Британските туристи са 5%, само с тях имаме проблеми

Филмът на Би Би Си излага единствено англичаните, заяви зам.-министър
3 окт 2013 14:20,
25
Британските туристи са 5%, само с тях имаме проблеми
Бранимир Ботев. Снимка: БТА

Филмът на Би Би Си за Слънчев бряг не излага България, а английските туристи, които са заснети, коментира във Варна заместник-министърът на туризма Бранимир Ботев. По негови думи у нас гостуват чужденци от повече от 40 държави и  с тях няма подобни проблеми.

"Английските младежи са около 5% от всички летовници и само с тях има такива проблеми. Ще търсим варианти за спиране на проблемите с гостите от Острова", каза в подкрепа председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

Още по темата
Според отчетите туристите, посетили България през тази година, са с 5.8% повече в сравнение с миналата, информира ресорният заместник-министър. Най-голям ръст имало при гостите от Турция - с близо 60 на сто, при руснаците - с 15,8%, а при украинците със 7,8.

Ботев каза още, че ще бъдат възстановени закритите или създадени нови консулства в Русия с цел максимално бързо да се обработват документите за издаване на визи.

"Предвиждаме да бъде намалена дейността на посредническите фирми, които усложняват и оскъпяват този процес. Ще бъде засилен и институтът на почетните консули, които имат възможност оперативно да извършват тази дейност”, уточни той.

По думите му се подготвя и пакет от законодателни промени, свързани с инвестиционното присъствие на граждани от Русия и ОНД, които при съответна инвестиция у нас, да придобиват облекчен статут в Шенгенското пространство и многократна виза. Заместник-министърът на туризма участва в туристически форум в курорта "Златни пясъци" край Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако последните открития се окажат верни, а именно, че слънчев бряг е най-ниската точка на континуума пространство време, то това обяснява утаилите се там обекти :-)
23
0
 
4
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До 12345618 Да те светна!Именно от средните векове нашите Черноморски кални бани са лекували измъчените тела на всякакви моряци!Разкопките потвръждават писмените сведения!А дали са пили през престоя си на наша земя, всеки сам да си помисли!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Izlagaciqta si e texna ,problema si e texen ,i zashto nie se chuvstvame vinovni ne razbiram .Cqlo lqto Ispanskite *** sa pulni s texnite shturotii ,ne samo v Bulgariq se izlagat .
21
0
 
6
 
! Отговори
пияч! преди 10 години
190 5 ОтговориПатриотпреди 9 минутиПроблема на англетата е не че пият ,а че НЕ МОГАТ да пият!Кога ще го раберат това!.....абсолютно верен коментар,евала пич!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
до ком. No.2 - СПИРО ти не си добре!
19
0
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
хахказаха им го на тия поданници гадни! колонизаторите не заслужават никакво уважение!!!!
18
0
 
8
 
! Отговори
123456 преди 10 години
Сега е време някой да им припомни историята за "red rope", когато през средните векове британските моряци като свършили парите за пиене и започвали да продават въжетата от корабите. За да се спре това, във въжетата започнало да се вплита червена нишка, за да бъде ясно, че са британски и да се разпознават лесно и да не се купуват по пристанищата. Не е лошо да се направи документален филм на тази тема и да се излъчат кадри с благородните пиандурници, наследили традициите през вековете.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Ботев, и на Филипините е така. Все хорошо. Пълен ....... сте другарю!
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слънчев бряг е най-големия бардак и пропаднало място в България! Всички младежи знаят какво се прави там.
15
0
 
3
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
До НаблюдателЗа такива като теб има приказка:Недей да разсъждаваш!
14
2
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Чудя се кое е по-голям резил - британски пияндурници вандалстващи по нашите курорти или нашенски *** на бивак с външно WC по техните градинки.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
nqma po-mrasni hora ot angli4anite, rabotila sam v 4ugbina samo s tqh, nagledah se na piqni i v staite im palen bardak, zaedno drehi sas obuvki na poda!!!!!!!!!!!!!!! vsi4ki go znaqt tova. problem e i za horata v Garciq, v Ispaniq, pravqt samo orgii. izliza kato tema za komentar cqloto lqto po tehnite televizii
12
0
 
35
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
В един испански филм "Мадрид 1987" (1912 г.) главният герой казва: "Ние испанците пием по няколко чашки за настроение. Британците пият без ограничение. Те пият за да умрат."
11
0
 
47
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Точно така англичаните са пълни ***. Някой им е виновен че се губят в хотел 50 квадратни метра, и че скачат от балконите в басейна, и му се сърдят че не се приближил към тях. Че и имат наглоста да съдят хотелиерите за това. Същите са и в политиката. Пренаселени с *** дето ги мачкат на всеки закътан ъгъл, но 5 милионна България щяла да им напълни страната с лоши емигранти!
10
0
 
47
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Английските *** навсякъде по света имат проблем с възпитанието си.
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До барман вече в отпуск - никой не може да се мери е руснаци и скандинавци в пиенето! ненадминати са! англичите са долни ***, тях не ги дишат даже другите британци и ирландците!
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
англичаните в кипър са средна класа и по- , но са същата стока, като се напият! нощно време се пребиват по кръчмите, а линейките не смогват на пияни до смърт англичанки! и тука са кротки, в кипър са над 90% от чужденците и са страшно арогантни и агресивни!
7
0
 
33
 
! Отговори
барман вече в отпуск преди 10 години
Преди 15-тина години бях на Пампорово. Там колегите бяха отделили един хотел само за британци, мисля, че се казваше "Панорама", може и да греша. Тогава още нямаше такъв наплив на британци, не ги бяхме научили що за стока са, но Пампорово имаха вече опит с тях. Питам ги "Защо така ги отделяте", отговорът "Тия британците не са у ред, напиват се, бият се, потрошават обзавеждането и се налага да го ремонтираме всяко лято"...Такива са и в Испания и в Гърция и навсякъде...
6
1
 
41
 
! Отговори
гого преди 10 години
слушай Спиро, аз живея от 6 години в лондон. тука трева и дрога продават навсякъде а полицията се прави, че не забелязва. На центарана Лондон на Лестър Скуеър на всеки 5 метра има дилъри а на 20метра от тях е полицията. Тука кат се почне от сряда че до неделя всяка вечер покраи нощните заведения из целия лондон мирише на трева. аз такова нещо в България никъде не съм виждал. Тия нагличаните се напиват кат *** после се тяркалят по земята и за изтрезняване по една трева дръпват пропадняците
5
0
 
27
 
! Отговори
гого преди 10 години
слушай Спиро, аз живея от 6 години в англия лондон. тука трева и дрога продават навсякеде а полицията се прави че не забелязва. На центар ана лОндон Лестър Скуеър на всеки 5 метра има дилъри а на 20метра от тях е полицията. ТУка кат с епочне от сряда до неделя всяка вечер покраи нощните заведения из целия лондон мирише на трева. аз такова нещо в България никъде не съм виждал. Тия тука нагличаните се напиват кат *** после се тяркалят по земятаи за изтрезняване по една трева дръпват пропадняците

Спонсорирани публикации