Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики

"Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки", пише в декларация
3 ное 2013 16:21,
221
Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики
Бежанците осъдиха нападението. Снимка: архив Булфото

Чужденците, търсещите убежище в България осъждат случая на насилие над 20 годишната Виктория Христова. Бежанците от Военна рампа изразяват солидарност с продавачката, която беше наръгана на централна софийска улича вчера през нощта от алжирец.

Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки и заедно с тях се молим за нейното бързо възстановяване. Този акт на насилие е престъпление и човекът, който го е извършил трябва да понесе цялата строгост на закона. Ако бъде доказано, че това е провокация - то подбудителите също следва да получат най-строгото наказание, се посочва в декларацията.

Търсещите убежище посочват, че са в България с мирни намерения, водени от желанието си да запазят живота и здравето на децата си, а не да рушат обществения ред и да бъдат заплаха за българското население.

Именно защото България сега е нашият втори дом, искаме да декларираме, че ще пазим реда и законите в страната и заедно с вас ще се борим с всеки, който може да бъде заплаха за тях, се казва още в декларацията, изпратена до медиите.
Декларацията се подкрепя от Асоциацията на свободна Сирия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това кое НПО го написа? Да позная: (анти)Български хелзинкски комитет? Чудя се как още не са осъдили държавата, че не предоставя на бежанците условия, които да гарантират достоен живот, както е по Конвенцията.
19
1
 
3
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Много сложен казус. От една страна ... и от друга страна -- многоточие!
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е... - хората си знаят интереса - крадат си и другите се разграничават.Мисля, че при нас попадат 60% от калпавите сирийци - тези, които Турция изхвърля при нас. Ние така или иначе сме си свикнали с *** терор, що да не отнесем и тоя на африканците...
17
2
 
22
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
Преди една седмица някакъв роден психопат уби студентка в Германия. Дайте да експулсираме всички българи от Германия...............Убиеца на момичето е турчеещ се *** с българско гражданство. Това първо. Второ тук говорим за цели кланове, които по цял ден висят пред джамията и въртят далавери и престъпления. Ако ми посочиш българи, които на тумби стоят по цял ден в някой европейски град, тогава мога и да се съглася с теб, говоря за етнически българи, а не за *** с българско гражданство.
16
16
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
СПЕЦИАЛНО В ГЕРМАНИЯ БЪЛГАРИТЕ /НЕ *** ОТ БЪЛГАРИЯ,НЕ ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ,А ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ/ ВЪРШАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ВСЕКИ ДРУГ ! *** И ТУРЦИТЕ СА ПО СТРОИТЕЛНИТЕ ОБЕКТИ ,А БЪЛГАРИН НЕ МОЖЕШ ДА ГО НАКАРАШ ДА РАБОТИ ! АКО Е НЕОБРАЗОВАН ЩЕ КРАДЕ КОЛИ ,А ПО-ОБРАЗОВАНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ПРЕПРАВЯТ ДОКУМЕНТИТЕ ! ИМА БЪЛГ. ФИРМИ ТУК ЕКСПЛОАТИРАЩИ НЕЛЕГАЛНО РАБОТНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ И БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ ЗА ТЕЗИ РАБОТНИЦИ ! ИМА МНОГО *** И НАРКОПЛАСЬОРИ !
15
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се подaвaйте нa ксенофобия, рaсизъм и сегрегaция бългaри! Не подкрепяйте *** и психопaти, зaконa ще се спрaви с тези, които го нaрушaвaт, без знaчение дaли е бежaнец или бългaрски грaждaнин. Имa място зa всички в Бългaрия!
14
2
 
19
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До БундестагАве, кавал, какъвто и да е бил този случай, ако въобще е действителен, то там този човек е бил легален легитимен член на обществото с документи за самоличност, което гарантира носене на отговорност и съдебно-процесално дело срещу извършител.В софия е пълно с анонимни африканци и азиятци, които по закон не трябва да с в България !!Нещастен българофоб, ей такива като теб ги мажа с шамари.
13
1
 
11
 
! Отговори
мак преди 10 години
Сигурно има сред тях и такива, които наистина съжаляват за Виктория, но според мен повечето не са искрени. Просто не могат да кажат нищо друго.
12
2
 
16
 
! Отговори
TOTO преди 10 години
Абе много бързо се ориентираха тоя в обстановката, кога разбраха за нападението над Вики, кога чак декларация съчиниха, кога пък се свързаха и с медиите да я разпространят!Тва ако не е постановка на властта за успокояване, та на!Йовчев, толкова ли чак за балъци ни имаш, ***?!Чудно защо оставихте *** да се разхождат около джамията вече половин година, а днес нямаше и една ***!Аре оставка, ***!И аз имам нож, даже и пушка имам...
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е кризисен ПР на някоя НПО. Нелегалните имигранти не знаят български, дори и на роден език не могат да съставят подобно писмо.
10
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето хорaтa осъждaт нaсилието, некa им подaдем ръкa и дa живеем мирно и честито!
9
4
 
10
 
! Отговори
Ben-Adam преди 10 години
TAPИKATИ ДO EДИH !! C искрена солидарност oсъдиха нападението ....,
8
21
 
10
 
! Отговори
Бундестаг преди 10 години
Преди една седмица някакъв роден психопат уби студентка в Германия. Дайте да експулсираме всички българи от Германия.
7
18
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА СВОИТЕ *** ! ТАКА ,ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ,ПРИПОМНЕТЕ СИ ОНЯ БЪЛГАРИН ДЕТО ОТРЯЗА ГЛАВАТА НА АНГЛИЙСКА ТУРИСТКА В ИСПАНИЯ ,ПОЛИЦАЯТ ДЕТО УБИ МОМИЧЕ И Т.Н.
6
0
 
16
 
! Отговори
aha , преди 10 години
Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над ВикиTAИPKATИ ! Изразяваме искрена солидарност ;)
5
5
 
32
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Абе айде бе,*** номера.Осъждат ала-бала.А в кортопите само мислят лошото!!!Нали инашите джагали са така "Той да си понесе наказанието,как може да прави така" и като махнат камерите ."Ще трепем всички българи".Аман от *** -ислямски номера!!!ДПС-арите са същите мазници!!!
4
1
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
ВНИМАНИЕ:Няма партийни драскачи, има платени блогери и други нещастни фрилансъри на социални тоалетни като Блгарски Хелзникски Комитет и Отровено Общество, които всяка секуна искат да ви внушат как сами вече можете да си вземете по един нож и собственоръчно да се наръгате или да порежете я жената, я детето.както каза Кристалинка, те ще ни оправят.Всеки, който не ги иска е нацис и расист и провокира към граждаснка война,ясен ли съм?Еничарите от АТАКА пък са най-голмите предатели, оправяйте се
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това 100% не е декларация на нелегалните емигранти от Военна рампа, а кьор-фишек на управляващата ни мафия с цел успокояване на населението!
2
7
 
43
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Заминавайте си откъдето сте дошли ***. Ние ви осъждаме да се измитате. Приехме ви, храним ви, поим ви отделяме 4-5 пъти повече пари за всеки един арабски *** отколкото са пенсиите на родителите ни. За благодарност почнахте да ни убивате. Примитивни полухора мястото си ви е там откъдето идвате. В цяла Европа никой не е успял да ви интегрира. Махайте се.
1
3
 
37
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Greshka Bylgaria ne e vashia vtori dom.