Войници с картонени калашници атакуваха с "Леви, леви..."

Акцията на студентите тръгна от Ректората и завърши пред НС
Обновена: 20 ное 2013 15:02 | 20 ное 2013 15:02,
144

Снимка: БТА

"Ранобудните студенти", облечени като войници, се хвърлиха с бойни викове към Народното събрание.

Акцията на младежите тръгна по обед от Ректората и до парламента те маршируваха, викайки: "Леви, леви, раз-два-три", "Оставка", пееха и песента на протеста: "Пацо в Дупница".

Пред НС младежите, облечени с хартиени дрехи, налягаха по земята и с картонени калашници "обстрелваха" Народното събрание.

Студентите хвърлиха и няколко пиратки, а на главите си надянаха противогази.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
22
 
! Отговори
лекия преди 10 години
до Кирил 58,Господа, хайде да ми обясните, защо точно САЩ не иска да се развиваме? Петрол ли имаме, злато,....------ ето ти няколко причини защото си глупав и не четеш, какво имат америка в БГ - военни бази на сащ, самолетни коридори, политици дупедавци, инвестициите в тец марица и други енергийни стратегически обекти които са на стойност над 3 млрд долара, канали за наркотици... това говори ли ти нещо защо
60
16
 
31
 
! Отговори
Радина преди 10 години
На тези младежи да им върнем казармата. Мекерета долни, платена ***, като ги гледам как се хилят и се кефят да тормозят, да издевателстват, и създават безредици злоупотребявайки с търпението на на управляващите. И управляващите са хора и те са деца на България и са дали много повече от тия лигльовци там. И какво искат ,след някоя година те да са в парламента!?
59
25
 
10
 
! Отговори
do 59 преди 10 години
Моля те не се излагай! Дянков не е теглил заеми. Напротив намали дефицита на страната. Рейтинга на България беше променен от негативен в стабилен. Това помниш ли го? За България имаше два варианта: или да затегне колана и да стане като Гърция. Само че разликата с Гърция са техните заплати. Те има на къде да падат. А една заплата от 300лв в България на къде ще пада? Правителството се справи много добре в момент на световна криза. Та не чух какво направи тройната ламя?
58
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз мисля, че им липсва казармата. Даже дисципът.
57
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако и като студенти бяха така активни, нямаше да имат грешка. Там обаче едва влачат тройките, а на протеста са циркаджии от класа.
56
4
 
25
 
! Отговори
емир преди 10 години
Изглеждат жалки, имитират турските си колеги от парка Гези, ама там турската полиция биеше на поразия и обазяваше масово, затова се носеха противогази. В Гези полицията палеше палатки, а тук нашите сами си ги палят за да създадат обстановка, че едва ли не се репресират.
55
4
 
21
 
! Отговори
леле майко преди 10 години
Бате, къв е тоя гейски парад и хипипротест. Прилича на неква супер гротескна пародия на протест. Так ли ще бутнете Орешарски и Доган ?! Имате ли представа колко смешно и безумно не на място изглежда всичко това ! Протест беше през 1977-а ! Сега е цирк !
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** на всички!
53
26
 
14
 
! Отговори
НАРОДА преди 10 години
ОСТАВКА БЕ ***!ама за всички стана ясно, че нямате достоинство за да си подадете оставката и ви е страх от избори!НАПРЕД СТУДЕНТИ НА НОЖ!
52
12
 
21
 
! Отговори
Васил преди 10 години
глупави наивни студентчета-еничерчета, с обещания за лесно завършване на образованието и някой лев ви карат да си продадете държавата и майките ! гледайте филма в ю туб youtube/watch?v=la2ckRs_zBM
51
6
 
23
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До 54 1. Заемите на пърдянков са почти 3 милиарда лева 1 млрд. евро + 890 млн емисия на вътрешен дълг. 2. Освен тези заеми - мъдянков тегли един "заем" от НЗОК - 1,4 млрд. лева. 3. Бяха спряни пари по програма ИСПА и САПАРД, след проверка от ОЛАФ - парите бяха пуснати още през април 2009та година. Та хайде пак помисли по темата "еврофондове" и "Дяков-заеми"...
50
17
 
5
 
! Отговори
Кирил преди 10 години
Господа, хайде да ми обясните, защо точно САЩ не иска да се развиваме? Петрол ли имаме, злато, диамати? Сигурно сме най-умната нация? А Русия иска ли да се развиваме? И как точно САЩ ни пречи?
49
8
 
19
 
! Отговори
Тъжна новина преди 10 години
Бойко Борисов,известен в обществените среди просто като Буда/от картончето му на доносник/ и като ТИКВАТА/от мутренските години/ в Правителствена болница с превързано коляно цял ден следи новините в очакване на многохилядни протести,безредици и сваляне на Правителството. Готов да захвърли бинта и да скочи като младо яре. Но след като е видял шепата протестиращи е изпаднал в нервен срив и счупил телевизора в болничната стая. В момента е на успокоителни,и след 3 диазепама спи като дрогиран!
48
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама и тия са едни ***. Орешарски може да ги държи така още 2 мандата.
47
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NENORMALNIZI
46
18
 
21
 
! Отговори
do 34 преди 10 години
Хайде да спрем с общите приказки и да започнем с конкретните дела. КАК заробиха предишните държавата, след като Дянков стегна редиците и не изтегли ЕНДА стотинка заем, а сегашното тегли вече 2-ри милиард без конкретна обосновка. Спрените фондове бяха пуснати. Тракия се построи най-после. Кой каквото иска да казва, от София до Бургас са вече 3-4 часа. Предното правитеслтво свършиха доста работа. Не са и те цветя за мирисане, но фактите са на лице. Какво направи тройната ламя?
45
10
 
17
 
! Отговори
поручик Петров преди 10 години
Ходи им се на казарма на децата.............
44
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това за мен са група наивни младежи, ръководени от добре платени протестъри, за които този "перформънс" изглежда много "яко", а искането за #Оставка - "модерно"...Иначе лидерите на това движение са ясно свързани с ДСБ на Костов, ГЕРБ и "Отворено общество" и проявяват фашистки разсъждения за потъпкване на правата на другите..днес пореден пример - скандирали "червени ***" на хилядите синдикалисти, които не са били съгласни с оставката на правителството
43
24
 
9
 
! Отговори
Здравко преди 10 години
Дами и господа антипротестиращи? Нашата е лесна, ще се опитаме да оправим държавата. Ако не ще си съберем чантите. ,багажиа и приятелите, и кой в САЩ, кой в Англия, кой в Ирландия, Чехия, Холандия. Място все ще си намерим! Това което правим, го правим и за вас, защото като не остане кой да плаща данъци, ни здравна каса ще има, ни пенсии. А като гледам, и Българи може да не останат! Нещата са прости, просто доста хора отказват да ги разберат, защото така е по-лесно.
42
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
номер 40 напълно те поддържам и прав си, наистина се цели дестабилизация на властта, психически тормоз на нацията и пълна деградация на населението. САЩ и другите нейни съюзници не са заинтересовани България да се развива икономически и политически добре.