70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски

Протестираща заплаши, че ще започне гладна стачка
Обновена: 19 юли 2013 19:25 | 19 юли 2013 19:20,
183
70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски
Шамара щастлив на контрапротеста. Снимка: БТА

Около 70 граждани са се събрали на поредния контрапротест в подкрепа на кабинета "Орешарски" на пилоните пред НДК.

Единственият издигнат лозунг гласи: "Тук сме хора с различни политически убеждения, но с една кауза – да дадем шанс на правителството".

70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски
Снимка: БТА
Жена с българско знаме в ръце, участник и във февруарските протести, заплаши, че може да започне и тя гладна стачка.

Участниците в контрапротеста заявиха, че при едно работещо правителство не е нужно да стоят с часове и да маршируват, а трябва само да покажат своето присъствие и подкрепа.

Още по темата

На днешния контрапротест присъства и Мишо Шамара, който преди часове даде пресконференция и обяви, че каквото и да е управлението в момента, не може да е по-зле от това на Бойко Борисов.

70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски
Снимка: БТА
Според него по време на предишното управление демокрацията в България е умряла, а Борисов "постоянно мътел водата".

В защита на сегашния кабинет рапарът посочи увеличението на парите за майчинство и намалението на цената на тока. Той заяви, че ще подкрепя управлението на Пламен Орешарски, докато взима разумни решения.

В района на контпрапротеста пред НДК има едва две полицейски патрулки.

След като се изприказваха, контрапротестиращите се разпръснаха и разотидоха, площадът пред НДК се опразни към 19.15 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
36
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До ohТези хора начело с Шамара са на възраст 70+ толкова ли не разбират че ако червените пак създадат безумни условия, то НЯМА ДА ОСТАНЕ КОЙ ДА ИМ ПЛАЩА ПЕНСИИТЕ??? Една година две и ае хазната ще е ограбена, всичко живо ще е бегало или изнесло парите навън, тия за 1 месец издумкаха цял милиард - което е само началото. И ПОСЛЕ???? Какво ще ядат? Предизборни обещания? Аз ако не работя - те няма да взимат пенсии, проумейте.
68
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като има предсрочни избори струващи ни отново няколко милиона кой ще влезе в парламента бе? Мутрите убийци на България ГЕРБ, *** от турско-***-комунистическия алианс БСП/ДПС и недай си боже Национален Фронт за Спасение на Бойко... Нищо хубаво не ни чака
67
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Жена с българско знаме в ръце, участник и във февруарските протести, заплаши, че може да започне и тя гладна стачка"постепенно ще почнат да си казват кой е участвал на февруарските простести, които "ама хич не бяха политически"
66
27
 
21
 
! Отговори
oh преди 10 години
Днес разбрах, че на майка с дете пред Президенството дават 150 лв. А тези хора тук много са видяли и много повече знаят от всички красиви , но глупави водени от няколко забравени "интелектуалци, наричащи се професори, поети и писатели. Е как ще напомнят за себе си? И кой умник ще тръгне след тях? Затова пък заблудени дал господ.
65
1
 
18
 
! Отговори
ML преди 10 години
До Analizatora Д.Г.Д
64
4
 
21
 
! Отговори
Blagoevgrad преди 10 години
smezhnici
63
2
 
40
 
! Отговори
БCП В CЪРЦЕТО преди 10 години
Гледам снимките. Ако трябва да ги озаглавя.......... "Комунизма си отива". В прекия и преносния.......
62
30
 
24
 
! Отговори
Analizatora преди 10 години
Най-накрая трябва да се махне тази партия ГЕРБ!И без това не идват на работа, защо не си отидат завинаги!Единственото нещо, което правят е да ни крадат!Всеки ден започнаха да излизат ужасните им схеми СРС-та, някои се съдат в момента, незаконни строежи по морето ( Президента), тефтери, офшорки!На всичкото отгоре са свързани надълбоко с олигарсите ни и има приятелства със съмнителни личности- наречени честни бизнесмени!Само на Волен му стиска да ги гони, защо на нас не ни стиска!Да хванем да ги изгоним накрая всички лица свързани с ГЕРБ, с мутренизацията и олигархията в нашата д
61
2
 
29
 
! Отговори
WRC преди 10 години
SORRY ШАМАР ГОРИ МИРИШЕ МИ НА ИЗГОРЕЛИ ГУМИ
60
5
 
35
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До БCП В CЪРЦЕТОАнц де, аз много добре си ги спомням. А шамара се разхождаше с една лепенка уж като пребит заедно с майка на Ванко и хленчеше за полицайски произвол, колко добро момче беше дружката му Ванко. Повърня, сега и в политика се вре. БЛЯК!
59
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
69 баби и един изтрещял "рапър".
58
3
 
34
 
! Отговори
БCП В CЪРЦЕТО преди 10 години
до 72. Само да ти припомня, че закона Ванко 1 е внесен от сегашните председатели на НС Мая Манолова и Христо Бисеров!
57
3
 
38
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Как няма да подкрепя БСП, та нали те отърваха приятеля му Ванко1 - сутеньор и дилър на дрога - от затвор чрез безсрамна законодателна поправка! Ще ми говори за политика мазен *** който на родния си език не може да говори без псувни барабар с хиподила Витков. шамара - президент, Светльо Витков - премиер, Волен - Патриарх, Азис - национален поет ще направят. Е, нЕма такъв цирк!
56
7
 
33
 
! Отговори
БCП В CЪРЦЕТО преди 10 години
Една идея за креативни младежи. Направете пародия на Шамара с бабите. Ще стане супер клип:)))))))
55
20
 
21
 
! Отговори
blablablablabla преди 10 години
БCП В CЪРЦЕТО недоносчето прокопиев само може да сънува оставки с тези 3000 човека дето викат пред парламента. онези пенсионери дето се опитваш да подиграваш сега няма за какво да протестират бсп на власт върши си работата... иначе го видя февруари 200 000 по улиците
54
5
 
49
 
! Отговори
Калин преди 10 години
Жальк е Орешарски 4е няма мьжко достойнство,а се е хванал като удавник за сламка за тия 70 4овека платени пенсионери во главе с Мишо Шамара.Бойко има достойнство и си вьрна властта на народа,а Орешарски е пьзльо и мижитурка
53
5
 
54
 
! Отговори
БCП В CЪРЦЕТО преди 10 години
Митинга бе огромен.Водеше го мищо ла*нара. 50-60 пенсионера слушаха рап по мотиви от руски частушки. Танците неусетно преминаха в казачок. Сълзи на умиление потекоха в очите. Накои други "сълзички'....в памперсите. Бъдещето на България ликуваше! Много сме!........... Митинга свърши. Пожелаха си утре да са пак толкова/дай Боже/. Все пак............биологията си е биология........
52
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Раздали на 2 пенсионерски клуба по 100 лева да се разходят до пилоните и това било контра-протест...??
51
4
 
40
 
! Отговори
БCП В CЪРЦЕТО преди 10 години
Бареков 2. Приключил завинаги.
50
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А горките платени пенсионери го гледат и се чудят кой ли е пък този... Пародия пълна.