Баретата остава на изкуствено дишане

Златомир Иванов е в реанимацията на "Пирогов"
Обновена: 30 яну 2013 17:35 | 30 яну 2013 17:35,
113
Баретата остава на изкуствено дишане
Снимка: Булфото

Златомир Иванов – Златко Баретата е в реанимацията на “Пирогов“ и все още не е преодолял началния шок, съобщи д-р Стоян Сопотенски - лекарят, който вчера оперирал Иванов, цитиран от пресцентъра на лечебното заведение.

Баретата е поддържан на изкуствено дишане и е подложен на поддържащо сърцето лечение.

Златомир Иванов беше прострелян четири пъти на влизане в Съдебната палата. Той беше откаран в “Пирогов“, където раните му бяха обработени и по-късно беше подложен на 4-часова операция. Баретата има увреждане на крайниците, както и на тънкото черво, дебелото черво и пикочния мехур.

При нападението срещу Иванов пострада и гардът му, но той беше прострелян в единия крак и животът му е извън опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
8
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Като ви отвлекат дъщерята да си дава г*за на чичковци западняци, като ви вземат бъбрека понеже дължите пари, тогава се обяснявайте колко са готини и честни мутрите.
17
1
 
5
 
! Отговори
АК-47 преди 11 години
Маре брънза .Чимайфа че ?
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Синът на Златко не е ли на 17 ,....голямо селско, тъпо гъзе е !
15
2
 
7
 
! Отговори
optimist преди 11 години
До Косьо на 17 г Milo dete,pro4eti malko literaratura i ne si gubi vremeto v 4alga zavedenia i diskoteki.Geroite ne sa Azis i Kurvoleta,a ako kara6 po tazi shema-ot tebe stava samo doker ili 4ista4.V lo6ia variant ste umre6 drogiran ili bez u6i kato 6anajia!Kolkoto i da ne ti se iska,ste se naloji da se pod4inyava6 na obrazovanite,a ne na mutrite......
14
3
 
10
 
! Отговори
Ескадроните на БГ преди 11 години
Ние от ескадроните на Справедливоста в нещастна България докарана до тук от политици-медии-правосъдна система и мутри ясно поемаме отговорноста за покушението и заявяваме отговорно да се готвят политици както и от Справедливия Български съд в кавички.Ние сме бивши о.р военни-полицаи и хора незагубили своята ценноста система за случващото се в България за 23 години преход.
13
1
 
11
 
! Отговори
Луд преди 11 години
До Софийска МутраТи като си голям мъж, кво правиш тук, да се хапеш с тропане по клавиатурата по мишоците, а не си на улицата?
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 9Браточка,....нЕма да го бъде -----СОРИ!А се виж ,че и твойто време ----изтича !
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е шанса ЧЕЗ да спре подаването на електричество към Пирогов!?
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нима отровите в храните не са опасни за човека,а други забогатяват от това!Цигарите са вредни,алкохолът също,но ни си избираме дали ще ги употребяваме или не!Затова аз не виждам в какво е вината на Златко Баретата,че го изкарват наркобос!За мен той си е търговец!Купува-продава!Друг е въпросът,че зад такива покушения и убийства седи МВР!
9
1
 
6
 
! Отговори
g преди 11 години
nameril e tova koeto e tarsil sega da har4i parite ot narkotic i prostituciq
8
28
 
6
 
! Отговори
Софийска Мутра преди 11 години
Браточка с теб сме.Ти си голям мъж защото негъкна когато те раниха.А мишките тук нека си цвърчат защото само тук в нета имат право да ни пишат като равни.На живо просто се напишкват от нас или ни роболепничат.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Stiga ste zanimavali zialata dyrjava s edin prestypnik.Vmesto da se naloji mediino zatymnenia vyrhu mafiata, via zanimavate ziala Bylgaria s mutri-ne vi li e sram?
6
12
 
4
 
! Отговори
ДО 1 преди 11 години
дА НАИСТИНА ЛЕВСКИ Е убил българско момче слугинче, при опит да обере чорбаджията - и точно това е причината да не бъде канонизират. Прочетет истината за Левски в Гугъл и ще разберете много неща . .
5
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз да попитам сериозно какаво е виновен Баретата,че го изкарват наркобос?Все си мисля,че не кара никой на сила да се друса!Човек се ражда свободен и да избира!Щом иска да се друса,ходи и си купува дрога и така такива като Баретата забогатяват!Аз как за 29 години не съм се друсал или слагал цигара в устата си!Никой и не ме е карал на сила да се друсам?Прав ли съм?Сводниците от какво богатеят?От балъци,които не могат по нормален начин да забият една жена и така пълнят джобовете на сводниците!
4
1
 
14
 
! Отговори
Луд преди 11 години
Човече, вземи си лекарствата, може би си ги забравил днес???
3
42
 
5
 
! Отговори
Косьо на 17 г преди 11 години
Ще ви убиваме и мачкаме с черните си джипове още много поколения които се прекланяме само на анабола и боя върху мишоци като вас.А вие чакаите истинските мъже като Баретата да се свършат.Това никога няма да стане..един пада но друг ще го смени.Разбирате ли колко сте изпаднали умствено и наивно някак друг да ви реши ребуса за жалкия ви живот тук и сега?!
2
47
 
4
 
! Отговори
Косьо на 17 г преди 11 години
Много сте *** и още толкова наивни ***.Щели по бързо да се свър6ат Мутрите- хората които имат яко кинти и *** които са политички и съдиики които съдят храчовци като вас.За мен идоли са Васил и Георги Илиеви,Карамански,Маймунека и много други за които знам от медиите които ми обясниха че Левски е бил балък да ходи да убива за народа си и да умира за него.Къв народ сте *** че да се прекланям на Левски а не на Карамански....кинтите са само за нас и нашите семейства.
1
48
 
7
 
! Отговори
Косьо на 17 г преди 11 години
Левски е бил убиец на мом4е българ4е и затова е обесен.А Златко Баретата не е осъждан и никога няма да лежи в затвора защото няма доказателства и това ясно го казват всички от които зависи това.Как смяташ *** кои е по велик...убиеца Левски или Златомир Иванов-Баретата който е невинен бизнесмен с много пари?!