#ДАНСwithme 148 блокира кръстовището на Ректората

Протестиращите отново подкрепиха студентите
Обновена: 8 ное 2013 23:01 | 8 ное 2013 20:40,
101
#ДАНСwithme 148 блокира кръстовището на Ректората
Снимка: архив Булфото

За 148-ма вечер #ДАНСwithme премина по софийските улици. Участниците подкрепиха студентите-окупатори. Протестиращи студенти и граждани блокираха движението пред Ректората.

Традиционно шествието беше доста шумно – чуваха се свирки, викове, а имаше и хора, които биеха барабани. Протестиращите развяваха и български знамена. Чуваха се традиционните викове „оставка” и „червени боклуци”.

Протестът на студентите тръгна от сградата на Ректората. След това те се отправиха към сградите на Народното събрание и Министерски ясъвет, а после протестното шествие се насочи отново към Ректората.

В знак на подкрепа към своите колеги, студенти държат транспарант с надпис „УАСГ е с вас”. В района има засилено полицейско присъствие.

По-рано днес с флашмоб за кратко време тази вечер бе блокирано кръстовището на булевардите "Драган Цанков" и "Евлоги и Христо Георгиеви".
В двеминутен флашмоб младежи издигнаха голям бял транспарант с надпис "Оставка!". Акцията завърши с последователни викове "Кой!?".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
13
 
7
 
! Отговори
Одисей ч заличеният преди 10 години
19 правя мой човек , много добре правя разлика и точно за това смятам , че твоите хора не са никакви социалисти , а си чисти комунисти , само че трябваше да збраниме БКП още 1989 и да въведеме тотална лустрация и декомунизцация за да се изчистиме от тази чума , къде ппък ти и лейбурист се пишеш това на бабите на сало не при мен .Апропо да си бяхте сменили поне номерацията на конгресите, нещо ка то Ново летоброене ,а не да слевате рази от 1919 от както станахте сол *** на московските болшеви
19
14
 
19
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
БСП=ДПС=МАФИЯ
18
8
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Одисейчо прави разлика между комунисти и социалисти. В момента британското правителство е съставено от консерватисти и либерал демократи,социалистически партии ръководят Франция,скандинавските страни и половин Европа. Така че по спокойно с пропагандата на хунтата герб.
17
1
 
10
 
! Отговори
tt преди 10 години
не можеш да си надскочиш сянката, робе!
16
10
 
6
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
За съжаление протестиращите намаляха много , те и в най-силните си протести не бяха убедителни , но както аз така и ти знаем мнението на приятелите си , семейството си , хората по форуми , включително и в тоя сайт знаеш накъде са наклонени везните и няма как да е другояче то не бяха Пеевски , не бяха "интернет ***" , не бяха хиляди азиятци , наръгвания , неадекватни мерки от страна на МВР , последния хит е избягалия в Италия член на управляваща партия. БСП = ПОЗОР + ДПС - ГЕНОЦИД.
15
13
 
12
 
! Отговори
Одисей 1 заличеният преди 10 години
15 ало наблюдателя къде ги видя тези *** ,а бе вие с какви диоптри сте бе с какви лещи , селянията е на контрапротеста , той смърди на селяния но от онази пошлата и нещо по важно смърди на простотия защото като си селянин това не значи че си *** , дори напротив , но едно не мога да им простя на българските селяни , че на 09.09.1944 земеделците от БЗНС са един милион а комунистите 5 хиляди а през всичките години на демокрация си гласуват повече за комунистите .
14
18
 
27
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Кой е този народ бе AIMILIVS? 50-60 селендури блокират улици и крещят просто заради крещенето-"мамо виж ме на улицата съм и протестирам".Ще видим каво настроение имат след 2-3 месеца когато бокоцветелиновите мангизи свършат да подстрикават тези необосновани протести.
13
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
eiiiiiiiii kolko vajna novina sa platenite klouni na mutrite borisov i cvetanov.
12
19
 
11
 
! Отговори
Одисей 1 залличеният преди 10 години
ооооооооооо атакиста пак ли изпълзя от дупката си , при -5 онези пенсии пред археологическия от контрапротеста ще колабират
11
23
 
15
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Може да се омаловажават протестите на студенти , лекари , ДАНСWithMe , фермери , на ВМРО ,на надзирателите от затворите , но това проядено от корупция и мръсотия правителство в крайна сметка ще се срути , защото народа на България не го иска.
10
20
 
7
 
! Отговори
tt преди 10 години
Тъпо племе с робски манталитет. Роби сте се родили и роби ще си умрете, нещастници..
9
12
 
12
 
! Отговори
БСП версия 4.0 преди 10 години
Не хранете напразни надежди. Нещата няма да се оправят. Примката се затяга. Корупция, мафия, ДАНС, протести, назначения, задкулисни игри, провокатори, бюлетини, медии, дезинформация, автобуси, газ, враг, страх!Добре дошли в моята реалност
8
31
 
20
 
! Отговори
мръсни Бисеровчета преди 10 години
Мръсни червени ***,унищожихте държавата ни!Като чета каква *** дращи тук,ми се струва,че в страната ни са останали само плиткоуми,малограмотни ***! ПУ,да ви изсъхне ....
7
13
 
29
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 3При -5 градуса тия *** ще намерят повод да си вземат по едно патронче водка за сгряване, обаче по- интересното е че и при 5 скапаняка зъзнещи пред министерски съвет, тук ще ги отразят, като протестиращи и ще има Денс Уит Мий за еди си кой ден!Оляха се медиите да тиражират 100 скапани лентяи вече 2-3 месеца!
6
10
 
9
 
! Отговори
ааа преди 10 години
До Анонименвсе още имат пари от милиарда да ви плащат да пишете глупости,но такива простаци като теб има пред президентството
5
22
 
18
 
! Отговори
Одисей 1 заличеният преди 10 години
Като гледам май нещата отиват ктм юбилейния 150 ден от началото на протестите , който ха оказва се ДЕСЕТИ НОЕМВРИ 2013 , дано този път наистина се отървем от червената чума и на 11.11.13 сутринта Орешарски ни изненада приятно като си подае оставката , но за целта трябва масово да излезем всички на площада , така или инче може би ще е края на хубавото време и ги съветвам управляващите сега да си подадат оставката преди да е станало късно защото задуха ли северняка , дойдат ли сметките за ток ...
4
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе това не го ли четохме преди 2-3дни? поизтърка се вече тая "новина"
3
13
 
33
 
! Отговори
Снимката ! преди 10 години
Снимката не е актуална. Току.-що гледах БНТ. Четерима демократи-окупатори с един велосипед дремеха като даракчийски магарета на кръстовището.
2
17
 
34
 
! Отговори
глупави опити преди 10 години
Целта на т.н. протестиращи студенти не е оставката на правителството на Орешарски. Целта им е да плашат гражданите и да ги тероризират, като им пречат да се движат свободно. С такива глупави опити да задръстят улиците и да окупират тоалетните, те никога няма да успеят да свалят правителството на Орешарски. Само настройват народа на България срещу себе си!
1
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сефте...хубавото е, че вече вече са 50-на човека...застудее ли или ще измислят някоя простотия за да влязат на топло или ще се пръждосат и ще може да си минаваме с колите от там!