"Република България" ООД: Търси се нов премиер!

"Моята кандидатура я отхвърлиха, имам твърде високо IQ"
21 фев 2013 20:40,
100
"Република България" ООД: Търси се нов премиер!
Снимка: Facebook

В една от онлайн платформите за обяви за работа в Интернет се появи интересно предложение за работа. На шега, разбира се - скрийншотът най-вероятно е колаж.

Според обявата се търси човек на позицията - министър-председател на България, а автор на обявата е фирмата "Република България" ООД.

Едновременно смешното, но и тъжно обявление за часове обиколи социалната мрежа Facebook и в момента е едно от най-споделяните неща в мрежата.

Относно изискванията за длъжността един от потребителите на Facebook се шегува: "Изискванията са: максимум 1 език (може и майчин), висше образование (може и купено), стаж в МВР, ДС и т.н., препоръка от организирана престъпност ще се счита за предимство."

Друга потребителка пък обяснява, че подала CV за длъжността, но я отхвърлили, "защото IQ-то ми е над 100".

"Обеща нови работни места и го изпълни!" - иронично подмята друг потребител, а още един допълва: "Аз мисля да си направя едно CV и да си го пусна. Ще черпя с кюфтета и кебапчета и ще има и увеличение на пенсиите и заплатите с 0.0001% - супер далавера съм".

"Честита ви нова стара тройна коалиция! Хидроинженери, батко, братко, Трактора, Пешо, Галеви и т.н." - сменя малко темата поредният коментиращ атрактивната обява за работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
9
 
! Отговори
az преди 11 години
abe bace , ostana li neshto ot gruh gruh i za nas che decata im se papka neshto s limonche v usnite
34
0
 
16
 
! Отговори
kaka преди 11 години
Оооо, ООД......А БЯХМЕ КОМАНДИТНО ДРУЖЕСТВО....
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз ще се кандидатирам за позицията. От три години съм без работа, подписвам се редовно на борсата, с икономическо образование съм и отбирам от политика и етикеция, знам какво е да си беден и обичам Родината си и мисля, че ще мога да я върша тази работа.
32
23
 
8
 
! Отговори
стоянов преди 11 години
Волен Сидеров е точния човек
31
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе батман.ти брато да не идваш от марс бе.комунистически по*логи
30
1
 
2
 
! Отговори
да бе преди 11 години
До Анонимен Смех, баце!
29
0
 
9
 
! Отговори
до кошмар преди 11 години
Абe искам да тe попитам като свидетел, свинете в или извън ги пуснаха,
28
3
 
24
 
! Отговори
чОВЕШКИ РЕСУРСИ преди 11 години
НЯМА скоро да намерите кандидат с ПАТОЛОГИЧНО МЕДИЦИНСКО ОТКЛОНЕНИЕ НА Е Г О И НАРЦИСИЗЪМ. ТО НИЕ БОЙКО С ФЕНЕР ГО ТЪРСИХМЕ И ЦЕЛИ 5 МЛРД. МУ ПРЕДЛОЖИХМЕ САМО И САМО ДА УПРАВЛЯВА ТЪПОТП ООД БГ
27
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое точно построи ББ???То и доган построи Цанков Камък и други обекти ,но не ни ги навира през 5 минути на ден като сериозното постижение!С тоя аскетизъм дето ни докара Буда , само от високия акциз на цигарите по 2-3 милиарда годишно остават , обърни ги по 200 милиона за спортна зала и не питаи де са останалите 20 !
26
7
 
39
 
! Отговори
Батман преди 11 години
Герб били построили нещо ахахах .. първо всички тия проекти бяха изготвени преди тях.. от тройната коалиция и от предишното правителство дори.. ББ дойде и започна строеж на магистрали с пари които не са негови А ОСТАВЕНИ ОТ ПРЕДИ !! ФАКТ.. Хората летят в космоса строят космодруми, технологията извинява невиждан ренесанз ние ще се хвалим с това,че цяла една държава и всичките й средства отива за строеж на пътища, пречиствателни станции и мостове ? Е,ахти смеха е.ахти ервопейското развитие
25
4
 
19
 
! Отговори
караджата преди 11 години
"*** народ-слаба държава...всъщност не народ ,а *** и с туй ще завърша" -това не съм го казал аз ,а велик за времето си писател и поет преди 100г. Искрено се надявам с тази оставка сметките за ел. енергия да паднат със 50 %,само че знам това ще се случи на св." Унуфрий" !
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз не ставам-имам докторат,специализации,печелил съм конкурси против комунисти,в комунистическото минало,но не съм комунист.Колко жалко-ха -ха ха.На тях и трябват ***,но послушковци.
23
55
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ББ е по-читав, понеже най-накрая се построи нещо. Спря изключително неизгодните проекти за България - прекрати заменките, строи магистрали, спря Бургас-Александрупулис, който щеше да ни зароби. Цяла Европа се тресе от финансова криза. А ние години сме смукани от БСП. Няма как в условия на криза хем да не фалираш, хем заплатите ти да хвръкнат като с вълшебна пръчка. Интелигентният човек го разбира.ББ не е идеален, но има съвест. Това не го ли разбираш сам, никой не може да ти го обясни.Поздрави!
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз също не ставам - две магистратури (изкарани с много четене), специализация, IQ 160, не съм членувала в Комсомола и БКП, но сигурно имам досие!
21
3
 
24
 
! Отговори
Apply преди 11 години
Аз имам подходяща кандидатура - казва се Цветелина Карагиозова Бориславова, ще и звънна да бързаме да не изпуснем срока
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
MAI4IN EZIK - BALGARSKI . PARI ZA LQB NQMAM , PA ZA DIPLOMA HI4 . V MVR I DS NE SAM RABOTIL PO PROSTATA PRI4INA 4E IMAM POVE4E OT EDNA 4ERTI4KA V MOZAKA I NE MI SA V SLEDSTVIE OT PADANE OT VISOKO . V KRIMINALNI STRUKTURI NE SAM BIL 4LEN PO SA6TATA PRI4INA . SAMO NE ZNAM ZA6TO OBI4AM KOMUNISTITE LEKO ALANGLE PEKANI NA SKARA
19
3
 
7
 
! Отговори
фа преди 11 години
Тази обява най-вероятно е от зърнен или дървен феодал.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве некой спумена депутатите... На мен днеска ми се виде, че не всички са в залата в такъв напрегнат момент. Следователно трябва да се изринат. Те не знаят за какво са там.
17
25
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледам Бойко от една страна, гледам Станишката, Доган, Куневица, Волен Сидеров... и пак ББ ми се струва по-читав от всички други, взети заедно...
16
15
 
13
 
! Отговори
Боко преди 11 години
На изборите ще ме изберете пак овчари !