Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов

Десетки се събраха в градинката при Народното събрание
Обновена: 23 фев 2013 17:50 | 23 фев 2013 14:06,
586
Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов
Борисов още в четвъртък каза "не" на народната любов. Снимка: архив БТА

Благодаря на всички граждани, които организират контрапротест в подкрепа на правителството и водената от мен политика. Моля обаче, всички те да прекратят протеста като форма на подкрепа и да не участват в провокации. Това заяви пред Агенция „Фокус” министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

За пореден път казвам, че изборите са единственият, най-правилен, най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било, посочи Борисов.

Изказването му дойде на фона на информацията, че 30-ина души са се събрали в градинката до Народното събрание, за да изразят подкрепа към правителството в оставка.

Те носят лозунг „Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени”. По думите на един от симпатизантите ГЕРБ трябва да е формацията, която да спре хаоса в държавата.

Стефка Станкова, симпатизантка на ГЕРБ и Бойко Борисов обясни, че след като оставката на премиера вече е факт, е редно да се съберат и да поговорят и на предстоящите избори да покажат солидарността си към него. Тя допълни, че ако българите не искат да се връщат назад във времето с 25 години, курсът на либерална политика трябва да продължи.

Още в четвъртък, при гласуването на оставката на правителството в НС, пред сградата на парламента се събраха около 1000 привърженици на партията. Тогава Борисов излезе при тях и призова всички, които ”го обичат и уважават, да се прибират вкъщи”. По думите на премиера хората ще могат да изразят подкрепата си на изборите.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ изпратиха прессъобщение, в което категорично заявиха, че партията не организира протести в подкрепа на правителството в оставка. Подобна тези беше изразена от представители на опозицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До иване вие нали искахте оставката му, сега защо я бил дал, много моля да се уточните какво точно ще искате
387
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цял следобяд чета коментари във форумите и се заливам от смях, то си е по весело от роман на ДЖ. Джером. Направо сълзи ми потекоха от смях. Според мен някой трябва да събира бисерите и да се публикуват в книга, и след време правнуците ни да четат какви сме били.
386
3
 
22
 
! Отговори
иван преди 11 години
Хора балона Буда се спука и не е редно след 2-3 месеца да дадем власта пак в ръцете на този провален политик.Какво ново ще ни излъже че пак ще направи през следващите 4 години. Видяхме че протестите не са причина а повод за оставката ме.Взе си оная работа и остави страната в страхотни проблеми,окрадена,оглозгана и почти фалирала.Без икономика,без переспектива,без грам сигурност в утрешния ден за обикновения човек.Да се стегнат институциите които не са разбити от него и да работят това е пътя.
385
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА ИЗБОРИТЕ ЗАВИНАГИ ИЗХВЪРЛЕНИ *** И ФЕСОВЕТЕ
384
0
 
17
 
! Отговори
До jaxon преди 11 години
До jaxon хехе, психар, счупи и последния тъпометър...
383
1
 
19
 
! Отговори
До КОШМАР преди 11 години
До КОШМАР Нещо си се зомбирАл... Некви глупости ми говориш, кой кво казал, а стопанството дори и селско е част от икономиката на една страна. Като питаха Бойко, що не се вдигат заплатите и повишават доходите, ти чу ли му отговора, ако не си го чул ще ти го кажа....
382
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
събират ги от селата в цяла България и им дават на глава по 20лв - ето това са ,,протестите в подкрепа на Борисов,, , театър ,трагик-комедия ,пълна пародия !!! и великия артист патетично обявява ,като дърта забравена примадона ,,Ох,моля ви ,недейте ,,
381
1
 
18
 
! Отговори
Прованса преди 11 години
Никой не евава да отговаря...Пак питам: Аз не разбрах утре наясно ли сте за какво ще протестирате или ще ми объркате планираната разходка из София. Видях само минуси, но не и отговор. Някой разбирач, ще ме светне ли най-накрая.
380
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Провансазависи ако ще плащат там сме . засега всички траят
379
0
 
20
 
! Отговори
До jaxon преди 11 години
До jaxonГлупако, тръбите като минават отвън, нали се сещаш какви загуби на енергия ще има ве ***. Нали тия загуби ако не се калкулират, като сградна инсталация, ще се калкулират в повишаване цената на топлоенергията. Ама ти верно си мноо ***. Аз си мислех, че се бъзикаш.
378
3
 
23
 
! Отговори
КОШМАР преди 11 години
До До КОШМАР 460 КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ МОЖЕ ДА СИ ПРАВ.......ПРЕДИ 4 ГОДИНИ НЯМАХМЕ ОВЦЕ ЗАЩО ТО ПРИ СТАНИШЕВ НЕ СЕ РАЗВИВАШЕ ЖИВОТНОВЪДСТВОТО НО БОЙКО ГО СТИМУЛИРА........НАЛИ ПРЕДИ 7 МЕСЕЦА ПРИЗОВА СТУДЕНТИТЕ ДА ХВЪРЛЯТ КОМПЮТРИТЕ И ДА СЕ ВЪРНАТ НА СЕЛО И ДА СТАВАТ ОВЧАРИ .......ЯВНО СА ГО ПОСЛУШАЛИ,ВЪРНАЛИ СА СЕ И СА МНОГО ДОВОЛНИ ЗАТОВА ИМАШЕ ТОЛКОВА ПРАСЕТА И ОВЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА В ПОДКРЕПА НА БОЙКО....ТОВА БЯХА ТЕЗИ НА КОИТО ТОЙ КАЗА ДА НЕ СТАВАТ И.Т. СПЕЦИАЛИСТИ А ОВЧАРИ...НАРОДНА ЛЮБОВ
377
0
 
18
 
! Отговори
гост преди 11 години
До jaxon, а защо не рева когато твоята партия любима - БСП сключваше дотоворите с бандитите, и онези ДПС
376
2
 
23
 
! Отговори
Shark преди 11 години
Споко Боко, няма да има митинги в твоя подкрепа, почивни дни са и няма кой да организира държавнте служители за излизат на протест в работно време.
375
0
 
17
 
! Отговори
До jaxon преди 11 години
До jaxon Ти обаче си нагъл!!!!Счупи още един тъпометър. Останаха още два. Давай, имаш още шанс.
374
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам да кажа на тия от БСП щото гледам че има много тука,хора каквото и да направите няма да сте на власт пак вие,колко и да се гърчете от злоба и да обиждате и да псувате,хората все още си харесват Борисов и ГЕРБ
373
2
 
17
 
! Отговори
До КОШМАР преди 11 години
До КОШМАРот тоя *** *** ти пълнее и ти ходиш до тоалетната, но това е друга тема. Преди не идваше ***, щото просто нямаше, нямаше стимули за развитие на селското стопанство.
372
1
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
незмам дали има един къпан на тези митинги/за и против/.....малумна ***, как не ви писна да пискате а не си седнете на задниците и да помислите 5 минути какво очаквате от тези политици и кой найстина е в състояние да ви помогне. Найстина ли мислехте че Герб или Бойко е в състояние да се справи, или тези безумни хора умрели от глад ще направят нещо? Съвет: да няма политик с по малко от милион в сметката и ще видите светлина. Бог да ви пази.
371
0
 
18
 
! Отговори
До jaxon преди 11 години
До jaxon...Братле с тая идея ти счупи тъпометъра. Верно мноооо, ама мнооо си ***. А ... и между другото не се казва "тЪрби", а трЪби".Ти наистина си мноо ***.
370
3
 
23
 
! Отговори
КОШМАР преди 11 години
ПОДКРЕПАТА ЗА БОЙКО В ЧЕТВЪРТЪК ПРЕД ПАРЛАМЕНТА БЯХА ОКОЛО 700 ЧОВЕКА , 50 ПРАСЕТА ,4 ТРАКТОРА И 70 ОВЦЕ.......Е...СИ ПОДКРЕПАТА :)))))))))))))СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ И ПРЕД ЧУЖДЕСТРАННИТЕ МЕДИИ !РОЙТЕРС " ПРАСЕТА И ОВЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА В ПОДКРЕПА НА БОЙКО "СЛЕД 2 ЧАСА КОРЕСПОНДЕНТА НА РОЙТЕРС ОТНОВО ПРЕДАВАШЕ ОТ НАШАТА СТРАНА : БЪЛГАРИЯ " СТАВА СТРАШНО......ПО МАГИСТРАЛА ХЕМУС КЪМ ПАРЛАМЕНТА ПЪТУВА ОЩЕ *** В ПОДКРЕПА НА БОЙКО"....СМЯЛ СЪМ СЕ С ГЛАС, СВЕТА СИГУРНО НИ МИСЛИ ЗА АБОРИГЕНИ
369
2
 
20
 
! Отговори
mutkurov преди 11 години
*** видяха дебелия.... и дадоха заден....усетиха го.....