Нова вълна от протести

Митингът се организира в социалната мрежа
Обновена: 16 юни 2013 10:36 | 16 юни 2013 09:54, Петя Славова
478
Нова вълна от протести
Снимка: БТА

Нова вълна на недоволство се организира в социалната мрежа. Очаква се за трети пореден ден хората да се съберат пред Министерски съвет.

Недоволстващите се изправиха срещу решението на кабинета Орешарски да назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Въпреки, че премиерът заяви, че ще се съобрази с искането на обществото, хората са решили да излязат отново по улиците.
Началото на митинга в София е обявено за 18.00 часа, като идеята е протестът да продължи два часа. Организират се и акции в други големи градове из страната.

Още по темата

Успоредно се организира и шествие на Сдружение с нестопанска цел „Гражданска лига на България”. Мястото на срещата е на пл. „Народно събрание” около паметника на „Цар Освободител".




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако *** докарат Тиквата ви гарантирам че на улицата няма да има 6 - 7 хил. *** с бири, а ще има 600 000 - 700 000 българи борещи се за демокрация и работа. Защото за последните 4 години 400 000 българи са останали без работа е Цецо *** се опита да извърши държавен преврат.
246
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСЕКИ КОЙТО ОТИДЕ НА ПРОТЕСТА Е ПОТЕНЦИАЛЕН ГЕРБЕРКакво искате - отново да ни управлява Бойко Тиквата ли, един контрабандист на крадени коли, наркотици и мутра от подземня свят. Ако този дойде отново едва ли ще остане и един работещ Българин, как може да искате начело на страната да стои мутра която е била в отношения със Сретен Йосич. Това е лудост. ВСЕКИ КОЙТО ОТИДЕ НА ПРОТЕСТА Е ПОТЕНЦИАЛЕН ГЕРБЕР
245
4
 
20
 
! Отговори
Само напред! преди 10 години
Хора, не вярвайте на медиите, те са манипулирани. Организирайте се в мрежата и не се поддавайте на провокатори като Янко Петров - те са внедрени от комунистите. Целта е една - нови избори и вън комунистите от властта! Този път завинаги!
244
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе 314с сигурност Бойко е в пъти по умен от тебнен.но я ми кажи как Гоце даде орден Стара Планина на Доган.е нема по тьпи от ***.е го и Станишката как се у...ра.изобщо цялата столетница.стегаите си Бузлуджа и там.хора да не ви виждат .че от вас фаида никаква.справка Историята
243
2
 
5
 
! Отговори
OllO преди 10 години
Има хора,в които живее духовността.Има и такива,в които живее дяволът.Има си и ситуации,когато няма значение това,важното е да сме по някакъв начин наяве.Еми сега почнах да се репча на европейските скептици,че българин не означава човек,в който само *** живеят.Те си мислят,че пак "чудо" за 3 дена ще е в България.Затова и не го отразяват това положение в западните новини,въпреки че сегашното е много по-интересно от февруарското.Ама има и хора като вас.Аз ви благодаря на всички на площада!
242
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога повече Борисов,Дянков и Фидосова те са за затвора!
241
1
 
0
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
До ss *** в какво си най добър бе И на колко ги осигоряваш тези хора като им плащаш по 1400 лв И кой ти е казал , че аз не се занимавам сега с друго. Защо всички се изтъквате , че сте най добри в сектора ? Кой сектор ? А завода за вибратори е много скъпо производство минава и през много санитарни комисии Иначе е доста доходоносна дейност. Предпочитам да се занимавам с консултантски услуги и търговия не съм най добрия в този сектор ама знаеш ли живея си мн добре и не работя с българи
240
2
 
0
 
! Отговори
tania преди 10 години
До лично мое мнение mafia sre6tu mafia-savsem ne go viarvam---
239
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Задължително гласуване, но с образователен ценз! Не може гласът на поредния неграмотен, да реши кой да управлява държавата ми. Не може хора , на които и прадедите са родени тук, да не знаят официалния (от 1350 години) език в държавата ми, а да решават кой и как да я управлява. Кръвта на прадедите ни се е ляла по тази земя. Анатема на отрепките ,които ни продават!
238
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще чакате много дълго!ГЮВЕЧА СВЪРШИ
237
13
 
2
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
Та да си дойдем на темата за протестите 3 месеца Б-я загуби от това , че Бойко не намери решение на проблемите , а избяга от отговорност НИКОЙ НЕ МУ Е ИСКАЛ ОСТАВКАТА а сега иска този същия още 3 месеца да загуби Б-я от това да има нови избори А ако някой оспори какво била изгубила Б-я по добре наистина по добре да се бесят
236
12
 
21
 
! Отговори
лично мое мнение преди 10 години
Бог да пази Бойко Борисов! Чакаме те пак, да ни отървеш от тази мафиотска банда!
235
3
 
4
 
! Отговори
SS до властта е бо преди 10 години
***, аз имам 15 човека персонал, плащам им по около 1400 лв. И не съм фалирал като теб. A, и ние сме едни от най- добрите в нашия сектор.
234
6
 
3
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
SS КАЖИ КАЖИ КАКЪВ ЗАВОД ДА НАПРАВЯ ЧЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО :)
233
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма да има нови избори защото няма смисал от нови партии.
232
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ само се оплакваха и крадяха.
231
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
герберските бо*луци искат хаос и анархия в държавата.
230
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Луната ми блести много силно през деня и затова отивам на протест.
229
4
 
3
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
до 315 - 1 Няма среден бизнес вече в България! Имаше такъв който беше в зародиш. Има дребен и едър . Осигуровките и разходите се плащат много лесно - когато имаш работа разходите не са проблем - касовите апарати не са проблем , а когато работиш като под изпълнител плащанията минават през банка , което прави дори не нужен касов и няма скриване на доходи защото няма плащания в брой или ако има те са не значителни . Ако вадиш днес 1000 лв няма защо да не платиш 100 лв данък но ако вадиш 10 не плащ
228
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво искат хората: нови избори? Мисля, че това не е решение. Ясно е, че това правителство е корумпирано(както и предишното), аз не искам в избора си да избирам по-малкото зло. Искам ВНС, което да направи необходимите поправки в конституцията, и най вече в изборния кодекс(пример:120 депутата, 60 от политически партии и 60 от гражданска квота с чисто политическо минало и сменяеми на всяка година или две, с цел да се предотвратят корупционни практики)Искам България първа икономическа сила в Европа