституционни еничари решиха ,че турската партия е законна.50 % от българите не гласуват,другите 50% серазпиляват по няколко партии,а ***,помаците и *** -общо около милион гласуват като един за ДПС.Затова *** имат винаги толкова много депутати и в много случаи имат решаваща роля.Единствен като министър-председател Иван Костов ги набута в ъгъла и не можаха да шукнат!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dps ste ima nat 2000000 glasa na izborite zaradi ahmet dogan
12
0
 
0
 
! Отговори
ясен преди 11 години
Ясно кой е организирал фиаското !!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Оолеле преди 11 години
Няма ли други новини! Всичките са за едно и също събитие, явно сценариста на това шоу го бива.
10
0
 
1
 
! Отговори
razbira4 преди 11 години
Tazi statiq mi prozvu4a kato prezentaciq na firmata za ohrana....vmesto da se nablegne na propuska im te opisvat kakvo predlaga....VREME ZA REKLAMA
9
1
 
0
 
! Отговори
Няма бивши негри! преди 11 години
Няма бивши шефове на ГДБОП!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А не мислите ли, че това е жив пример за отклоняване на вниманиетона хората. Следващите дни това ще е основна тема на всички медиии няма да чуем и дума за гафа с външния ни министър в Израел.А този гаф може да ни вкара във война.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време е ДПС да бъде заличено. ДПС е зло за всички.
6
1
 
0
 
! Отговори
MOTIKA преди 11 години
NEKADARNIK DOKATO BE6E NA DARJAVNA IASLA , NEKADARNIK I V 4ASNIA BIZNES . SEGA KLIENTITE MU DA GO OTPI6AT I DA HODI DA KOPA KARTOFI . BOKO 6A MU KAJE KAK
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обаче вече имаме хванат един терорист ! Първият от 23 г. на сам ! А да ги видим сега кво ще разправят Шенгеняците! Направо Цецо ще ги затапи още в движение !
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че кой е нападал "конференцията"? Хахахахаха!Амед Джолан е нападнатия! И се ползва с охрана от НСО от край време!Ама то не е като да набиваш пържоли и да се насираш от поркане! Нали беееее държавните мутрички ? Закривайте го този бардак нсо, че само пари харчат! Каквото за всички, това и за политическата ***!
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей тва е ! Бойко да го няма за един-два дена и нещата се осират !
2
0
 
3
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
СВОБОДА ЗА ОКТАЙ.......
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще има истински атентат срещу дога и той още ще се пери по медиите със завидно спокойствие, да бе да.....