Кой обича повече Орешарски? Защитниците му разделени

Днес му връчват подписка с 260 хил. души, друга с 370 хил. отлежава
30 юли 2013 08:45,
154
Кой обича повече Орешарски? Защитниците му разделени
Продължава събирането на подписи в подкрепа на премиера пред НДК. Снимка: БТА

Контрапротестиращите се разделиха на две, след като днес Гражданската инициатива "За нов Обществен договор" ще връчи на на премиера Пламен Орешарски подписка в негова подкрепа, събрала парафите на 260 хиляди българи.

Маршът на подкрепата ще започне в 10:30 часа от градинката на "Кристал", ще продължи по бул. "Цар Освободител", за да стигне до правителствената сграда.

Още по темата

Организаторите предвиждат 28 кутии от 28-те области на България, с които да бъде внесена подписката. Те се похвалиха, че събраните подписи само за 20 дни са повече от 260 000.

Целта на инициативата им е да бъдат обсъдени възможностите за реализиране исканията на гражданите до края на годината и сформиране на съвместна работна група с експерти от Министерския съвет, Народното събрание, ресорните министерства и гражданската инициатива, която да подготви предстоящо провеждане на Кръгла маса.

Основен лозунг на инициативата ще е: "Орешарски, свърши си работата!".

Другите привърженици на Пламен Орешарски, които се събират всеки ден пред НДК, се разграничиха от тази инициатива - те имат друга подписка с 370 хиляди души в нея.

И те също като Гражданската инициатива "За нов Обществен договор" възнамеряват да внесат документа в Министерския съвет, но с копие до Народното събрание и президентството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
2
 
! Отговори
BG преди 10 години
Премиера: МНОГО СТЕ, "СИЛНИ" СТЕ, ДЪРТИ СТЕ !!!
122
2
 
5
 
! Отговори
ГОШКО преди 10 години
САМО ГЕРП
121
7
 
1
 
! Отговори
до 130 преди 10 години
С какво го сравяваш с бифшя примиер е оня е *** поне 20 пъти от този Долу Герб и БСП
120
5
 
1
 
! Отговори
Бенковски преди 10 години
Разледвайте най после Искра Фидосова за доброто на бедния и ограбен бъргарин след управлението на Герб доста истини ще излязат наяве Долу Герб и БСП!!!
119
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шамарчето защо го няма на снимката
118
2
 
11
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Каква я мислехте каква стана? Ами така е,като имате такъв лидер като Мишо шамара! Такъв шамар ви плесна,че дълго време ще ви пищят ушите! Скъпи любители на Орешарски не разбрахте ли че сте ъ-малък за това правителство!Просто ви използват!Това е истината!И Мишко си вре главата,където не му влиза пръста! Депутатче иска да става,ромите да представлява,това му е целта!Да пази Господ от такива като него! А вие продължавайте да се цепите,докато станете на тресчици!Няма лошо,тя и партията ви това прави
117
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато една държава се определя от изкуфели пенсионери, нищо хубаво няма да се случва :) и 370 000 хил. да са пак са малко.
116
8
 
18
 
! Отговори
отврат преди 10 години
А физиономията на тоя "премиер" е толкова чворска и просташка , какъвто е и манталитета му.
115
7
 
13
 
! Отговори
унизен българин преди 10 години
Това е най-точното определение на Орешарски! Точно така -това е самата истина и поредна подигравка с народа: премиер - ***!
114
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледахте ли по БТВ Орешарски как си чешеше топките пред камерата. После го давах и по Господари на Ефира. Поредния премиер-***. Боко изглежда като ентелигент до тоя *** който си дръгне макарите в ефира. А жената до него в студиото го видя и се дръпна. Резил! Направо ме е срам че съм българин.
113
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във Варна има ли от тази подписка ? Искам и аз да се подпиша !
112
7
 
21
 
! Отговори
Форешарски преди 10 години
Форешарски само бабичките го обичат и Мишо Плескавицата, защото са еднакво изкуфели
111
5
 
25
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
АЛООООО,МНОГО СЕ УВЛЯКОХТЕ С ТЕЗИ ПОДПИСИ!!! ДА НЕ СЕ СПЪНИТЕ,ДОКАТО ГИ СЪБИРАТЕ ПО БУЛЕВАРДИТЕ! САМО ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ГИ ИЗКАРАТЕ 8 МИЛИОНА,ЧЕ НЯМА ТОЛКОВА НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ! И МНОГО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ! ДЕРЗАЙТЕ! С ПОДПИСИ БЕЗ ПОДПИСИ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПЪТНИК С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!
110
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви са тия зомбита на снимката, да не снимат Заразно зло 5?
109
4
 
22
 
! Отговори
Свет преди 10 години
Някой да му прави впечатление "културиста" с червен потник и знаме на преден план. От няколко дена все него виждам на репортажите за контра-протеста - и все е със същия червен потник. Вече ми е любимец!Култово - страри баби - между тях Мишо Шамара с татуировки и брада, и "културиста" с потника. Купона е пълен!
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА!
107
3
 
31
 
! Отговори
Красив преди 10 години
Ау у у каква свежест лъха от снимката :-), тези хора искат това правителство да ни управлява.Какво ново да очакваме да се случи ? тия хора искат да ни върнат във времето на Сталин.
106
3
 
27
 
! Отговори
ник преди 10 години
това прави по груби сметки 500 хиляди ..... ааа ама вие не сте сериозни бе ! Че това е повече от ВСИЧКИ гласували на изборите . Явно БСП вече предлагат ново здравеопазване , " Върни БСП-ар от гроба " .... Ама как ги слагат тия числа просто не е истина !
105
5
 
31
 
! Отговори
Читател преди 10 години
250000-300000 човека в България са предатели, щом подкрепят една партия и едно правителство, които предадоха народния избор на една етническа партия ДПС и една фашистка организация като "Атака". Ако това е истина - срам за българския род.Но какво ли се учудвам - лидер на БСП - украинец, когото и майка му дори не подкрепя в политиката, а пък бившите секретари, дето не са пили уморени вода какво да чакам? Тези хорица, идея си нямат, какво им готвят новата Троица. Щом като хиляди са на улицата да х
104
3
 
26
 
! Отговори
от НОИ преди 10 години
Защо толкова кратко помнят хората! Нама ли кой да попита това недоразумение-премиер още ли стои плътно зад Мургина ,както декларираше не толкова отдавна.Ето ,че делата щрещу нея се възобновяват.Пак ли ще я подкрепи-сега вече удобно от по-висока позиция?