Недоволни чакаха Орешарски на лекция в УНСС, той не отиде

Часът бе проведен при друг лектор, а студентите бяха разочаровани
Обновена: 2 ное 2013 14:49 | 2 ное 2013 14:47, Петя Славова
317
Недоволни чакаха Орешарски на лекция в УНСС, той не отиде
Пламен Орешарски Снимка: Булфото

Премиерът Пламен Орешарски не отиде на лекция в УНСС. Часът бе проведен при друг лектор, съобщи БНТ.

Обяснението на преподавателката, която влезе в час, е било, че е настъпила промяна в разписанието и студентите са уведомени за това

Група студенти от УНСС и от Софийския университет се събраха тази сутрин пред залата, в която разбрали, че министър-председателят Пламен Орешарски се очаква да прочете лекция по финансов мениджмънт. Решили да изкажат исканията си към него лично.

Протестиращите останаха разочаровани, след като разбраха, че премиерът няма да дойде.

Увеличи се и броят на плакатите пред кабинета на премиера с искане за оставка. Междувременно окупацията в аудитория 2006 продължава денонощно.

Днес преподаватели, които подкрепят инициативата, изнасят лекции в окупираната зала. Има и студенти, които са на мнение, че окупацията не е най-добрият начин за протест.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АтакистНапротив,точно тези дето се друсат по чалготеките,баш им дреме кой ги управлява.Тяхната ценностна система е съвсем различна.Подкрепям Умните студенти,протести до дупка!А Орешарски го видяхме колко му е достйнството,скрил се в мишка дупка.***!
22
10
 
8
 
! Отговори
оргия преди 10 години
До кажете нещоС тяхните социални политики вече сме ги виждали до къде я докарват .Питам аз и отговор не чакам .Това което го обещават като предизборна платформа кога ще го изпълнят 250 000 работни места в края на мандата промяна на изборният кодекс края на мандата защото не ги биле оставили да работят спокойно и за 4 месеца нищо не може да се направи и на края ще им бъде виновен Б Б защото оставил държавата в лошо положение а те и идея си нямат как да изпълнят обещаното
21
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, аир нема да видите ! В Ада ще горите !
20
9
 
14
 
! Отговори
tough преди 10 години
Лелеее, *** от тоя ли некадърник се надяват да научат мениджмънта?...
19
7
 
11
 
! Отговори
Време е истини... преди 10 години
....Нека всеки, който бърка СТУДЕНТИТЕ с партийни и заплатени агитки си ПОСИПЕ ГЛАВАТА с пепел ! Какво му е наред в живота и в държавата, избройте пркрасните постижения, хайде... 1 На последно място сме по бедност. 2. Никой не иска в държават си дори за черна работа българи 3. Води се 24 години безспир политика на КРАДЕНЕ, МАФИОТИЗИРАНЕ, Поръчкови интереси, Неработеща ИКОНОМИКА, Некадърни , приятелски кръгове си разпределят ръководни постове, за да се защитават интереси на ОЛИГАРСИТЕ само и т.н.
18
9
 
16
 
! Отговори
Mainovo преди 10 години
Нема по-голяма мишка от него - кукла на конци, страхлив и нагъл инат. да си връвиш, колкото се може по-скоро. И това ми било финансист. Ти си ОЛИГАРХИСТ!
17
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СИГУРНО ВЕЧЕ Е ПОДАЛ ОСТАВКА И ЗАТОВА ГО НЯМА.ИЗНИЗАЛ СЕ Е ПРЕЗ ПОДЗЕМЕН ИЗХОД.
16
14
 
13
 
! Отговори
кажете нещо преди 10 години
Нормално е да не отиде при ненормални .Искали оставка и нищо друго и закакво му е на студента тази оставка и той не знае.Имаше избори и те бяха на 12 май .Поне веднъж някой от тях да каже защо им е тази оставка и като има нови избори кой ги иска.Това с избори до дупка е много *** политика на Тиквата.
15
3
 
5
 
! Отговори
оргия преди 10 години
До Не на корупцията!Хайде снимайте такива който вземат пари качете ги в нета всички да ги видят .Вземете вие пари и кажете кой ви ги даде .Много е лесно да укоряваш някого и да не поемаш отговорност то и заради това България е на това цветущо ниво през годините на така нареченият преход защото всички сме много разбиращи много дейни и най вече само лаваджий .За огромно съжаление обаче думите нямат тежест други неща говорят в днешно време
14
19
 
9
 
! Отговори
Не на корупцията! преди 10 години
В Софийския университет ,редом до студентите ,окупирали сградата с целта,да свалят кабинета , има и такива ,НА КОИТО СЕ ПЛАЩА ПО 40 ЛВ НА ДЕН ,ЗА ДА СТОЯТ В УНИВЕРСИТЕТА!
13
9
 
0
 
! Отговори
Името преди 10 години
На УНСС много му се е вдигнала работата, щом реално действащ управленски персонал преподава там, вместо някви изкуфели *** старци от секцията за непотребни никой. По-добре действащ премиер *** за пример от колкото абсоллютно нефункциониращ гении. Така поне Хората с IQ извън числата започващи с знака "-" аджеба си извадят някви реални смислени идей за тва кво става и после земат, че направят нещо. + Нищо не знам за тоя човек, примерно, че е 1/10 от мен м ие ясно ама то и тва е бая.
12
1
 
12
 
! Отговори
:) преди 10 години
До АнонименПич "***" не "отребки". Коментара ти дказва кой по-скоро е неграмотен и платен.
11
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Студентите са безотговорни и незрели в постъпките си!Всички те страшно добре си прекарват и видимо се забавляват.Защо дестабилизират държавата и изпълняват политическа поръчка?Аз работя,издържам семейство и искам стабилност!Стига с тия вувузели и оставки!Нека попитаме родителите на тия хлапаци какво мислят по въпроса за окупацията на ВУЗовете?Само не ми говорете за идеали и тем подобни!Да си плащат изцяло обучението сами,тогава ще ги питам!
10
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКААААААА!!!!!
9
3
 
4
 
! Отговори
TRAKTOR преди 10 години
DRYPNA MU SE FASHKIQTA NA SYSELA NEDEN I SEGA SE IZNIZVA OT TUK I TAM KATO PARDOCH IZ GASHTI. TAKA E.....GUZEN NEGONEN BQGA. TIKVATA MOJESHE DA E VSQKSKYV NO BAREM KATO MYJ IZLIZASHE PRED VSICHKI A NE SE KRIE KATO PLYH.
8
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЛКО ОТ ВАС СА НИВОТО НА ОРЕШАРСКИ ,БЕ ***. КОЛКО СТЕ ОБРАЗОВАНИ ЛИЧИ ОТ ЕЗИКА ВИ.
7
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не мога да разбера, като е министър-председател този куфейко, има ли право и да преподава в университет ? Някой запознат може ли да отговори ?
6
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УНСС - УМ НЕМА, СТУДЕНТ СТАВА !
5
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орешарски свикна да влиза и излиза през задни входове!!!!! Сигурно в УННС няма такива!!!!
4
10
 
13
 
! Отговори
девил преди 10 години
Този все повече започва да прилича на дявола! Гнусен ***!