#ДАНСwithme 137 пак подкрепи студентите

Протестът затвори кръстовището на Ректората
Обновена: 28 окт 2013 23:09 | 28 окт 2013 19:51,
642

Снимка: Булфото

Граждани се събраха на поредния протест с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски. #ДАНСwithme 137 отново започна на площад „Независимост”. Там хората блокираха движението. След това те тръгнаха към Софийския университет.

Около 19.00 часа, по данни на МВР, протестиращите пред Народното събрание са били около 500 души.

Протестиращите традиционно бяха много шумни, като биеха барабани, свиреха със свирки и вувузели. Част от тях носеха български знамена. Част от тях носят и плакати, които гласят: „Народе събуди се, окраден, измамен, измъчван докрай, от БСП, ДПС и Атака”, „Вашите бездействия = на смърт”, „Народе???? Търси водачи, не лапачи” и „Падението: Иноваторите и иновациите”. В района има засилено полицейско присъствие. Протестиращите скандират „оставка”.

Полицейското присъствие е засилено. В един момент протестът, които подкрепя студентите, които са окупирали СУ „Свети Климент Охридски” и  #ДАНСwithme се сляха. Протестиращите отново затвориха кръстовище на Ректората.

Протестиращите преминаха и през сградата на НАТФИЗ, а след това се отправиха към Народното събрание. Там хората насядаха по земята и продължиха да скандират.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


642
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Василее,Божков,Пеевски...
66
5
 
6
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
ИВО ПРОКОПИЕВ, ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ, СВЕТОСЛАВ БОЖИЛОВ, СЪАКЦИОНЕР НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ЧЛЕНОВЕ НА УНИВЕРСИТЕТСКОТО НАСТОЯТЕЛСТВО НА СУ----------- Подкрепете ги бе, какво чакате - подкрепяйте, подкрепяйте :)
65
0
 
2
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
До 141Сканирано копие на касова бележка за заплатено лечение ще представиш ли?Чакам...
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някои партийни *** губят контрол над нервите си ... ? е не може все вашите да са на власт ...нека пoгладувате малкo и вие като обикновените хора ...
63
7
 
14
 
! Отговори
до Поп Грую преди 10 години
Абе Груйчо, не виждаш ли че тези "социални придобивки", ще ни излезнат през носа. Вече ще си плащаш 50% от лечението до края на годината в болниците. Не ви ли е срам *** такива да продължавате да поддържате това антибългарско правителство?
62
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Токът не е бил скъп, за да се намаля, пенсиите нс глупавите пенсионери трябеа да се намалят, не да се увеличават.
61
12
 
10
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Народе събуди се, окраден, измамен, измъчван докрай, от БСП, ДПС и Атака===========Не знам кой ограбва, но това правителство намали тока, вдига заплати и пенсии, а ББ вдигаше среден пръст. Че на лигавите шопски хипстъри това не им харесва, мен малко ме ***. Явно съветниците(презокеанските) на Бочко са добри...
60
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ел Орешаро е решил да стиска кокала докато може....., явно. Ама какво може да ти измисли един Орех?! Първо обяснява как данък лихва бил кръвопийски. Сега пък иска да го връща - ...... достоен последовател на гейчо СтаниМишев. Не случайно му беше министърче.... *** като изгнил орехнапълни София с *** от Сирия, Сомалия, Афганистан, Пакистан и къде ли неизпълнява поръчките на Гея и Бея без да расъждава, по *** премиер досега не бяхме имали
59
0
 
1
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 95 To и 10 милиона турци са избягали в Германия, но виж турската икономика.... Ние сме нищо като народ, от това следва че сме нищо като държава и от тези двете - че икономиката ни е нищо на квадрат. Силна икономика не може да има без силна държава. А за България е в сила поговорката "*** народ- слаба държава" Та пак да те питам - каква икономика искаш да има, а?
58
0
 
2
 
! Отговори
Don Claude преди 10 години
Селска история.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до до ПанчоАко пишеш за онова дето им го натресоха на пловдивчани...тая материя не ти се отдава и пробвай нещо друго. Докато за митрополити се слагат злодей, а не праведници( средно положение НЯМА!) България хайр няма да види, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ОТ ДС ИЛИ ДРУГА СЛУЖБА.
56
6
 
21
 
! Отговори
Ole преди 10 години
Утре ако тия *** пак блокират пътищата, което днес почти ми коства работата, лично ще взема една пушка, ще отида при тия "интелектуалци", ще направя едно масово убийство, а след него ще се запаля, защото ми писна тази загубена държава! Когато бях без работа при мутрата Борисов не протестираха, сега работя и на Борисов пионките ще ми костват работата! Долна клика!
55
12
 
8
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Сега ще преброим червените драскачи. Тази вечер са особено активни. Явно нещата вървят добре! Бройте минусите!
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом се появиха старите уродливи физиономии,пак ще е ,,всичката пара в свирката,, Сценарият е същия от 1993г. насам. Нищо ново под слънцето.Едни и същи кукловоди -един и същ сценарии.И да се смени правителството ще доидат кои? Герб(БКП-ДКМС+ ДС),Реформаторите(Кунева, перманентната лъжкиня- 3 и 4 блок на АЕЦ),Седесарите и Костов - ледоразбивачите на икономиката, ***-убииците на Българската душа. Судентите играят в един МАСКАРАД. Просто са кукли на конци. Със сигурност и парички играят?
53
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
60 студена и 500 алармаджии са централна новина, обаче митинга които иска оставка на пловдивския кмет - не се отразява - то бива бива безпристрастна медия, ама чак пък толкова ;))
52
8
 
12
 
! Отговори
nasakotoqkata преди 10 години
съжалявам отново съм по краен от краините стига толкоз протести окупации и тнт наближавате предела скоро провинцията ще доиде в сф но не с 100 200 а с десетки хиляди и просто ще ви смете като ненужен *** какъвто сте всъщност помислете си
51
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Терористите трябва да се унищожават. особенно тези платени от Сорос и ЦРУ.. Рано или късно ще се наложи да ги унищожат.. Те рушат всичко , създават хаос , за бъдем още по-бедни и бедни .. хаос като в този в Либия и Сирия.ЦРУ плаща на терористи *** за да може да граби и граби.. САЩ живеят само от грабежи на ресурсите на други нации.
50
4
 
11
 
! Отговори
рудан преди 10 години
До реално Амчи той нали и Бойко е комунист и цялата орда Герб е от комунисти , комсомолци и ДС.Изпълзяха старите муцуни от реформатори (ама как ни реформираха,та чак в *** ..ъз ни навряха),***, костовисти и всички други смукали и смучешти силите на Б/я. И докато такива наивници,,окупират,,и ни отвличат вниманието ,заливат ни хиляди незаконни емигранти,концесиите остават непокътнати(златото) ,продават ни с храна пълна с ГМОи Бог знае какво? А самолетите летят и ни пръскат,пръскат......
49
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Арменският вампир магърдич халваджиян отново се е разговорил против българския народ по Нова тв и вип брадър през най-гледаното време,, колко не сме били толерантни към гейовете, към чужденците,, какви диваци сме били българите, колко сме прости и изостанали?! Чудя се няма ли най-после някой да каже на тази ***, това, че като е част от малцинство не му дава право да хули и манипулира, превъзпитава и обижда цялата страна по този гнусен и лицемерен начин?! ОТВРАТ!
48
5
 
11
 
! Отговори
да ви еба майката преди 10 години
ай серктир на цялата скапана окупирана от ционисти,турци и *** скапана държава,ай сектир на гнусната и продажба *** костовиска и бойковистка ,безродна продажна ***,ай сектир на платените обратни псевдостудентски окупаторски ***,ай сектир на *** -преродената пастирка плевнелиев,ай сектие на анадлоския *** доган,ай сектир на украйнския еврейн сер-гей ,ай сектир на цялата долнопробна и продажна журналистикка ,ай сектир и на платените драскачи ная политическите централи