Рехав протест блокира движението на Ректората

150 души се събраха, готвят блокада утре на НС
11 ное 2013 20:49,
50
Рехав протест блокира движението на Ректората
Снимка: архив Булфото

Рехав антиправителствен протест се проведе в столицата. Около 150 протестиращи се събраха на #ДАНСwithme 150  в центъра на София към 19.30 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Няма данни за инциденти.

Заради протеста беше спряно движението по столичния булевард "Васил Левски" и бул. "Цар Освободител" от Ректората до Паметника на Васил Левски.

За утре студенти планират блокада на Народното събрание, докато депутатите заседават извънредно. Ранобудните студенти от Пловдивския университет заминават тази вечер за София, за да се включат утре в планираната окупация на Народното събрание, заяви Павел Начев, един от протестиращите студенти, пред „Фокус”.

Решението за окупацията на Парламента е на национален щаб, в който влизат представители на всички протестиращите университети, каза още Начев. По думите му, всички студенти и гражданите, които искат да ги подкрепят, ще се събират утре в 10.30 часа пред Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: протестблокадаДАНСwithme
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
16
 
2
 
! Отговори
Одисей 1 заличителят преди 10 години
20 браво бае гоялм умник си , хубаво , нека го направят , нека спре протеста , нека всичко утихне в гробвона тишина , после идва зимата , идват сметките , пак ще се скриеш и увиеш под дебелата яка и какво ще си оостанеш същия миризлив цурвул ,вечно жалващ се , проклинащ орисията си на губещ , ще си останеш същия *** какувто си бил и до сега и някой ден когато разбереш какво си пропуснал ще съжаляваш , но ще бъде късно , твоя живот ще е минал.
16
5
 
19
 
! Отговори
истина преди 10 години
ИМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ ВЪТРЕ НЯМА ПОВЕЧЕ ОТ 15 ЧОВЕКА
15
8
 
24
 
! Отговори
88 преди 10 години
" Ранобудните "останаха много малко и от срам че са останали вътре 20 човека заключиха вратите че никой да не вижда срама
14
6
 
19
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
До Анонимен 15Няма нужда никакви отряди да влизат. Достатъчно е да им спрат тока, водата и парното, че да ги видим *** и вонящи. При това положение СУ не е длъжен да плаща нещо, което не ползва, особено администрацията, хранещи семейства.
13
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като почнеш от сайта и минеш през червените ***, които пшат тук все леш:))))
12
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TIQ TIKVI DO KOGA 6TE KRE6TQT I PRE4AT NA DVIJENIETO.
11
10
 
22
 
! Отговори
отвратен преди 10 години
Е....а е м.....а на тази държава, ако се позволи на овълчените за власт да свалят това управление. Жалко за държавата, ако с помощта на тези новосъздадени коалицийки - патерици на ГЕРБ, върнем тези некадърници на власт.Това не е държава, а анархия със специалното съдействие на ГЕРБ и назначения от тях президент, РБ, НФСБ и сие, които със зъби и нокти се борят за заветните 4 %, които да им осигурят за следващите 4 години депутатския комфорт и държавна пара. И отново ще мълчат като риби и гък няма да кажат на крадливите и сеещи омраза и интриги гербаджии. Жалко за държавата с такива институции,
10
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дaно в су влезе отрядa зa борбa с оргaнизирaнaтa престъпност и тероризмa и дa ги пребие и дa зaпочнaт нормaлни учени зaнятия
9
9
 
16
 
! Отговори
m.Cоциалист преди 10 години
До 10Просто по изказа ти си личи че можеш да гласуваш за човек прочел една книга!Толкова злоба и вулгарност може да има само в гербераст
8
12
 
18
 
! Отговори
SAKALIIEV преди 10 години
BOIKO PRIBERI SI VERSIIITE 4E VE4E STAVA SME6NO I BANALNO...MNOGO PARA OTKRADNA I SEGA GI RAZDAVS6
7
9
 
23
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До 7Абе ***, какво бъдеще си подготвят младите в момента, а? Вместо да контролират имигрантската напаст, силите на реда са курдисани пред СУ, така че *** ----- ще ги лапате точно вие, протестиращите, и то по собствена вина!
6
9
 
24
 
! Отговори
Джигит преди 10 години
Днес чухте ли кaкво кaзaхa нaглите тaкa нaречени окупaтори кaто им кaзaхa ,че може дa ги щурмувaт други студенти или полиция?Били взели всички мерки.:))))Aбе *** земaнетa, кaто влязaт бaретитите първо бият и после питaт.Aмa нямa дa ги изтърпят още дълго време , ще имa пaк дa вдигaт ръцете горе :))))
5
6
 
20
 
! Отговори
1 преди 10 години
Студент до студента, ама били студенти 80-те години!
4
12
 
25
 
! Отговори
m.Cоциалист преди 10 години
И вече е време протестът да се кръсти #ДАНCforhim щото всички "танцуват" за кефа на Тиквата
3
14
 
24
 
! Отговори
m.Cоциалист преди 10 години
Бойко вече няма пари да поддържа хиляди по улиците!
2
14
 
28
 
! Отговори
Живко преди 10 години
Тези Бойкови студенти , дa вземaт дa си окупирaт aлчните мозъци зaрaди които сa нa тоя хaл. Взимaт по 150лв нaдник и ще ми кaзвaт кое било добро зa Бългaрия.Откогa чaкaм дa влязaт специaлните чaсти в СУ и дa им смaчкaт студентските. тикви!
1
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отдъхна ли си?Споко няма да ти закчат хранилката тея лоши хора.