Родителите на Мира искат 500 хил. кръвнина от Заека

Делото за зверското й убийство тръгва в Пернишкия окръжен съд
10 юни 2013 08:41,
5
Родителите на Мира искат 500 хил. кръвнина от Заека
Мирослава Снимка: Facebook

Половин милион лева кръвнина ще поискат днес родителите на убитата Мирослава Николова от Марио Любенов-Заека, обвинен за смъртта на 17-годишната ученичка от Перник.

Това съобщи майката на момичето Емилия Шумкова.

Делото за мистериозното отвличане и убийство тръгва в Пернишкия окръжен съд. Очаква се по него да бъдат разпитани над 200 свидетели."След като няма смъртна присъда, се надяваме обвиненият за смъртта на дъщеря ни да получи доживотно наказание", каза майката на Мирослава пред "24 часа".

27-годишният пенсионер по болест Марио Любенов-Заека, за когото се твърди, че е болен от шизофрения, проговори преди няколко дни, за да каже, че не познава Мирослава и не я е убивал.

Мира изчезна на 7 ноември 2011 г. около 20 ч. Дни наред близките й я търсиха из града и околните села.

Два месеца и пет дни по-късно, на 12 януари 2012 г., тялото на 17-годишното момиче бе открито в местността Планица над Перник.

Другият заподозрян за зверското й убийството - Стойчо Стоев-Чочо, се самоуби пред полицаи в дома си. Марио Любенов засега е единственият обвиняем по делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
един господ само знае,кой уби момичето,при такова,калпаво или умишлено,забатачено раследване,никоя версия не е за изключване.
2
1
 
13
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
До Анонимен Ти защо клалифицираш плоцията като герберска мерберска и тн тя е същата и сега и преди и такава ще си бъде поне още 50 години,защото няма герб сега но тези ченгета са си пак там и си работят пак както и преди 2,3,4,6,10,16 години
1
0
 
9
 
! Отговори
Винету преди 10 години
А къде е полицаят помагал на тези двамата / самоубилият се и заека/ ? МеВеРе даже не стига до него !