МВР не търси Бисеров, никой не е поискал това, обяви главсекът

"Килърите 5" се готвели да убият Киро-Японеца
Обновена: 8 ное 2013 14:38 | 8 ное 2013 10:39, Камелия Цветанова
55
МВР не търси Бисеров, никой не е поискал това, обяви главсекът
Главният сектетар на МВР Светлозар Лазаров. Снимка: Булфото, архив

Полицията не издирва Христо Бисеров, защото няма постъпило такова искане от съответните институции. Това заяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по ТВ7.

Вчера стана ясно, че Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство за данъчни престъпления и пране на пари срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков, както и за документно престъпление срещу Христо Бисеров. По-късно се появи и информация, че той е напуснал страната и вече е в Италия, но това така и не беше потвърдено официално.

Лазаров призна, че е разговарял с Христо Бисеров в кабинета му в Народното събрание дни преди той да се оттегли от политиката. В неделя изненадващо Бисеров подаде оставка от поста си в ръководството на ДПС, както и поиска да се откаже от заместник-председателското място на парламента.

Още по темата
Главният секретар обаче беше категоричен, че двамата са разговаряли за промените в закона за МВР.
Същия ден по същата тема Лазоров говорил и с шефа на Народното събрание Михаил Миков.

Той съобщи още тази сутрин, че „Килърите 5“, които бяха разбити вчера,  се готвели да убият сочения от МВР за наркобос Кирил Кирилов - Киро Японеца.

В престъпната група участват Йоско Йосифов-Йоско Костинбродския и неговият приближен Ивайло Симеонов-Богьовеца. Именно те са искали да отстранят Японеца. Срещу двамата и още трима души вече са повдигнати обвинения за организирана престъпна група с цел отвличания и убийства. Петимата бяха задържани при полицейска акция в сряда.

Главният секретар на МВР съобщи, че нападателят на Вики, алжирецът Салахедин Бин Аладин, е наръгал почти до смърт и мъж в района на Централни хали през май тази година.

Лазаров попита защо той продължава да чака толкова много време за статут на бежанец. Главният секретар на МВР разказа, че при задържането на нападателя жителите на село Мезек са го търсили по къщи и изби наравно с полицаите.

Очаква се днес Софийски градски съд да гледа мярката за неотклонение на Бин Аладин за нападението на студентката Виктория Христова, която той наръга с нож в събота срещу неделя в денонощен магазин на улица „Пиротска“, където момичето работи като продавачка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
5
 
! Отговори
CS преди 10 години
Kakvi glupaci ,kradci i ubici samo sa na4elo na durjavata .Izmamnik a Biserov nai veroqtno e izbqgal ili zali4ava sledite si , a na6ite si gledat sedqnkite .Dan4o mentata , kude se gubi ,Bogomil Bonev drugi *** ot SDS .Dogan koga ,Boko tikvata koga ,Sergei gey Koga ?Ovi4i 6lema koga ?Pikae6tiq v fontani Koga ?Kornelii ,May manolki i t.. koga ?Vsi4ki ste za trepane va6ta mama kradliva .Tolkova narod izbihte ot nemotiq ,4e decata vi vnucite vsi4ki 6te pla66tat grehovete vi iz4diq na ada.
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е Бисеров? Кой му е помогнал да избяга и е замел следите? Трябва ли шефове от ДАНС и МВР да хвърлят оставки?***Въпроси, въпроси, въпроси,без отговор ще останат навярно!Щом управляват матроси,потъваме регулярно!)))
22
2
 
11
 
! Отговори
интернет лумпен преди 10 години
ОСТАВКА
21
1
 
25
 
! Отговори
Kitodar преди 10 години
Спокойно , гърците ще ни го намерят и върнат. "Нема да се пУашите"
20
2
 
14
 
! Отговори
мая преди 10 години
какъв главсек бе я егати плашипутарника е!
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аре бе, за Боевски - свободен човек, по всички букви от закона и споразумения - овикахте всички медии цел месец, уволнихте посола - а тоя айдук го пуснахте и се пра'ите на улави! глави требе да падат, а не да повдигате рамене се едно не ви късае случея! да бе, тоя случай си е на хамериканците!
18
1
 
29
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ОСТАВКИ БЕ ***-БИСЕРОВ НЕ Е ТЪРСЕН ,СЛЕДСТВЕН ,АМА НЕ Е В БЪЛГАРИЯ,А ПРИ ГАЛЕВИТЕ,ВЕРОЯТНО-МВР ЗНАЕЛО ЗА НАРКОБОСА ЯПОНЕЦА,АМА ПИШМАН КИЛЪРИТЕ МУ В КАУША ,ТОЙ ОТВЪН-АЛЖИРЕЦ БЕЗ СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ ,КОЛИ ПОДРЕД НА СВОБОДА,КОГА ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ ОБАЧЕ,ВЪПРОС НА ВРЕМЕ,ЕЙ ПИСНА НИ ОТ ВАС И НАКРАЯ ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ АМА ЗАЕДНО И С БЕЖАНЦИ И МАФИОТИ И *** И ПРЕСТЪПНИЦИ,БРАТЯ,БРАТОВЧЕДИ И Т.Н.
17
0
 
21
 
! Отговори
Все Още Българин преди 10 години
Научете се да не разводнявате и размивате фактите!След като пишете за Бисеров, довършете и оставете у читателите си ясна теза! Защо не е издадена заповед за задържане, след официално становище от прокуратурата?Кой е виновен да не се издирва въпросния вече обвиняем?Кой е виновен за пропуските и как ще бъде наказан...?Това са по-важните въпроси! За килърите в отделна статия и пак до края! И накрая, да не оправдаете посегналия да убива, че го е направил, защото са се забавили да му дадат статут!
16
0
 
26
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
МВР не търсело Бисеров, а като го затърси, него ще го няма! Ха ха ха! Е....и и полицията, и прокуратурата! А забрана да напуска страната има ли?
15
4
 
18
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До Анонимен 1Хайде бе! Погнали го били?! Но не го търсят! Сигурно щото не е имал спрей за графити! Ако си беше купил спрей - до сега да са го заключили и изхвърлили ключа.
14
0
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Като допълнение искам отбележа, че по никакъв начин не спекулирам с този случай на Бисеров, да виновен е като ***, не го защитавам, много ясно, жалко е, че се превръща в новия Пеевски, Пеевски,Пеевски, кой, кой, кой...не ме разбирайте погрешно...
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На ДПС/БСП ,..им е по-мило за Киро Японеца !Стааарата хранилка ,...РЪЖДА НЕ ХВАЩА !
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо попречихте на килърите ,..Киро Японеца си е за трепане !Колко родители ПОЧЕРНИ в Бг ,..А СЕГА И ДЕЦАТА НА КИРО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ДРОГА !
11
0
 
9
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Абе главсекът е този дето сече глави ли?
10
0
 
38
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Такава е процедурата в МВР - чакат някой да избяга, че тогава почват да го търсят.
9
6
 
6
 
! Отговори
681 преди 10 години
До Анонименче как искаш да изглежда барета е да не би да е пожарникар или куриер ей мрънкащ и вечно недоволен народ сигурно си убавец
8
0
 
28
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Говорили си били в кабинета за промените в МВР?! Да си гвориш с престъпнки за промените в МВР! Гворили сте си как да избяга вероятно, леле каква ни е държавата прогнила и съсипана от изверги..надянали лицемерни маски на светци, като онуй Лютвито
7
11
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Българи, намаляващи, обедняващи, затъпяващи, но все пак уважаеми, задавате грешните въпроси! - Кой? Къде? Ама как точно? Като куче, на което се подава къс изсъхнал хляб, вие се хващате на всяка медийна подигравка и започвате като папагали да повтаряте - КОй? коЙ? А трябва да питате, защо сте най-бедните над 4 континента, най-болните и мръсните в Европа, защо икономиката ви не работи за вас, а за други капитали !!! Защо сте толкова низки ?
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе я му вижте мутрата на главния ни секретар... Тоя си е от бригадите от всякъде, със счупените ушета със разговорите му.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
до Big Al/ Тези поне го погнаха, защото сигналите срещу него са от 2012 година...