Стефан Данаилов: "Мълча и се срамувам"

Актьорът отказа коментари по казуса "Пеевски"
20 юни 2013 07:26, Петя Славова
78
Стефан Данаилов: "Мълча и се срамувам"
Стефан Данаилов. Снимка: Булфото

"Мълча и се срамувам!" Така лаконично Стефан Данаилов отказа всякакви коментари по казуса "Пеевски" вчера, цитира думите му "24 часа".

Очаква се той да наруши мълчанието си на червения пленум днес.

Остри атаки срещу Станишев подготвят опозиционерите в БСП. Структурите в Пазарджик, Стара Загора, организациите в столичните райони - "Витоша", "Красно село", "Слатина" - искат незабавна промяна.

Още един известен творец направи изказване по повод протестите в страната.

"Протестът вече победи!", "Бунтът е на новата средна класа", казва режисьорът Явор Гърдев в интервю за "Труд".

"Покаянието на ДПС е по-скоро публична фалшификация. Хората излязоха заради собственото си самоуважение!", определя нравствения императив на участващите в бунта Гърдев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
9
 
25
 
! Отговори
До 28 преди 10 години
Данаилов не гласува за Пеевски, не клепайте човека един от малкото хора в БСП който заслужава истинско уважение.
25
1
 
12
 
! Отговори
Хахахахах преди 10 години
До ами даБез да се заяждам, но щом си с леви убеждения защо гласуваш за БСП???
24
2
 
17
 
! Отговори
Стефчо е сладур преди 10 години
Работата с мълчание няма да се оправи! Трябва да се говори и да не се позволява такива работи да се случват. Пък и след като се срамува, защо онзи ден гласуваха за Пеевски!? Иначе СТ. Д. е един от малкото останали свестни и уважавани хора в БСП. Тази партия е едно недоразумение, уж лява, защитаваща интересите на бедните и онеправданите, а пък в ръководството й - червени олигарси и клиентелисти!!!! Отврат!
23
6
 
28
 
! Отговори
ами да преди 10 години
прав е човекът. Аз съм с леви убеждения и също се срамувам.Не се чувствам добре при такова ръководство и поведение на лидерите ни.Аи не мога да премина на другата страна - в дясно, просто не мога.
22
17
 
22
 
! Отговори
123 преди 10 години
Един наистина достоен Човек!
21
7
 
39
 
! Отговори
Тъмно син преди 10 години
Ненавиждам БСП и покварените й активисти, изповядващи нищо общо с лявата идея. Но и в тази партия има и читави хора. Ст. Данаилов е направил достатъчно за страната и всичките й хора. Моля, с повече уважение към този велик българин. Благодаря ти г-н Данаилов!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БогданИ затова получи плюнки в лицето ! Трябваше да се уважи неговото действие , поне в тоя случай , ама го уважихме с плюнки !
19
6
 
14
 
! Отговори
Johnnie преди 10 години
Затова ли ти плащаме - да мълчиш ? Затова от артист политик не става, артиста си остава артист. Като нищо не можеш да промениш в положителна посока, по-добре се махай от там, та да дойде някой който може.
18
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свалям своето доверие от премиера Пламен Орешарски. Това каза за агенция Фокус Румен Петков - член на Националния съвет на БСП и бивш вътрешен министър. Той каза, че има неща, които го смущават - назначения в енергетиката на хора, които имат влязла в сила осъдителна присъда, за което Петков е предупредил и министъра, и премиера.
17
8
 
50
 
! Отговори
Не пипайте СТАНИШЕВ преди 10 години
Не пипайте СТАНИШЕВ ,до като и последния българин не се ПОГНУСИ от БСП!
16
7
 
21
 
! Отговори
Велински преди 10 години
Ти поне излез от помията с достойнство, *** си вкъщи и си стой там. И без това бая ги забърка, не само в политиката. Браво на Слабаков, знаете що стори.
15
5
 
28
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Господин Данаилов,нещо да кажете по въпроса за музея в Бояна. На кого го харизахте ,докато бяхте министър на културата. Комунист ли е , никаква вяра не може да му имаш.
14
2
 
18
 
! Отговори
_Анонимен преди 10 години
Така е. На всеки, който се е продал на БСП не му остава нищо друго, освен да се срамува. Те са така структурирани, че или трябва да се включиш в общата далавера, или да си траеш и да срамуваш. Никой не може да ги промени към добро, дори и да е имал някакви идеали преди това.
13
0
 
56
 
! Отговори
Митко Бомбата преди 10 години
Ламбо,само със мълчене нема да стане,брат.Иначе има за какво да се срамуваш.
12
12
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ламбо греба с...пълни шепи,от станишевото...царуване в БСП.Като министър,не спря да си прави...филмите(разбирай,да си...работи частно).А че само той ли е,почти всички червени...функционери,хем в парламента,хем кой доцент,или професор и...четат лекции на ляво и на дясно.Пълна демагогия е този Ламбо,както и цялата им партия.
11
1
 
23
 
! Отговори
боико митев преди 10 години
бсп подрепя гълъбовския мафиот и олигарс вече три мандата а тои се явява от три различни партии срам за бсп
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, нали го учеше Серж да кара трамвай.
9
7
 
55
 
! Отговори
Приятел преди 10 години
Ламбо дължи на българите едно голямо извинение,защото дълго време беше употребяван от БСП да заблуждава,че това е нормална партия,след като той е в нея. Голям е личния му принос БСП да е власт и да обслужва олигархията. Ламбо,нека те запомним като честен човек - откажи се официално от членството си в БСП.
8
12
 
33
 
! Отговори
Овча Купел преди 10 години
Само ако изберем Кадиев имаме някакъв шанс. Със старите злобарите от кръга Станишев, процесът на гниене ще продължи. Станишев, Кутев, Манолова, Нинова, Корумбашев, Миков, Стоилов, ***, оная овца с червената грива, АУТ АУТ АУТ! Ще си скъсам партиината книжка публично ако днес няма промянав БСП.
7
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мълчи, а говори!