Депутатите дойдоха необезпокоявани на работа

Нито един протестиращ не ги посрещна пред парламента
Обновена: 14 ное 2013 09:01 | 14 ное 2013 09:01, Камелия Цветанова
20
Депутатите дойдоха необезпокоявани на работа
Снимка: Булфото

Депутатите дойдоха на работа напълно необезпокоявани тази сутрин, защото нямаше нито един протестиращ, който да ги освирка и да им поиска оставката.

Въпреки това парламентът отново е заграден от плътните метални ограждения, поставени там вчера.

Полицейското присъствие също е засилено.

Вероятно третият ден за опит на окупация на парламента отново ще започне в 10, 30 ч., както и предишните два дни.

Депутатите ще продължат днес с дебатите на първо четене по Законопроекта за държавния бюджет за 2014 г.

Вчера народните избраници одобриха бюджетите на Държавното обществено осигуряване и на НЗОК. От ГЕРБ се обявиха против бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
'Ранобудните' още не са си взели стипендиите. Нали затова допуснаха администрацията в СУ- да могат да си вземат стипендиите.
16
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пишете си каквото си знаете...мене ми е все едно...баба ми е обещала 30лв. за коледа от коледната надбавка...и от другата година всеки месец по 5 лв. щото много си ме обича и ми дава цялото си увеличение...мда да...срам за всички ,които управляваха преди и не дадоха на баба 50лв за нова година и по 5 лв на месец...само БКП...да живее пролетариату....заставаме ПЛЪТНО зад вас...или поне ни се иска ...така както вие сега стойте зад нас...толкова плътно никой не е стоял зад целия български народЕЦ
15
7
 
5
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Анонимен 5Априлското въстание се отлага, Бенковски не успял да вземе разрешение за въстание от турския конак.
14
9
 
14
 
! Отговори
Трезв преди 10 години
Която и телевизия да се гледа се вижда едно и също - група озверели ненормалници атакуват силите на реда с кофи за ***! Само че от коментара съпровождащ кадрите е точно обратното!Който е умен да гледа, който е глупав да слуша!Такова падение на българската журналистика не е имало никога!
13
6
 
14
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Че те ходят ли на работа?В едно интервю народен представител от една "неетническа" партия на въпроса " Вие какво работите" отговори така: "Аз не работя, аз съм депутат".
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щото развалящият седенки е в Шератон.
11
6
 
7
 
! Отговори
минчо конячето преди 10 години
"Климатичната революция" се отлага до спиране на дъжда.
10
7
 
11
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Банките са забавили превода на парите :)
9
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МОМАТА КРАДЕ ЦИЦАров МЪЛЧИ. ЧАЛМАТА НЕ ЕБ.ВА СЪДА ЦИЦАров ПАК МЪЛЧИ . САЧМАТА СЕ ПРАВИ НА ХИТЛЕР ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ЦИЦАров НЕ ХАЕ.В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ФАШИЗЪМ И ТУРСКО РОБСТВО ТРИ В ЕДНО А ЖАЛКИЯ БЪЛГАРИН СЕ РАДВА НА 5лв ПОДХВЪРЛЕНИ МУ ОТ МОМАТА САЧМАТА И ЧАЛМАТА. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА......ЛУДИЯТ ***-ФИКУСА СЪВСЕМ ПOЛУДЯ.ГЛУПОСТИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ СВИНАРЯ СТАНАХА СНЕЖНА ЛАВИНА!ВРЕМЕ Е ПСИХИАТРИТЕ ДА ГИ ВЪДВОРЯТ В 4-ТИ КИЛОМЕТЪР,ЗА ДА НЕ ЛУДНЕМ И НИЕ!
8
2
 
7
 
! Отговори
некой си преди 10 години
как не ги е срам, така като са необезпокоявани не е интересно и няма новина!
7
10
 
10
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Полицейското присъствие въобще не е засилено. На един протестиращ я се падат 3-4 полицаи, я не. Който не го арестуват на момента го изваждат на другия ден от къщи по бели ***. Гледайте Алфа и ТВ 7! Промиването на мозъците ви е гарантирано!
6
9
 
8
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Аз вчера видях тежки форми на депресия,шизофрения,циклофрения или както е новото му име биполярно ефективно разтройство.Очевидно е че психиатрията ни не е на нивото на западната.Видяхме опасни форми на застрашаване здравето и живота на граждани.
5
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тези имат ли разрешение за протест от Cтолична община?
4
18
 
9
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До m.CоциалистНе всички.Има две телевизии Алфа и TV 7 които що годе са полезни за гледане и за здравето ви най-вече психическото такова.
3
21
 
23
 
! Отговори
m.Cоциалист преди 10 години
Cтрашен цирк. Всички телевизии се опитват да ти набият в главата колко страхотни са протестиращите и колко лоши са полицаите! Пълна подкрепа за полицията и дано да получат разрешение да смачкат тези ***. Ако смятате че има нещо интелигентно в оня дето скачаше върху колата на Кутев жестоко се лъжете. Всичките са такива! Професия: протестиращ!
2
15
 
12
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Свидетели сме на пължаща диктатура-повсеместна подмяна на служители от всички , пак казвам всички нива с хора на ДПС и БСП.Полицейски мероприятия с арестуване и извикване на разговор на протестиращи с цел сплашване.
1
23
 
20
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Полицейското присъствие въобще не е засилено.Има точно един взвод полиция пред народното събрание.недейте да манипулирате хората Камелия Цветанова.Ако пред вашата врата бяха дошли банда развилнели се терористи колко души полиция бихте желали да ви бъдат пратени на помощ?