Безсилието на "Атака"

Камъни в бутилки пред централата на националистите
Обновена: 18 юни 2013 09:45 | 18 юни 2013 09:45,
183

Протестиращи показват камъка, долетял от отсрещната страна. Снимка: Булфото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
8
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
ако в тоя момент се бе вмъкнало едно морско чудовище щеше да произведе по-малък ефект. Всичик се спогелждаха и се питаха "Дали Бай *** изукак" накрая Гочоолу посмя да попита Бай *** (Пеевски)Ама ....кахъм...ти Бай ***...несъменено се шегуваш...не може да говориш сериозон за тази рабоат с вестника?!-А, че как?! тури едно кепе пред окото (пък нема и нужда) и псувай няляво и надясно по когото ти падне. Ще смажем опозицията.като е така аз съм съгласен.
27
8
 
29
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Най хубавото предстои, щом свалим правителството на Олигарски подкрепено от Гея, Бея и Злодея. ОСТАВКА!Тогава за ГЬОТФЕРЕН сидер АГА ЩЕ ГЛАСУВАТ МЕТРЕСАТА МУ И 60 ПЛАТЕНИ МАЛУМНИКА, КОИТО МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ.оставка на Олигарски и нови предсрочни избори - за 20 дни много простотии натвориха, не ги искамеДа гласуваме свободнио и масово - който за когото си иска!
26
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидер Ага да обясни какво толкова държи в този скапан офис ,че го "брани " с барикади???Бранел си земята,под наем ??? От кого и от какво го браниш този офис бе турско ***???Колко ти платиха турците,че сега дума не обелваш срещу тях???ОФИСА ЛИ ТИ Е ПО-ВАЖЕН,ИЛИ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА???
25
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pod masata s mikrofon Volen Siderov zapochna edno izrechenie i monotonno go zavarshi sled 50 minuti . Toi beshe drogiran !!Ochite mu bleeha v nebeto i toi govoreshe s raven glas bez zapetaiki.
24
40
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко ухилен като тиква някъде, доволно потрива ръце...
23
3
 
16
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
сега, каза Бай *** (Пеевски), нито с товя трактир гочоолу ще прокопсаме, нито с твоята бозаджийница Дочолу, а пък с тво квас Данчо, съвсем ще пропаднем. да ви кажа ли аз каков преприятие ще правим . -Е че кажи де?-Ще издаваме ВЕСТНИК!
22
9
 
48
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Едно от хубавите неща, които ЩЕ се случат на предсрочни избори е Сидеров завинаги да излезе от парламента. После, разочарован, да се откаже и от политиката. И накрая хората ако разпознаят в един продавач на картофи на женския пазар бившия фюрер, да като го питат: "Г-н Сидеров, това вие ли сте?" Той ще отговаря: "Бъркаш ме с някого. Извини се..извини се..извини се бе!"
21
6
 
15
 
! Отговори
aman преди 10 години
atakistite sa po golemi *** ot ***, kone s kapaci i nisko intelektualni systestwa koito se wodqt ot edin padar!!!
20
9
 
30
 
! Отговори
до лисан преди 10 години
Партиите изброени от теб ограбиха хората икономически, но Атака им ограби ВЯРАТА в БЪДЕЩЕТО!Атака ги предаде! Това е много по-страшно!
19
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте какво се случва като напишеш "Волен" в Google.. Нищо за Сидеров.Отрязан е като порносайт :) Което не е далеч от истината...
18
7
 
28
 
! Отговори
ubuntu преди 10 години
Атака сменя името си на Юруш поради затоплените взаимоотношения с ДПС ! На въпрос защо сменяте името Волен Сидеров отговорил че на практика не се сменя защото турската дума юруш означава атака
17
5
 
17
 
! Отговори
До 12 преди 10 години
В 11 вечерта не се ходили хората с малките деца да нападат централата на атака. Те отдавна са си били вкъщи, защото днес са на работа, дори и преди това да са били на митинга.
16
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАтака гласува за правителството в което турците редят страната. Улево със заучените речи
15
5
 
26
 
! Отговори
Google.сом преди 10 години
Колкото си по глупавТолкова по трудно можеш да го скриешПример:Сидеров
14
11
 
11
 
! Отговори
сик преди 10 години
Ами само от снимките като гледам как изглеждат протестиращите и как привържениците на Атака, сериозно се замислям кой ли ще е бил провокатор на вчерашните събития
13
8
 
38
 
! Отговори
Отвратена преди 10 години
Учудва ме само как това жалко човече можа да излъже толкова много хора да гласуват за него!За тия глупости дето ги дрънка трябва да получи "награда" за цялостно творчество.Той винаги много си е позволявал,ама да стигнеме до там ,че да сложиме в парламента един луд човек с ментални проблеми е направо позор за нацията.
12
11
 
18
 
! Отговори
CS преди 10 години
Nai nakraq da razkriqt tozi 4erven agent Siderov .koit se klan ina Moskva i Ankara .Vremeto mu svur6i i s nego si otiva i ataka .
11
10
 
61
 
! Отговори
Гопето преди 10 години
Волене ти си предател... Вече няма никакво значение какво казваш... Интересно ми е как се чувстваш щом до края на живота ти ще те наричат *** и Предател... !!!!
10
44
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много статии против Атака! Тя ли е най-голямото зло в държавата?! Тя ли съсипа икономиката и размножи ***?! Ако я няма Атака, нещо ще се подобри ли???????????? И не съм атакист, но фокусът пак започва да се измества от основните проблеми в държавата!!!
9
61
 
16
 
! Отговори
Лисан преди 10 години
Ходете протестирайте пред централите на сдс, бсп, герб и дпс! Те ограбиха България, не Сидеров!