Британци четат за Баретата и се страхуват: Скоро тези ще дойдат!

Стрелбата в центъра на София притесни хората на Острова
Обновена: 30 яну 2013 16:33 | 30 яну 2013 13:40,
504
Британци четат за Баретата и се страхуват: Скоро тези ще дойдат!
Найджъл Фарадж. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Скоро тези ще са в твоя град, близо до теб!" - предупреждават се британците един друг под статия на британското онлайн издание на "Дейли Мейл", в която се разказва за показния опит за убийство на Златко Баретата пред Съдебната палата в София вчера.

"Кажете им на тия предварително, че стрелянето по съперници из улиците на Великобритания е забранено!", предупреждава друг британец под статията.

Трети пък твърди: "Всичко това скоро ще дойде и в Обединеното кралство. Тези хора живеят по различен начин."

Преди дни стана ясно, че британски министри обмислят негативна кампания в Румъния и България, за да убедят потенциалните имигранти да стоят далеч от Великобритания. В английските медии дори се появиха статии в тази посока. "Ако обичате, не идвайте във Великобритания - тук вали, работа се намира трудно и е ниско платена", написа "Гардиън".

Най-яростна дискусия пък предизвикаха думите на лидера на евроскептичната Партия на независимостта на Обединеното кралство Найджъл Фарадж пред Би Би Си, който направи доста интересен коментар за това кои сме ние българите и защо търсим щастието си другаде, а не в родината.

"Имайте предвид, че близо половината от населението на България живее под или на прага на мизерията. Това е истински праг на бедността, хората там едва изкарват за храна. За да добиете представа колко е зле положението - средната месечна работна заплата в България е 200 евро", каза Фарадж.

"Пенсионерите получават по 100 евро на месец. Държавата е в ужасно състояние, съдебната система не е независима, мафията управлява икономиката." - описа британецът ситуацията в родината ни. И накрая категорично отсече: "Ако аз бях българин, вече щях да си стягам багажа."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nie veche s,me tyka be miem koli .
419
2
 
3
 
! Отговори
Елина преди 11 години
От 3 години живея в Америка и тук се държат с мен като с кралица. Кефят се хората, че съм от Европа и много се впечатляват, не ме дискриминират по никакъв начин. Сега Есента ще започна да уча за сестра и ще си уредя живота преди да навърша 26 (тук мед. сестри правят по 75 хиляди долара на година), иначе в момента работя в мед. офис занимавам се главно с администрация и файлове, правя по $15 на час и преди 6 месеца си купих къща а година преди това чисто нова Мазда 6 спорт.В Бг това е невъзможно.
418
2
 
0
 
! Отговори
anonymous преди 11 години
Te tezi otdavna sa na ostrova.. kolko e glupav tozi narod !
417
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Във Великобритания и в Англия в частност има огромна престъпност. Буквално е 3 пъти (по статистика) по голяма на 100000 души глава от населението отколкото в България.Доказателство за това, колко сигурна държава е България, е факта, че за един опит за убийство се гърми и по западните медии. Защо? Ами защото е необичайно да се случват такива неща.В Лондон стрелбите, палежите, убийствата и грабежите са ежедневие и затова никой не обръща внимание. А повечето престъпници са араби и ***.
416
3
 
3
 
! Отговори
eдин преди 11 години
Че сме бедни е вярно ! Защо пускат нашия *** да се разхожда из Европа ? Защо преди перестройката нямаше безработни ?
415
1
 
3
 
! Отговори
ops преди 11 години
Това определено не е лъжа....но не може хората от подземния свят да се слагат под един знаменател с българите , които почтенно си изкарват парите на острова! Някоя от двете страни малко преекспонират нещата!
414
4
 
0
 
! Отговори
Melis преди 11 години
5% obrazovanite v turciq li :D ti may nikoga prez jivota ne si hodil v Turciq, ili jiveesh v cujda strana shtoto i v bg ne sa 5% ovcarite a sa 90 :D i za kakva istoriq govorish ti.ako nqmashe pomoshta na rusiq dali shte imashe BYlgariq? Dumite na sultan Abdyulhamid za Palestina:ako Palestina se osvobodi ot Osm imperiq, kylna se che tam vinagi shte ima voyna. DUmite mu za Bylgariq: ne iskam Bylgarite da imat sobstvena dyrjava shtoto te ne sa sposobni da se samoupravlqvat, bez voyna shte gubqt BG
413
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До иван Ivane, Ivane, s prazni prikazki donikude ne se stiga.Ako Levski i sie znaeha za kakva sgan se biat sus sigurnost shtiaha da podariat Bulgaria na turcite. Zashtoto v Turcia sa 5% obrazovanite i te upravliavat, a v Bulgaria sa 5% ovchari i te ni upravliavat. Tolkova sme veliki nie bulgarite. Velichieto se opradelia s deistvia, a ne s citirane na istoriata.
412
3
 
1
 
! Отговори
иван преди 11 години
Този да го духа.Ние БТози да го духа.Ние Бьлгарите сме най-велики на планетата!!!!!!
411
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МЕТРОЛОГ Tebe kvo te gree "където шофират отляво,мерят в инчове,за градусите С и т.н.и столетия са крали от всякъде" Vmesto da komentirash s inteligentnost na edna patica, zashto ne otidesh da izchistish niakoi park? da izmetesh niakoi dvor? da prevuzpitash edna bulgarska sgan koiato samo znae da si izkara kucheto pred bloka da se izsere i da zareje *** zashtoto tova nego ne go bilo kasaelo. Chalga strana. Chalga pokolenie. Chalga obshtestvo. Chalga durjava.
410
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МЕТРОЛОГ
409
1
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 11 години
Понеже Апокалипсиса за сега се отлага са си намерили ново плашило поне за тази година .С какво ли ще залъгват избирателите си догодина когато нищо от фантазиите им за нас и румънците не се изпълни.Ще правят референдум за участието на страната им в евросъюза за това плашат избирателите да гласуват против.Тази стара демокрация също се крепи на лъжи и на промитите от медиите мозъците на избирателите.За елита има добро образование и посредствено за простосмъртните.
408
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България имаме поговорка-каквото повикало това отговорило.Досега съм имал положително отношение към англичаните.От днес това се променя.Всеки опитващ се да ме пита нещо на английски ще получи отговор на български.Колкото разбере толкоз!Стига толкоз сме били добри с чужденците!
407
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Само едно ми е чудно-такава физиономия и такива торбички под очите както и големият му червен нос след колко ли уйски са се оформили?И каква мътна мисъл! Мнооого пиене стой зад този така извисен имидж!Обаче няма страшно.Като станат мюсюлманите мнозинство първо ще им въведат сух режим.Второ задължително обрязване на мъжете.Трето всяка сутрин в 4:30 първата за деня молитва.Тогава ще го видя за къде ще си стегне багажа!
406
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 11 години
каквото и да приказвате прав е за последното изречение
405
1
 
16
 
! Отговори
сами м преди 11 години
Подъл опит да отклонят вниманието на британците от клоаката с проблеми в собствената им страна. Като не щат българи и румънци - да си отглеждат пакистанците, индийците и прочие. Нека британците да идват в България и да си оставят парите, ако не им се харесва - прав им път. А тоя Найджъл - личи си какво рядко щастие е. Търси евтина популярност.
404
1
 
26
 
! Отговори
Na4eto преди 11 години
До Анонимен Като попитали дъщеря ми къде се намира България, тя най-нахакано им отговорила : ОТ 1300 години на едно и също място!!!!! ха,ха.
403
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Членът ми е твърде голям и за жалост пасва само в *** на Англичанин :(
402
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това същите хора ли са,дето идват в Сл.бряг за да пият водка от бидони,падат от терасите,лъжат че са обрани и убиват български барманчета с камъни? Кой на кого трябва да забрани,всъщност?
401
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не че лъже човека ... ама нали сани приели при тях,не е възпитано така да се говори после :ДДа почнем ли ние да коментираме пияните Англичани как се Оси..т по цяло лято по морето ? :))Или мн богатите им сънародници, които изпокупиха селски къщи дето и ние няма да отидем в тая мизерия. понеже са мн богати че и картофи почнаха да садят в България : )))